Top

ANSAITTU HETKI

hue go (6)

hue go (7)

Yhteistyössä Philips

Yksi kivoimmista asioista mitä nykyään tiedän, on kääriytyä viltin alle sohvalle. Minulle on aina ollut vähän vaikeaa osata oikeasti rentoutua, joten koitan tietoisesti välillä pysähtyä. Lukea vähän sisustuslehteä, siemailla samalla virkistävää juomaa. Vaaleanpunainen Pommac on muuten tosi hyvää ja sopii justiin tähän tarkoitukseen =) Vielä ihanamman hetkestä tekee, jos saan nauttia sen rauhoittavassa valaistuksessa, tunnelmallisen taustamusiikin soidessa taustalla. Niin, ja silleen ettei kukaan tule keskeyttämään minua. =) No, tiedän – tällainen hetki ei varmaan onnistu tosiaan aina silloin kun haluaisi, mutta on ansaittu hetki meille jokaiselle, vai mitä?

Aiemmin olen käyttänyt tunnelmavalona lähinnä kynttilöitä, joita olen sytyttänytkin eri puolille kotia aina kun olen jaksanut. Nyt sain sain yhteistyön kautta tutustua Philipsin Hue Go -valaisimeen, jolla voi luoda yhdellä napin painalluksella minkälaista tahansa tunnelmaa. Antakaas kun kerron vähän tarkemmin.

hueee-5420-01
hueee-5433-01

Hue Go on näppärän näköinen ja kauniin mallinen älyvalaisin, jossa on energiaa säästävä led-valo. Sen idea on luoda tunnelmaa ja vaikuttaa mielialaan: antaa energiaa tai rentouttaa, helpottaa keskittymistä ja kohentaa mielialaa. Valaisimen voi irroittaa virtajohdosta ja käyttää sitä missä tahansa kodin tilassa. Vaikka kodinhoitohuoneessa silittäessä!

Hue Go:n käyttäminen on yksinkertaista: valaisinta säädetään sen pohjassa olevalla napilla. Esiasetuksissa on valittavana  seitsemän eri kaunista valoefektiä kirkkaasta valkosesta rauhoittaviin lämpimiin ja himmeisiin sävyihin.

hue go (5)

Hue Go on osa Hue-nimistä valaisinjärjestelmää, jonka Philips on kehittänyt. Se tarkoittaa, että voit erillisen toimintakeskuksen eli sillan avulla yhdistää jopa 50 eri Hue-lamppua ja valaisinta.

Täytyy sanoa etten ole aiemmin tutustunut tällaiseen ihan uudenlaiseen tapaan hallita kodin valaistusta niin yksinkertaisella tavalla. Meillä valot toimii tällä hetkellä ihan perus valonkatkaisijoista, mutta tämä olisi kyllä kiva idea toteuttaa kodin valaistus vaikka uutta kotia rakentaessa!

Kaikkia valaisimia voi säätää, ajastaa ja hallita älypuhelimeen tai tablettiin ladattavalla Philipis Hue-sovelluksella.  Hue:n tuoteperheeseen kuuluvia valoja voi omalla puhelimella ajastaa ja säätää kodin ulkopuolelta ja synkronoida myös kodin viihdejärjestelmään. Näin Hue Go:stakin saa paljon enemmän irti ja valittavana on miltei loputon määrä eri värisävyjä!

hue go (3)
hue go (2)

Meidän lapset ihastuivat tähän saman tien ja kutsuvat sitä taikalampuksi! Lapset rakastavat kuunnella iltasatua lampun valossa, jonka sävyn he itse valitsevat. Valo jätetään heille päälle yöksi himmeimmälle asetukselle.

Lapset tykkäävät käyttää sitä myös jännittävänä valona pöydän alle rakentamansa majan sisällä! Valaisinta on tietysti aina käytettävä leikeissä aikuisen valvonnassa.

hue go (10)

Itse tykkään käyttää lampun hennon vaaleanpunaista sävyä rentoutuessani sohvalla tai mennessäni päiväunille. Pehmeä, ihanan värinen valo auttaa rauhoittumaan ja saa minut tuntemaan oloni ehkä vähän paremmaksi silloin kun olen alakuloinen.

Haluamme vielä Philipsin kanssa järjestää teille pienen kilpailun, jossa voit voittaa itsellesi  tämän hauskan Hue Go-valaisimen!

Kerro kommentissa, miksi juuri sinä haluaisit saada tämän valaisimen itsellesi! Valitsen kommentoijien joukosta yhden onnekkaan, joka mielestäni kertoo parhaimmat perustelut! =) Palkinnon arvo on noin 70 euroa. Kilpailuaikaa on to 3.8 asti. Muista liittää mukaan toimiva sähköpostiosoite.

