Top

2 x KEVÄINEN KATTAUS

Tässä postauksessa näytän teille kaksi erilaista tapaa toteuttaa keväisen raikas kattaus. Postauksen lopussa te lukijat pääsette äänesstämään suosikkikattaustanne ja osallistumaan samalla upeiden kynttiläpakettien arvontaan!

Kattaukset toteutin käyttämällä valkoista pellavaliinaa, yksinkertaisia astioita ja kynttilöitä. Kaunis maljakko ja leikkokukat, kynttilätarjotin sekä nätit servetit kruunaavat kattauksen raikkaan ilmeen. Lopuksi sirottelin pöydälle vielä valkoisia ruusun terälehtiä.

Leikkokukat kävin itse valitsemassa Kodin Terran kukkaosastolla. Heidän valikoimansa oli minulle ennestään uutta, mutta sain niin hyvää palvelua ja kauniit kimput kohtuu edullisesti, että aion kyllä asioida Terrassa kukkaostoksilla useamminkin 🙂

Kattauksissa käytin Haviksen kynttilöitä ja servettejä. Havi’s on syksyllä 2016 lanseerattu kodin sisustuksen tuotemerkki ja uusi ajanjakso perinteisen havin tarinalle. Havi’s tuotteita myyvät pääasiassa Sokokset ja K-Citymarketit. Haviksella on myös oma verkkokauppa, josta voi lisäksi tilata Haviksen tuotevalikoiman sisustustekstiilejä, pyyhkeitä, saippuoita ja ihania, raikkaita huonetuoksuja. Niistä oma suosikkini on After the Rain -tuoksu.

havis -9190-01

Tässä kuvassa näkyy kauniisti kynttilöiden kaunis pintakuviointi.

Huomenna julkaisen videon, jolla näytän miten syntyy tämä vaaleanpunainen kattaus!

havis -9188-01

Tämä toinen kattaus on tehty samoilla periaatteilla kuin edellinen. Vaihdoin ainoastaan eri maljakon ja kukkakimpun, lisäsin mukaan Clas Ohlsonin mustat kyntteliköt ja asettelin lautasliinat eri lailla. Lopuksi lisäsin vielä marmoriselle alustalle valkoisia ja yhden beigen Havi’s kynttilän.

havis -9222-02

Tämän kattauksen kukkakimppu on valko-vihreä. Siinä on harsokukkaa ja eukalyptuksen lehtiä.

havis -9225-01

havis -9208-01

***

Lopuksi haluamme yhteistyössä Haviksen kanssa ilahduttaa teitä lukijoitani upealla arvonnalla! Arvomme kaksi 25 euron arvoista tuotepakettia, jotka sisältävät kauniin valikoiman näissä kuvissa nähtyjä kynttilöitä.

Arvonta suoritetaan keskiviikkona 22.3 klo 20.00. Voittajille ilmoitetaan henkilökohtaisesti ja paketit lähetetään voittajille Riihimäen kynttilätehtaalta.

Voit osallistua arvontaan kommentoimalla tähän postaukseen, kumpi kattaus on enenmmän sinun mieleesi: kattaus numero 1 (vaaleanpunainen) vai kattaus numero 2 (valkoinen).

ARVONTA ON PÄÄTTYNYT!

KATTAUS 1:

havis -9179-02

KATTAUS 2:

havis -9201-01

 

Comments

 1. Molemmat ovat kyllä ihania, mutta itse pidän ehkä hitusen enemmän tuosta ykkösvaihtoehdosta 🙂 ihastelin juuri kaupassa noita samoja kynttilöitä ja suunnittelenkin niiden ostoa tuomaan meillekin ripauksen kevättä! 🙂

 2. Molemmat ovat kauniita.Ykkönen on hempeä ja suloinen. Kakkonen on jotenkin näyttävämpi ja ryhdikäs, jos näin voi sanoa.
  Tänään valitsen kakkosen.

