Top

ABOUT ME

about_me_pyoreat

Mistä syntyy hyvä olo? Miten voisin auttaa itseäni ja toisia voimaan paremmin? Vertaistuella on valtava merkitys, kun elämässä on hankalaa ja tuntuu, että on yksin ongelmiensa kanssa. Tämän blogin avulla haluan kertoa, mistä minä saan voimaa jatkaa. 

Vaikka perustin blogini alun perin sisustusblogiksi, elämässäni tapahtui  käänne keväällä 2017. Silloin sain kuulla olevani parantumattomasti sairas. Sen sijaan että kamppailisin psyykkisiä ongelmia vastaan, kuljen mieluummin polkua, joka auttaa minua selviytymään niistä huolimatta. Itsensä hyväksyminen ja lempeys itseään kohtaan ovat minulle aivan uusia tavoitteita, joiden saavuttaminen vaatii syvällistä itsetutkiskelua. Sisustaminen on vain yksi asia elämässä, joka tuo minulle hyvää oloa. Vaikeista tunteista kirjoittaminen auttaa minua työstämään niitä. En pelkää nostaa esiin vaiettujakaan aiheita.

Rakastan valoisia aamuja; pientä pusua poskellani; kilahdusta, joka syntyy kun kahvikuppi lasketaan lautaselle; voinokaretta, joka sulaa vastaleivotulle sämpylälle. Saan uutta voimaa hiljaisuudesta, oman rakkaan halauksesta ja siitä, että voin antaa toisille lohdutusta ja tukea.