Onnea matkaan!
hue go (12)

 

Comments

 1. En osaa antaa itselleni lupaa rauhoittua. On erittäin vaikea vaimentaa tekemättömien kotitöiden ääni. Ajattelen, että vielä laitan koneellisen pyykkiä ennen kuin huilaan. Kun tämän olen tehnyt huomaan tyttöjen jättämiä leluja lattialla, likaisen lavuaarin, roskia lattialla, eteisen kenkien sekamelskan…kunnes ilta tulee ja huomaan, että olen ihan puhki. Melkein liian väsynyt edes nukkumaan.

  Jos olisi valaisin, jonka kauniin valon yhdistäisin rentoutumiseen osaisin sen palaessa antaa itselleni luvan rentoutua ja sulkea kotitöiden vaativan äänen ulos päästäni.

  • Mulle tuli kyyneleet silmiin kun luin tätä sinun kommenttia! Olen itse aivan samanlainen. Tuo olikin hyvä idea että pistäisi tämän lampun palamaan siihen aikaan illasta itselleen merkiksi, kun on aika rauhoittua ja lopettaa loputtomat kotityöt. Juuri tänään viimeksi tuskailin ääneen sitä ettei kotityöy lopu ikinä ja ne näännyttävät minut. Tämä oli hyvä muistutus sinulta 🙂

 2. Olisi varmasti ihanan rentouttava syksyisiin pimeisiin iltoihin 🙂 Töisi tunnelmaa, ja uskon että 2-vuotias poikani olisi myös hyvin kiinnostunut tästä 🙂

  • Aivan varmasti! 🙂 Ensin ajattelin kun tämän lampun sain, etten anna sitä lapsille heidän käyttöönsä etteivät riko sitä, mutta hyvin he ovat lamppua osanneet käsitellä : Joten voin kyllä suositella Hue Gota myös lapsille 🙂

 3. Voi miten ihanan söpö lamppu. Tämä tulisi ehdottomasti meillä käyttöön makuuhuoneeseen, minun on pienestä pitäen ollut vaikea nukahtaa. Tämä jatkuu myös näin aikuisiällä, olisi ihana kokeilla tästä jotain himmeää valoa nukkumaan mennessä jos se tosiaan rauhoittaisi ja mahdollisesti nopeuttaisi nukahtamista. Tsemppiä sinun päiviin, tiedän mitä käyt läpi. Itsekkin nuorena sairastunut.

  • Oi, harmi kuulla että sinä olet kärsinyt pitkään nukahtamisvaikeudesta. Uskoisin että tästä valosta olisi apua rauhoittamaan mieltä ennen nukahtamista.

 4. Ihana idea lampulla! Meillä on muutto juuri hoidettu alta ja ihan pian pääsen sisustamaan uutta kotiamme! Apua mikä homma kun niin paljon ideoita ? Jos voittaisin lampun tekisin sen avulla jo kun ihana luku/imetys nurkan itselleni. Vaaleat sävyt rauhoittaisi kiireisen päivän jäljiltä ja toisivat varmasti miellyttävän olon ?

  • Hei, onpa hyvä idea että tätä voisi käyttä myös imetysvalona. Vauva helposti häiriintyy ruokaillessaan ja kaipaa rauhallisen oman ajan äidin sylissä silloin. Pehmeä valo auttaisi myös vauvaa rauhoittumaan syömään 🙂

 5. Oi kuinka kaunis ja rauhoittava valaisin, oikein hymyilin kun katsoin noita ihastuttavia kuvia.
  Olen itse toipumassa aivosairaudesta ja rentoutuminen ja lepääminen on tärkeää. Mikä olisi ihanampaa kuin luoda kaunis nurkkaus lepotuolin viereen ja säätää Hue Go -valaisimeen joku ihana sävy.
  Kauniit yksityiskohdat kodissa edesauttavat toipumista ja piristävät mieltä.

  • Totta, kauniiden yksityiskohtien merkitystä ei voi vähätellä omassa kodissa! 🙂 Voimia myös sinulle sairaudestasi toipumiseen <3

 6. Voisin hyvin kuvitella itseni rentoutumaan kauniin ja ajattoman lampun lähellä. Lueskellen kirjaa tai vaan olemalla ja mietiskelemällä. Elämäntilanteeni on tällä hetkellä hieman vaikea läheisen ihmisen poismenon vuoksi. Siksi siis tämä kaunis lamppu toisi minulle valoa ja piristäisi päiviäni<3

  • Olen pahoillani että olet joutunut kohtaamaan läheisen menetyksen. Se vie voimia ja voi tehdä olosta apean. Tämä valo todella auttaa rauhoittamaan ajatukset levottomista mietteistä. Siksi voisin kuvitella että tämä valaisin sopisi sinulle hyvin 🙂

 7. Kaunis valaisin <3 Se sopisi kauniisti luomaan tunnelmaa tulevaan kotiimme.

  Olemme mieheni kanssa rakentaneet appiukon avustuksella viimeiset kaksi vuotta ensimmäistä omaa kotiamme. Projekti on ollut hyvin rankka ja tuntuu uskomattomalta, että pian voimme töiden jälkeen tehdä muutakin kuin rakentaa. Perfektionistina tämä elämänvaihe ei ole ollut helpoimmasta päästä..