 3. Minäkin pidän molemmista kattauksista, mutta näin keväällä roosa tuo kivasti väriä niin kynttilöissä kuin kukissakin sisustukseen:)

 4. Molemmat kattaukset kiehtovat minua. Mutta kuitenkin kattaus 2 eli valkoinen kattaus on enemmän minun tyyliseni valkoista rakastavana henkilönä <3

 5. Minun valintani on kattaus numero 1- Kauniit kukat, juuri sopivasti hentoa roosaa ja aivan sympaattiset servettirenkaat.

 6. Tykkään väreistä ja valkoiseen sisustukseen tekisi mieleni räjäyttää pari maalipurkkia ;D
  Mutta vaaleanpunainen ei vaan ole se minun värini, siksi valitsen kattauksen 2.

 7. Molemmissa kattauksissa varmasti viihtyisin, mutta valitsen valkoisen. En tiedä mikä siinä on, mutta aina lopulta haluan valita mahdollisimman pelkistetyt somisteet.

 8. Molemmat olivat aivan ihanan näköisiä! Kuitenkin ensimmäinen on enemmän omaa tyyliä 🙂

 9. Oi, molemmat kauniita, mutta enemmän silmää miellyttää tuo ykkös vaihtoehto.
  Mukavaa lomaa 😉

 10. Nättejä molemmat mutta 1 eli vaaleanpunainen <3 meillä ei ole kotona sisustuksessa mitään tavaraa joka olisi musta joten musta on itselle vieläkin arka väri ? Vaatteissa kylläkin pidän siitä.

  Kiva postaus ja kivoja nämä arvonnat 🙂 videota odotellessa!!

 11. Molemmat kattaukset ihania, mutta valitsisin ensimmäisen. Olen tänä keväänä ihastunut ihan täysin tuollaiseen vaaleanpunaiseen ?

 12. Molemmat ovat niin ihania, että valinta on vaikea! Ehkä kuitenkin pidän enemmän tuosta vaaleanpunaisesta, se kun on niin keväinen sekä vielä juuri tämän kevään hittiväri 🙂

 13. Nyt tekisi mieli kutsua ystävät kylään hienolle päivälliselle =) Kattaus numero kaksi on enemmän minun näköinen!

 14. 1 kattaus on värimaailmaltaan keväisempi ja roosa tuo ihanaa vaihtelua valkoiseen. 🙂

 15. Pidän enemmän vaaleanpunaisesta kattauksesta, eli numero on 1 on hitusen minun silmiini viehättävämpi.

 16. Ensimmäinen vaihtoehto tuo vaihtelua ja väriä luoden romanttisen ja harmonisen kauniin tunnelman!

 17. Molemmat ovat mieleisiä. Vaihdan juuri sisustusta kodissamme, joten kallistun tuohon jälkimmäiseen valkoiseen vaihtoehtoon. ?

 18. Molemmat kyllä tosi nättejä kattauksia. Tuo vaaleanpunainen ihastuttaa kuitenkin vähän enemmän! Tahtosin osata itsekin kattaa noin hienosti… 🙂

 19. Kauniita kattauksia. Minulle mieleinen on tuo ensimmäinen kattaus? Olen kevään tullen tuonut kotiimme jonkin verran vaaleanpunaista erilaisilla esineillä ja lakanoilla. Josko tästä arpaonni suosisi meille myös tähän väriin kynttilät:)

 20. Ehdottomasti kattaus 2! Se sopisi loistavasti kotiimme. Lisäksi valkoisessa kattauksessa käytetty maljakko oli aivan ihana, mistä se on? ?

 21. Valkoinen kattaus on enemmän mun tyyliä. Pitäisikin käydä taas hipelöimässä Havin tehtaanmyymälässä niitä kynttilöitä, saisi jo vaihtaa synkät talvivärit keväisimpiin. Tuossa Riksun tehtaanmyymälässä on iso valikoima varsinkin kaltaiselleni joka ostaa vain Havin kynttilöitä. Tuikkuja voin ostaa Ikeastakin mutta kokemus on opettanut, että Havi, Bolsius ja Puttipaja ovat parhaimmat kynttilävalmistajat 🙂

 22. 2. Nuo vaaleanpunaiset ovat kyllä myös mukavan näköisiä, mutta valkoiset ehkä jotenkin neutraalimpina sopivat mielestäni paremmin ruokakattauksta koristamaan.

