Top

AMANDA B:N LAHJAKORTTI LUKIJOILLENI

Kiitos teille kaikille yli 400:lle jotka osallistuitte Amanda B:n valaisinten arvontaan! Suosituin lamppu näytti olevan sama kuin meidän valaisin, eli koristereunainen. Toiseksi eniten ääniä sai numero 1, eli hopeajalkainen valaisin.

Suoritan arvonnan aina käyttämällä Melondia-arvontakonetta. Se arpoi onnekkaan voittajan, joka on tällä kertaa Laura! Onneksi olkoon Laura! Sait minulta sähköpostia yhteystietoja varten =)

pöytävalaisin -7592-01

Nämä Amanda B:n valaisimet ovat niin upeita, että halusimme ilahduttaa teitä tarjoamalla erikoistarjouksen blogini lukijoille!

Tällä viikolla Amanda B:n pöytävalaisimen tilannut saa paketin mukana 30€ lahjakortin Amanda B:n verkkokauppaan! Tarjous on voimassa vain tämän viikon. Lahjakortit ovat voimassa tämän vuoden loppuun. Nyt siis kannattaa suunnata ostoksille ja hankkia kotiin upea, näyttävä pöytävalaisin ja antaa sen tuoda lämmintä tunnelmaa kotiin! <3

Meillä on täällä viimeiset lähtösiivoukset ja pakkaushässäkät menossa. Tänään illalla auto starttaa kohti Jyväskylää.

Päivittelen blogia Helsingistäkin käsin aina tilaisuuden tullen. Mukavaa viikkoa teille jokaiselle!

kori-8111-01

Trackbacks

  1. […] tämän viikon sunnuntaihin asti aikaa osallistua Diamond-maljakon tai maljan arvontaan. Samoin Amanda B:n 30 euron lahjakorttitarjous on voimassa tämän viikon loppuun […]

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

3 × two =