  Olen jo pitkään haaveillut pimenevistä öistä ja kynttilöiden rentouttavasta tunnelmasta, vilttiin käpertymisestä ja rentoutumisesta yhdessä mieheni kanssa elokuvia katsellen. Nyt se on ollut hieman haastavaa, koska asumme väliaikaisesti vanhemmillani ja kahdenkeskisiä hetkiä ei paljoa ole ollut. Tämä uusi valaisin olisi oiva tuleviin yhteisiin hetkiimme uudessa kodissamme. Valaisimesta tekee täydellisen juuri se, että valon sävyjä voi vaihtaa tunnelman mukaan ja siirtää huoneesta toiseen. En malta odottaa arkea omassa kodissa ja tämä valaisin sopisi hyvin osaksi sitä <3

  Hyvää päivänjatkoa ja kiitos blogistasi!

  T: Heli

  • Kiitos että kerroit oman kokemuksesi! Voin hyvin uskoa että rakennusprojekti on ollut äärimmäisen rankka ja verottanut voimia, eikä tilannetta varmasti helpota se, että teillä ei ole ollut tarvitsemaanne kahdenkeskistä aikaa. Tämä lamppu olisi kyllä kiva tuliainen teidän uuteen omaan kotiin kun sinne vihdoin pääsette muuttamaan 🙂

 8. Rakastan kynttilöiden tunnelmallista valaistusta, etenkin nyt kun taas kohta syksy ja talvi ovat tulossa. Mikään ei voita kynttilöiden ja viltin yhdistelmää viileänä syys- tai talvi-iltana teemuki kädessä. Tässä on vaan yksi pieni mutta, eli en koskaan voi tätä edellä mainittua mielikuvaa toteuttaa ja miksi no viiden ihanankamalan kissan ja yhden koiran ansiosta. Kissat hoitavat pöytäpintojen kynttilöiden kaatamisen ja koira lattialyhtyjen. Eli tämä olisi kuin suoraan omaan asuntooni tehty, viimein turvallinen ja kaunis tunnelmavalo eläinkotiin 🙂 Jos en arvontaa voita niin ehdottomasti menee hankintaa. Kiitos vinkistä että tälläinen tuote on olemassa! 🙂

  • Onpa mahtava kuulla että tämä valo olisi ratkaisu teidän eläimet&kynttilät yhdistelmän mahdottomuuteen 🙂

 9. Antaisin lampun lapsenlapseni huoneeseen, samaan tarkoitukseen missä sinä sitä käytät. Yövaloksi, lempeäksi satujen lukuvaloksi ja leikkeihin taikalampuksi.
  Kuvat ovat taas kerran aivan ihastuttavia.
  Toivon sinulle parempia päiviä ja toipumista sairaudestasi, olet todella rohkea ja vahva nainen kertoessasi kaunistelematta uupumuksesta ja masennuksesta.

  • Kiitos paljon Päivi kommentistasi! Tämä Hue Go valaisin olisikin varmasti ihana lahja antaa omalle lapsenlapselle!:)

 10. Aivan ihana valaisin! Todella hauska ja innovatiivinen. Mä tykkään kans tosi paljon kynttilöistä, mutta meidän kissataloudessa se ei aina ole mahdollista. Kaksi karvaista ja uteliasta kaveria saattavat syttyä tuleen. Lilli-kissan kanssa kerran poltin omatkin hiukset kun hän meni liian lähelle kynttilää. Pelastusoperaatiossa hiuksiini tarttui steariinia, mikä sitten tarttui myös kissan turkkiin. Se oli kamalaa ? Vili- kissa meni myös kerran liian lähelle tuikkua, jonka seurauksena hänen viikset paloivat.
  Näiden kahden episodin jälkeen kynttilöiden käyttö on harmikseni perheessämme vähentynyt huomattavasti. Tämän vuoksi Philipsin tunnelmavamppu olisi meille aivan nappivalinta.