 23. Todella kauniita kumpikin! Musta väri alemmassa kattauksessa oli jopa yllättäväkin! Oma suosikkini on kakkoskattaus ?

  • Hehe, arvelinkin että pitäisit kakkosesta ja että yllätyt värivalinnoistani 😀 Pitäähän se koittaa vähän repästä välillä 😀

 24. Rakastan vaaleanpunaista, joten valinta oli helppo. Kaunis kyllä toinenkin kattaus.

 25. Tykkään alemmasta siinä on kivaa tuo marmorialusta sekä servetit lautasella. Myöskin värimaailma on minun makuun.

 26. Kylläpä on kauniita kynttilöitä! Yksinkertaisen tyylikkäitä, joissa kuitenkin on sitä jotain uniikkia.

  Ehdottomasti tuo kattaus numero yksi on suosikkini, koska on niin kauniin ja hennon keväinen.

 27. Kauniita kattauksia molemmat! Kattaus 2 iskee kuitenkin tämänhetkiseen sisustusmakuun paremmin. Kiitos kauniista blogistasi! 🙂

 28. Voi molemmat ovat kauniita! Ehkä sinun kotiisi sopii paremmin 1, omaa tyylini enemmän 2. Joten sanon 2.

 29. Ihania molemmat?mutta tällä kertaa kattaus ykkönen voittaa. Ihanan hempeää ja keväistä?

 30. 2 kattaus olisi ehkä enemmän omanlainen, mutta nyt on itsellä menossa joku pinkki kausi niin täytyy sanoa että 1. 🙂

 31. Kauniita ovat molemmat vaihtoehdot! Kattaus 2 miellyttää omaa silmääni enemmän ?

 32. Molemmat ovat kauniita! Mutta vaihtoehto 1 jos pitää valita. Vaaleanpunainen sopisi paremmin tämänhetkiseen keväiseen sisustukseen 🙂

 33. Kattaus nro 1, on jotenkin niin romanttinen.
  Sopii alkavaan kevääseen.
  Arvontaan mukaan.

 34. Aivan ihania kattauksia! Olen hurmaantunut tuosta vaaleanpunaisesta ja tykkäsin eniten siis 1 kattauksesta.

 35. Ehdottomasti kattaus 1. Se on ihanan raikas ja tunnelmaltaan rauhallinen. Ihana <3

 36. Molemmat kattaukset aivan ihania, mutta erityisesti tuo kattaus 1 on älyttömän suloinen!!

 37. Kattaus nro 2 on enemmän omaan makuuni, toki ykkönenkin on kaunis 🙂
  Mukana ihanassa arvonnassa!

 38. Ehdottomasti roosan värinen kattaus. Myös ihan vaan siksi että
  Vaaleanpunainen sattuu olemaan lempiväri 😀

  Tätä mitä nyt sanon, en todellakaan tarkoita pahalla. Silmiini pisti ryppyinen liina 😀 toki mallikattaus mutta tarjoilia koulun käyneenä kiinnittää huomiota eri asioihin. 🙂

  • Kiitos palautteesta! Ihan hyvä pointti:) Liinaa ei ole koskaan ennen käytetty, se oli ihan uusi. Varsinaisesti se ei ollut ryppyinen mutta vekkejä siinä oli. En ajatellut että pellavaliinassa niin vekit haittaa koska materiaali on rentoa. Mutta toki silittäisin liinan jos tekisin kattauksen vieraille:)

 39. Ihania kynttilöitä! Molemmat kattaukset ovat upeita ja tyylikkäitä.
  Valitsen kuitenkin ykkös vaihtoehdon, koska se on
  Keväisen kepeä, tyylikäs ja samalla tyttömäinen ja herkkä,
  Ihan niin kuin tekijänsä <3

 40. Tykkään molemmista, mutta kyllä tuo vaaleanpunainen näin keväällä taitaa voiton viedä!

 41. Molemmat on kauniita, mutta valitsen vaaleanpunaisen kattauksen, koska vaaleanpunainen on oma lempivärini. 🙂

 42. Ensimmäinen on ihanan keväinen ja hempeä. Toinen taas ryhdikäs, valikoidut mustat esineet tuovat ihanasti särmää. Hankala päästös, mutta valitsen kakkosen 🙂

