Top

5 ihaninta tunnetta maailmassa

 1. Oman lapsen ensimmäiset liikkeet kohdussa.
  Muistan kun odotin ensimmäistä lastani viikolla 20. Silloin oli talvi, elettiin vuotta 2010. Makasin illalla sängyssä selälläni ja tunnustelin vatsaani. Silloin tunsin pienet, hellät potkut. Valtava onnen ja riemun tunne läikähti silloin sisälläni. Siitä hetkestä lähtien olen rakastanut Sofiannaa aivan sydämeni pohjasta. Tuo tunne on jäänyt erityisesti mieleeni, vaikka jokaisen raskauden kohdalla ensimmäisten liikkeiden tunteminen tuntui yhtä ihanalta.
 2.  Oman lapsen saaminen ensimmäistä kertaa syliin.
  Ei ole uskomattomampaa tunnetta, kuin saada oma vauva ekaa kertaa syliin! Tunne on sanoinkuvaamaton. Silloin tunnen valtavaa rakkautta ja valtavaa vastuuta. Sitä tunnetta ei voi verrata mihinkään.

  Livia

  Livia kolmen päivän ikäisenä

 3. Oman lapsen pehmeät kädet kietoutuvat kaulani ympärille ja suu muiskauttaa pienen pusun.
  Tiedän että se tarkoittaa: rakastan sua äiti ihan hirveesti. Erityisesti Sandina on lapsi, joka halaa ja pussaa meitä omatoimisesti paljon <3
 4. Se tunne, kun olen antanut jollekin lahjan ja lahjan saajan silmistä paistaa ilo ja kiitollisuus.
  Kun voi antaa toiselle lahjan ja aistia toisen ilon, omakin sydän tuntee yhtä suurta lämpöä ja onnea.
 5. Katseen kohtaaminen aivan ekaa kertaa miehen kanssa, josta tulee puoliso
  En ikinä unohda sitä hetkeä, kun katseeni kohtasi Jarin kanssa ensimmäistä kertaa. Tapasimme Rovaniemen rautatieasemalla heinäkuussa 2005. Siitä hetkestä lähtien hän on kuulunut jokaiseen päivääni.

***

Mitkä on just sulle maailman ihanimpia hetkiä?
Vaalitaan sydämessämme muistoja näistä ainutlaatuisista hetkistä. Ne on osa meitä. Ne antaa meille voimaa jatkaa.<3

pionit-6

Comments

  • Niinpä, kyllä lasten olemassaolo kaikkineensa on ihana asia elämässä! Hyviä hetkiä kannattaa muistella silloin kun on vaikeampaa. Ja luottaa siihen että niitä hyviä hetkiä tulee vielä lisää😊

 1. omien lasten menestyminen elämässä, siivottu koti,istuminen lentokoneessa matkalla unelmien lomalle,uudella autolla ajo,uusi ostettu tuote josta on haaveillut kauan.

 2. Kyllä oman lapsen saaminen on varmasti ihan maailman paras ja ihanin asia. Ylipäätänsä lasten onnistuminen elämän eri osa alueilla. Ihana on seurata kun oma tytär on rakastunut, voi sitä onnen määrää ja silmien tuiketta. Voimakkaita tunteita on myös herättänyt kun kirkonkellot pamahtaa soimaan ja oma lapsi astelee papin eteen vihittäväksi kirkon käytävää. Silloin äidin sydämessä läikähtää lujaa ja roskakin menee silmään.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

two − 1 =