  • Hahaa, voin kyllä kuvitella minkälaisia tilanteita voi kissojen ja palavien kynttilöiden kanssa syntyä! 😀 Ehkä olisi tosiaan viisainta poltella kynttilöitä vain kun kissat nukkuvat tai ovat eri huoneessa. 🙂 Tai sitten hankkia muuta Hue Go valaisin ja korvata niiden kauniilla tunnelmavalolla kynttilöiden rauhoittava liekki 🙂

 11. Kaunis valaisin, sopisi mainiosti meidän pikkutaaperon huoneeseen, jossa ei ole yhtään valoa tällä hetkellä 😀

  • Minustakin tämä lamppu sopii todella hyvin pienen lapsen ensimmäiseksi omaksi yövaloksi antamaan turvaa ja rauhoittamiseen 🙂

 12. Aivan mahtava valaisin! Sopisi niin hyvin pimenevään syksyyn. Itse aina syksyllä polttanut paljon kynttilöitä, mutta tämä valaisin olisi just täydellinen! 🙂

  • Kiva kuulla Noora että sinäkin pitäisit tästä valaisimesta 🙂

 13. Tämä on hieno ja kaunis, todellakin taikalamppu. Mieli on välillä apea ja silloin kaipaan rauhoittavaa valoa, usein laitan kynttilöitä illan hämyyn. Kun sataa niin silloin sytyttäisin tämän lampun koska silloin en voi lähteä ulos hakemaan elämäniloa auringosta ja luonnosta.

  • Joo, hyvä idea sytyttää tämä valaisin sadepäivinä. Silloin valaisinta voisi käyttää kirkkaimmalla asetuksella, jolloin se valaisee hyvin ja menee melkein kirkasvalolamppuna 🙂

 14. Pojat tykkäisivät tästä yövalona ja taikalamppuna, 4 ja 3 vuotiaat meidän makuuhuoneessa jossa he nukkuvat, yöllä kun pitää päästä vessaan niin valo saisi palaa jo valmiina. Kauniskin on katsella.

  • Varmasti teidän pikkupojat olisivat innoissaan uudesta hienosta yövalosta, jossa on vähän taikaa! 🙂

 15. Hieno keksintö, olohuoneeseen laittaisin lipaston tai pöydän päälle antamaan iloa silmille, hemmottelua itselle ja perheelleni.

  • Hyvin sanottu, että tämä on hemmottelua koko perheelle 🙂

 16. Antaisin vanhalle äidille iloksi kun jäi leskeksi isäni kuoltua ja hän tuntui olevan allapäin suuren menetyksen takia, saisin siitä iloa myös itselle koska käyn siellä usein häntä katsomassa ja auttelemassa.

  • Koskettavaa kuulla, että jaksat huolehtia äidistäsi. Hän todennäköisesti arvostaa käyntejäsi enemmän kuin uskotkaan 🙂 Ja tämä lahja ilahduttaisi hänet varmasti!

 17. Olipas mielenkiintoinen valaisin! Luulen, että meillekin lapsille kelpaisi tällainen taikalamppu ? itse käyttäisin myös rauhoittumiseen ja omaan aikaan yhdistettynä tätä valaisinta ? toisi kyllä kivaa tunnelmaa eri väreissä ?

  • Totta, tämä lamppu on siitä kiva, että se sopii sekä aikuisille että lapsille 🙂

 18. Kauniita kuvia jälleen. Onpa vaikeaa perustella, miksi “ansaitsisin” tämän, sillä varmasti moni muukin sen anaitsisi. Noh, yritetään. 🙂 Rakastan kaikkea kaunista ja ihastuin valoon. Se varmasti rentouttaisi ja toisi iloa minulle uudessa omassa kodissani avioeron jälkeen.

  • Olen pahoillani että olet joutunut käymään läpi avioeron. Se on aina raskas prosessi, vaikken varmasti täysin tiedäkään millaisia muutoksia ja ahdistavia tunteita se aiheuttaa. Uskon että tämä lamppu toisi sinulle iloa 🙂

 19. Hei. Tämä lamppu tulisi ehdottomasti nuoremman poikani huoneeseen. Hän siirtyi keväällä nukkumaan omaan huoneeseen. Jakoi aiemmin huoneen isoveljen kanssa. Hänen huoneensa sijaitsee talomme perimmäisessä “nurkassa”, joten hän haluaa aina pitää yövaloa nukkuessaan. Vaikka hän ehdottomasti haluaa nukkua omassa huoneessaan, välillä iltaisin saattaa jännittää ja mielessä pyörii kaikkea. Siksi tämmöinen valo olisi loistava hänelle.
  Hyvää vointia sinulle;)

  • Joo, tämä toimii erinomaisesti lasten huoneessa yövalona. Napista pystyy painamalla valitsemaan haluamansa himmeän valon. 🙂

 20. Upea valaisin ja ihan uusi tuttavuus mulle, valo muistuttaa kynttilän valoa, tykkään!
  Tuollaisella lampulla voisi sulostuttaa syksyn pimeneviä iltoja 🙂

  • Kyllä, minustakin tämä muistuttaa monin tavoin kynttilää 🙂

 21. Hieno valaisin, sopisi hyvin meidän olohuoneeseen iltapuuhien ajaksi rentouttamaan ja valmistamaan nukkumaanmenoa 🙂

  • Hyvä idea! Just vaikka merkiksi lapsille, että nyt on nukkumaanmenoaika ja aika rauhoittua!