 43. Kattaus numero 1 jotenkin vaan tänä aamuna näyttää kauniimmalta. Kevättä kohti 😀

 44. Molemmat kattaukset ovat todella kauniita. Näihin keväisiin päiviin valitsisin ehdottomasti hempeän vaaleanpunaisen <3 Valkoinen sopii mielestäni ihanasti lumisiin pakkaspäiviin 🙂
  Tosi kauniita kynttilöitä, ihana tuo hempeän vaaleanpunainen sävy ja kaunis pinta tosiaan kynttilöissä.
  Mukana ehdottomasti arvonnassa 🙂

 45. Kummatkin kauniita ja hienoja! ?Riippuu varmasti tilanteesta ja vieraista kumman kattauksen valitsisin.. Ihanan keväinen ja piristävä on kattaus numero 1. Tälläkertaa päädyn valitsemaan suosikiksi kattaus numero 2; tyylikäs ja klassinen kokonaisuus, miettien illanistujaisia hämärtyvässä illassa kynttilöiden loisteessa.. ?

 46. Minä olen niin pinkki ja uskon niin pinkkiin että pinkki :))

  Kauniit ovat molemmat ja ihana huomata että Havi on panostanut ulkonäköön 🙂

 47. Tänään minua viehätti enemmän kattaus numero 2.
  Nuo vaaleanpunaiset kynttilät ovat omia lemppareitani, koska niissä on erityisen kaunis tarpeeksi vaalea puuterinen sävy??.

 48. kattaus 1! Mustavalkoinenkin ihana, mutta vaalean punainen niin mun juttu näin keväänä

 49. Molemmat katsaukset on ihan mahtavia, tykkään kynttilöistä kauheasti. Jos nyt tekisin kattauksen olisi se 1 vaihtoehto. Muutoin kyllä 2 vaihtoehto on mustan ja eukalyptyksen oksien kanssa parempi. Joten 2 vaihtoehto.

 50. Molemmat kattaukset ovat tosi kauniita. Ehkä vaaleanpunainen vie silti voiton. 🙂

 51. Kattaus 2 oli mielestäni hyvä, vaikka tykkään vaaleanpunaisesta ja musta ei ole minun juttu 🙂

 52. Vasleanpunanen on tosi kiva ja varsinkin tykkään noista ristikuvioiduista kynttilöistä. Samoin kukat on tosi sievät.

 53. Molemmissa kattauksissa ihana tunnelma, mutta kuitenkin voiton vei kattaus numero 2, se sopisi omaan kotiimme paremmin.

 54. Valkoinen. Ihailen kyllä ihmisten kykyjä loihtia kauniita kattauksia. Itselleni se tuottaa aivan mielettömästi vaikeuksia. Aina näyttää pöydät siltä kuin 5 – vuotias olisi ollut vauhdissa 😀 mikä tähän mahtaa olla salaisuus? Silmä kauniille kattauksille? ?

 55. Molemmat ovat super ihania, mutta enenmän omaa silmää miellyttää kattaus nro 2. Olipa vaikea valinta! ❤

 56. Molemmat kattaukset todella kauniita, ykkönen miellyttää kuitenkin enemmän silmääni; kattauksessa romantiikkaa, hempeä vaaleanpunainen väri, ihanat yksityiskohdat ja kaunis kimppu. 🙂

 57. Molemmat kattaukset ovat ihania, mutta kattaus 1 on enemmän mieleeni. Ihanan keväinen 🙂

 58. Ensimmäinen on enemmän mun juttu, mutta toinen myös tyylikas. Valitsen siltti 1.?

 59. Molemmat kattaukset ovat todella kauniita, mutta tällä hetkellä itselläni on vaaleanpunainen kausi menossa sisustuksessa, joten vaihtoehto 1 miellyttää ehkä enemmän silmää 🙂

 60. Ääneni menee ehdottomasti numerolle 1. Niin kauniin keväinen ettei voi kuin ihastella. Täytyy poiketa cittarissa ja hakea kevättä kotiin noiden kauniiden kynttilöiden muodossa.