 22. Olen vihdoin toipumassa nyt jo kuusivuotta kestäneestä anoreksiasta.Olen vasta 23 ja tämä sairaus on vienyt multa jo kuusi vuotta nuoruudesta. Pakkoliikunta masennus ja ylisuorittaminen ovat vieneet multa jo pitkän aikaa mahdollisuuden nauttia ihan vaan pienistäkin asioista sekä luvan ihan vaan olla ja rentoutua. Eli nyt mulla on tavotteena opetella ihan vaan rentoutumista ja rauhassa paikallaan oloa. Elämä ei voi olla jatkuvaa suorittamista ja kodin ei tarvitse näyttää koko ajan kuin suoraan sisustuslehden kuvastosta! Tämän lampun valossa ja oma kissa sylissä olisi varmasti mukavaa istua ja nauttia niistä asioista mitkä elämässä ovat hyvin tai vaikka ihan vaan nauttia hetkestä ja kuunnella tyytyväisen kissan kehräystä joka rakastaa sua just sellaisena kun olet ❤ Tsemppiä sullekin tulevaan ja ei anneta oman mielen nujertaa! 🙂

  • Kiitos sinulle että jaoit meille tarinasi. vaikka minulla ei ole syömishäiriötä, kärsin silti ankarasta tyytymättömyydestä itseäni kohtaan. En osaa minäkään rentoutua ja hyväksyä sitä etten riitä kaikkeen. Hienoa kuulla että olet toipumassa sairaudestasi. Sinullakin on varmasti ollut ongelmana juuri se, että koitat kaikin tavoin kontrolloida elämääsi, itseäsi ja ympäristöäsi. Se on niin raskasta 🙁 Ja vaatii veronsa. Ihan oikealla asenteella olet nyt kuitenkin alkanut suhtautua elämään, uskoisin<3 Samaa asennetta koitan kehittää itsekin!

   • Juurikin näin, ja olen pystynyt todella hyvin samaistumaan kirjoituksiisi täällä blogissa, osaat muuten kirjoittaa ihan älyttömän lahjakkaasti ja kuvailevasti 🙂 Mutta toivon sulle ja kaikille, jotka kamppailee jonkun ongelman kanssa *postauksen aiheesen sopien* valoisampaa ja kirkkaampaa huomista! ?❤

 23. Onpa kaunis tunnelmanluoja, antaisin lapsenlapselle, joka pari viikon sisään saa pikkuveljen. Turvaa tuomaan omaan huoneeseen.??

 24. Tämä kaunis valaisin olisi kiva piristys sisustukseen ja lähestyviin syksyn hämäriin iltoihin 🙂

 25. Tämän valaisimen antaisin tyttärellemme joka jo vähän siipiään levittelee ja aikoo kuulemma kohta lentää pois pesästä! Päivästä/mielialasta riippuen se on päivä koittaa joko huomenna tai muutaman vuoden päästä???

 26. Ihana valo. Tälle löytyisi monta käyttötarkoitusta meidän kodista. En tiedä millaiset asetukset tuossa lampussa mahtaa olla, mutta jos värejä saa vilkkumaan voisi käyttää lapsen synttäreillä diskovalona. Toiseksi voisi käyttää adhd-lapsen rauhoittamiseen iltasella. Tai sitten äidin rauhoittumiseen iltasirkuksen jälkeen ? Telttaretkelle tämä olisi myös aivan loistava valo. Tässä vain muutama idea lukuisista.

  • hyviä ideoita tulikin monta! 🙂 Valot saa asetettua ne silleen että ne vaihtuu itsestään, mutta ei kovin tiheästi eli silleen että ne vilkkuisi nopeasti. Mut sillä elektronisella sillalla minkä voi liittää nettiin, saa lisää ominaisuuksia yhdistettyä tähän valoon käyttämällä puhelimen sovellusta. Itse en ole sitä testannut, mutta se voisi olla hyvä ostos lampun ohella 🙂

 27. Tämä olisi ihana lahja esikoistyttärelle joka meni vuosi sitten kihloihin, Kuukausi sitten naimisiin ja siinä välissä sai kaksoistutkinto-opinnot päätökseen! Se olisi sitten 1v. Kihlalahja/ 1kk Hääpäivälahja/ Tupaantuliaislahja heidän ensimmäiseen kotiinsa.Nyt kun ei ole kauheasti mahdollisuuksia sisustusjuttuja ostella kun asuvat pienellä paikkakunnalla ja tekevät paljon vapaaehtoistyötä:)

  • Voi miten ihana kuulla iloisia uutisia tyttärestäsi! Tuli ihan hyvä mieli puolestasi<3 Tämä valaisin olisikin kyllä hyvä ja varmasti mieluinen lahja hänelle, monestakin syystä 🙂

 28. Mie niin tarvisin tuommosen lampun kans pimeneviin iltoihin! Jotenki aina mieli menee niin alas kun päivät vain lyhenee ja alkaa olemaan jatkuvasti pimeää..on meitä ihmisiä jotka saa energiansa auringosta, mie olen semmonen. Kynttilöitä on tosin ihana poltella pimeinä iltoina, mutta tuo olis lapsien kans loistava vaihtoehto! Mukana ollaan siis! 🙂

  • Mulla kans pimeys vaikuttaa mielialaan. Auringosta saan energiaa kun taas piemys vie sitä. Eihän tietenkään sähkövalo sitä korvaa, mutta auttaa kuitenkin vähäsen 🙂

 29. Ihana postaus ja aivan ihastuttava pieni valaisin!

  Tämä valaisin olisi aivan ihana meidän pojalle, jolla välillä hyvin vaikeaa rauhoittua iltaisin. Valaisin on niin ihastuttava, että varmasti sitä vain katselemalla poika rauhoittuisi ja nukahtaisikin helpommin kun huoneessa olisi tälläinen yövalo ❤.

 30. Enpä ole aiemmin nähnytkään tällaisia lamppuja! 🙂 Näyttää tosi kauniilta!
  Lampun kajossa olisi ihana istua parvekkeella nyt kun elokuussa illat alkavat jo selkeästi pimentyä. 🙂
  Toivottavasti arpaonni suosisi!

 31. Ihana blogi sinulla. Olen uusi seuraaja ja todellakin pidän tyylistäsi kirjoittaa arjestasi. Rehellistä ja avointa kerrontaa.
  Olemme mieheni kanssa rakentaneet yhdessä taloa parin vuoden ajan, ja nyt se on vihdoinkin valmis.
  Mutta on aikaajoin vaikea nauttia uudesta kodistamme kun meillä on valtava huoli koska tyttäremme sairastui masennukseen.
  Sanonta että äiti on yhtä onnellinen kuin surullisin lapsi perheessä, se pitää niin paikkansa.
  Huoli ja se raastava tunne sydämessä kun mikään sana ja mikään määrä rakkautta ei auta niinä pahimpina hetkinä.
  Toivoisin niin että niinä synkimpinä hetkinä lamppu jotenkin voisi valollansa antaa toivoa tuleville päiville, ja helpottaa sitä pohjatonta tyhjyyttä josta tyttäreni kärsii.
  Hänelle sen haluaisin antaa.

  Kiitos blogistasi

  • Kiitos sinulle ihanasta palautteestasi ja siitä että kerrot mikä suru teitä tällä hetkellä painaa. En voi sille mitään, mutta purskahdin itkuun kun luin tarinaasi. Olen niin pahoillani teidän vanhempien ja tyttäresi puolesta 🙁 Aistin sen tuskan ja huolen jota oma äitini mina kohtaan tuntee koska olen vakavasti sairas. Eikä mikään tunnu oloani helpottavan vaikka olen kärsinyt vakavasta masennuksesta jo ainakin vuoden päivät. Voin hyvin ymmärtää myös miten vaikeaa tyttärelläsi on tällä hetkellä. Jos vain jotain voisin hänen hyväkseen toivoa niin sitä, että hän voisi tuntea sydämessään miten syvästi häntä rakastat ja että antamalla tämän lampun hänelle hän voisi sitä katsellessaan muistaa, ettei ole milloinkaan yksin.

   • kiitos sydäntä lämmittävästäja erittäin liikuttavasta vastauksesta, kyyneleet tulvivat minunkin silmiini. .
    Voi miten ikävää että sinullakin on noin raskasta.
    Toivottavasti jaksat mennä niiden kovien hetkien yli ja olla hetki vain, olla ja hengittää ja hengähtää.
    Masennukseen ei ole sanoja ja välillä ei tiedä miten lohduttaa tai tukea.
    Tuskaa ja huolta tuntee koska rakastaaniin paljon omaa lastaan ,,niinkuin äitisikin, rakkaus ei koskaan anna periksi, se antaa voimia mennä eteenpäin vaikka olisi kuinka raskasta..
    Miten ihanasti sanoitkin tuossa lopussa ettei hän koskaan unohda ettei hän ole koskaan yksin, älä unohda sinäkään.
    Lämmin halaus sinulle.

 32. Tuo lamppu olisi varmasti lähes täydellinen esikoispojalle omaan huoneeseen. Siirryttiin juuri vanhempien huoneesta unikoulun saattelemana omaan huoneeseen ja tuntuu että kaunista ja hyvää yövaloa saa etsiä. Joko ne ovat räikeän vihreitä ja valaisevat koko huoneen tai sitten ne vaativat jatkuvan kytkemisen pistorasiaan.