 61. Koko alkuvuoden olen himoinnut kaikki vaaleanpunaisia esineitä, joten yllätysyllätys kattaus 1 iskee muhun aika kovaa! 🙂 tosi kauniin ja laadukkaan näköisiä kynttilöitä.

 62. Kattaus 1 (vaaleanpunainen) on enemmän mieleeni ? Se on hento ja kaunis ❤ sinulla on kyllä silmää kattaustenkin tekoon ?

 63. Ensimmäinen kattaus on enemmän mieleeni. Vaaleat, hennot sävyt ovat jotenkin todella hyvin tasapainossa keskenään.

 64. Vaaleanpunainen kattaus näin kevättä kohden ihana ♡ Olen ihastellut näitä kaupassa, mutta koska kynttilävarastoni oli melko runsas, en raskinut ostaa, vielä. Rakastan kynttilöitä, poltan niitä lähes päivittäin.

 65. Vaikea valinta, sillä molemmat on ihania. Jos on pakko valita jompikumpi niin valitsen ykkösen. ?

 66. Olen nyt niin innostunut tuista vaaleanpunaisesta, joten ykkönen on ehdottomasti suosikki.

 67. Kattaus numero 1. Keväällä pidän aina vaaleista väreistä ja vaaleanpunainen on just sopiva piriste ☺

 68. Kattaus 1 on ihanan keväinen, siispä se miellytti silmää enemmän tällä kertaa.?

 69. Kataus 1, vaaleanpunainen. Valkoinen on toki tyylikäs mutta itselleni tulee valitettavasti hautajaiset mieleen.

 70. Kattaus numero 1 juuri sopiva meidän ruokailuhuoneeseen. Keväällä onkin tuloillaan monta pientä juhlahetkeä

 71. Molemmat kauniita, mutta näin keväällä ykkösvaihtoehto on enemmän mieleeni.

 72. Kattaus nro1. On ehdoton suosikkini. ♡
  Hempeä vaaleanpunainen sävy antaa piristystä ja pilkettä.
  Erittäin näyttävä kattaus.

 73. Aivan upeita kattauksia molemmat. Nyt meni vaikeaksi. Valkoinen on mielestäni ainoa oikea väri kynttilässä (?)
  Nuo vaaleanpunaiset ovat toisaalta niin extrat.. Molemmat kattaukset kokonaisuuksina hienot. Annetaan siis ruusun
  terälehtien ratkaista. Ykkönen on 1 🙂

 74. Molemmat kauniita kattauksia mutta olen jotenkin nyt erityisen hurahtanut tuohon roosan sävyyn joten valitsen kattauksen nro 1 ?

 75. Kyllä on vaikea valinta! Tiukkaa tekee, mutta kun on valittava, niin se on sitten nro. 2.

 76. Ensimmäinen kattaus on suosikkini, vaikka molemmat ovat toki kauniita. Vaaleanpunaisella saadaan ripaus romantiikkaa ja hempeyttä – juuri sopivasti. Todella kaunis kokonaisuus! <3

 77. Vieläkö ehtii osallistumaan 🙂 molemmat kattaukset ovat kauniita, mutta suosikkini tällä kertaa on tuo 1, hempeämpi kattaus 🙂

 78. Äänestän kattausta numero 2 eli valkoista kattausta. Se miellytti enemmän omaan silmääni :).

 79. Valkoinen on enemmän oma väri, vaikka kynttilöinä tykkäsin enemmän vaaleanpunaisesta kattauksesta. Joten valkoinen on valintani

 80. Minun suosikkini on kattaus nro 1. Ihanat hempeät värit. Romantikko tykkää <3

 81. Pidän enemmän kattaus 1. Vaaleanpunainen väri tuo ihanasti lisä pirteyttä keväiseen kattaukseen. 🙂

 82. Enemmän miellyttää kattaus nro 1, sillä pidän enemmän väreistä kuin musta-valkoisuudesta. Lisäksi vaaleanpunainen on alkanut kiehtoa, kun se on nyt niin trendikäs väri =)

Trackbacks

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

thirteen + 3 =