 33. Ikävähän se on myöntää, mutta syksyä kohti mennään ja valon määrä vähenee koko ajan, tämän lampun kanssa olisi ihana käpertyä sohvan nurkkaan ja ottaa seuraksi teemuki ja kirja.

  Kiitos blogista ja tsemppiä arjen alkuun!

 34. Kummipojalle yövaloksi olisi tämä kun on alkanut tulla yökylään.?

 35. Tosi kiinnostava valaisin ja kiva muoto. Kätevää, kun sen voi ottaa mukaan vaikkapa terassille tunnelmaa luomaan. Pienen lapsen on myös turvallista kuljettaa valsisinta omiinleikkeihin . Sähkökatkon sattuessa valoa saatavilla. Olemme kohta muuttamassa uuteen kotiin, se olisi kiva ylläri jos arpa osuisi kohdalleni.

  Tsemppiä sinulle loppukesään, nauti elokuun tunnelmallisista pimenevistä illoista.

  • Hyvä idea tuokin, että tämän voisi ottaa mukaan terassille tunnelmallisena iltahetkenä 🙂 Ja ehdottoman kätevä sähkökatkon yllättäessä 🙂

 36. Arjen kiireiden keskellä olisi aivan ihana päästä rentoutumaan ja unohtamaan kaiken Hopun näin kauniin valaisimen loisteessa. Mieli virkistyisi ja pääsisi reippain mielin ja uutta puhtia täynnä jatkamaan arjen temmellystä 🙂 olisi mahtavaa jos arpaonni suosisi !

 37. Ihana lamppu! Aivan täydellinen se olisi yövaloksi tytöllemme, joka varmasti ihastuisi tähän! Toivoisin, että tämän avulla hän oppisi nukkumaan ekoko yön omassa huoneessaan, alkaa käymään parisänky vähän ahtaaksi, kun siellä on välillä keskellä yötä vanhempien lisäksi myös vauva ja pikkuvelikin. 😀 Etsimme viime keväänä yövaloa monesta paikasta, mutta kaikissa oli toiminto, joka sammuttaa valon tietyn ajan kuluttua. Eli ei auta siihen ongelmaan, kun herää keskellä yötä peläten pimeää. Valoisina kesäöinä hän on onneksi paremmin nukkunut. Lisäksi voisin itse lainata lamppua, uudessa kodissamme keksin sille vaikka kuinka monta hyvää paikkaa. Ja heh, nyt kun suurin osa kattolampuistakin on vielä hankkimatta, voisin kuljettaa sitä mukanani, että näkisin paremmin järjestellä tavaroita paikoilleen, siihen kun on usein aikaa illan pimeydessä, kun lapset ovat nukkumassa.

  • No sinähän löysit tälle heti monta hyvää käyttötarkoitusta! Tämä on kyllä siitä hyvä, että tämä ei sammu itsestään jos se on kytketty verkkovirtaan. Kolme tuntia valo pysyy päällä irrotettuna verkkovirrasta.

 38. Hei! Täällä on todellakin hyviä perusteluja lampun tarpeeseen. Tuntuu että haluaisi kaikille antaa oman lampun.
  Omat perusteluni kalpenevat muiden rinnalla. Olen sairastanut masennusta jo vuosia. Viimeksi kuluneet 1,5 vuotta ovat olleet kamalimmat kuin koskaan aiemmin. Mikään ei ole auttanut eikä mikään ole tuntunut miltään.
  Olen 100 % kesäihminen. Elän valosta ja lämmöstä. Kun syksy saapuu suren luonnon kuollessa pois. Tuntuu kuin itsekin kuolisin sen mukana.
  Haluaisin nukkua syksyn js talven ja herätä kevääseen, sen lämpöön, auringonpaisteeseen ja ihanaan tuoreen vihreän väriin.
  Lamppu toisi tunnelmaa pimeneviin iltoihin ja luulenpa että sinä ja kamppailusi masennuksen kanssa tulisitte mieleeni joka kerta kun katson lampun valoa. Muistaisin joka ilta sisällyttää sinutkin iltarukoukseeni. ❤️

  • Kiitos anne hienosta palautteestasi ja siitä että kerrot oman tarinasi. Olen niin surullinen kuullessani, että olet taistellut masennuksen kourisa jo niin kauan. Se tekee elämästä hyvin jähmeää ja ilotonta. Ikävää ettei sinun kohdallasi masennukseen tunnu auttavan muu kuin auringon valo, luonnon kauneus ja kukoistus! minulla on vähän sama juttu. Onneksi saan iloa myös sisustamisesta. Se todella piristää, vaikkei tietysti paranna täysin sekään. Mutta toivon sinulle nyt kovasti voimia kestää. Onneksi meidän ei tarvitse kestää kuin yksi hetki kerrallaan, mitä elämme. Ja koittaa tehdä siitä hetkestä mahdollisimman hyvä <3

 39. Kaunis valaisin. Rakastan kynttilöiden tuomaa kaunista tunnelmavaloa, mutta pelkään niiden tuomaa tulipaloriskiä. Olemme lapsi ja lemmikkiperhe. Talomme on vanha remontoitu puutalo, jossa edelleen purueristeet. Tämän kaltaisella valaisimella voisi varmasti luoda yhtä kaunista tunnelmaa kuin kynttilöillä.

  Blogisi on minulle uusi ja olen jo aivan koukuttunut kauniisiin kuviin ja elämän makuisiin kirjoituksiin. Olen itsekkin ollut tilanteessa, jossa perheemme on tarvinnut perhetyön apua. Tämä avunpyyntö on ollut yksi parhaita päätöksiä joita olemme tehneet. Tällä hetkellä perheemme voi paremmin kuin koskaan. Uskon että voimaantuminen ottaa oman aikansa ja tämä aika on meillä jokaisella yksilöllinen. Muistathan olla armollinen itsellesi. 🙂

  • Kiitos kauniista ajatuksistasi Sanna! On ilahduttavaa kuulla sellaisten perheiden tarinoita joilla myös on ollut vaikeaa, mutta jotka ovat selviytyneet koetuksista voivat nyt hyvin. Kunpa vain joku voisi saada minut vakuuttuneeksi siitä, että meidänkin asiat vielä kääntyvät hyviksi! Kiitos että annoit minulle mukavaa ajateltavaa <3

 40. Siis vau kuinka kaunis lamppu! Sopisi niin hyvin tällasen sisustusfriikin kotiin ? Meillä on kotona paljon kynttilöitä, mutta mieheni ei niin kauheasti niistä välitä, joten en niitä sitten itsekään viitsi kovin usein sytytellä. Tää lamppu olis ihan loistava samaan tarkoitukseen kuin kynttilät; luomaan tunnelmaa ja rauhoittamaan iltaisin. Melko raskaan työni vastapainoksi tarvitsen kotona harmonisen tunnelman, missä pystyn rauhoittumaan.

 41. Tämä olisi yövalo lastenhuoneeseen! Pieni kolmevuotiaamme on alkanut taas öisin heräämään ja pelkäämään pimeää, joten valaisin rauhottaisi varmasti pienen unia ja äitikin nukkuisi paremmin! 😉 Ja saattaisi äiti valaisinta lainata aina silloin tällöin myös omiin rentoutumishetkiinsä, kun tulee se tunne että mikään ei taaskaan mene niin kuin Strömsössä! ;D

  • Hei Hanna ja kiva kun osallistut tähän kilpailuun! Uskon kyllä että tästä valosta on oikeasti apua pikkuisen pimeän pelkoon! Valosta lapsi voi itse valita haluamansa värin ja kirkkausasteen ennen nukkumaanmenoa. Ja aivan selvää on että jokainen äiti tarvii oman rauhoittumisajan sen jälkeen kun mikään ei ole -taaskaan- mennyt niin kuin oli suunnitellut 😀

 42. Onpa ihastuttava valaisin 🙂 Meillä juuri 3kk täyttänyt poika, joka oppii varmasti tulevan syksyn ja talven aikana liikkumaan. Kynttilät eivät tässä yhtälössä kaikkein turvallisimpia olisi, joten tämä lamppu olisi mitä parhain ja turvallisin vaihtoehto luomaan tunnelmaa pimeneviin syysiltoihin ja antamaan pienokaiselle ihmettelyn aiheita 🙂

  • Totta! Tämän lampun kanssa ei tarvitse pelätä pikkuisen loukkaavan itseään eikä toisaalta jäädä paitsi tunnelmallisesta valosta pienen tuhisevan mönkijän takia. <3

 43. Lampun valossa olisi hienoa viettää romanttinen hetki vaimon kanssa, kun vastasyntyneeltä saisimme siihen tilaisuuden. Lampun rauhoittava valo voisi auttaa myös nukahtamaan yösyöttöjen välillä; erityisesti kauniimpi puoliskoni kun ei millään tahdon saada nukahdettua, vaikka vauva jo nukkuisikin.
  Ja epäilemättä vanhempi esikoinen tykkäisi lampusta. Se kun toimisi hienosti hänen salassa lukiessaan peiton alla, vaikka nukkumaanmenoajan on jo ilmoitettu saapuneen…paljon kätevampi kuin hänen nykyinen puhelimen valonsa 🙂

  • Haha, tästä lampusta onkin todella moneen, tuo salaa peiton alla lukeminen onkin sellainen juttu mitä varmaan kaikki lapset tekee ja Hue Go voisi olla siihen aika näppärä vehje!! =) varmasti tästä valosta olisi hyötyä myös kun kaipaa rauhoittavaa valoa yösyöttöjen aikana ja jälkeen.

Trackbacks