Top

CASTELBEL-HUONETUOKSUT TESTISSÄ

Yhteistyössä Castelbel

castelbel huonetuoksu-6429-01

Sain tutustua blogiyhteistyön kautta Castelbel-merkkiseen sisustustuoksusarjaan. Eniten minua viehättää tuotteissa niiden tavattoman kaunis ulkonäkö. Pidän myös siitä, että saan tuoksutuotteiden avulla kodista helposti hyväntuoksuisen. On ihanaa välillä suihkauttaa kotiin raikasta huonetuoksua tai asettaa eteisen tai olohuoneen lipastolle kaunis lasipullo, jonka tikuista leviää vastustamattoman herkullinen kukkaistuoksu.

castelbel huonetuoksu-6195-01

Portrugalilaiseen Castelbel-sarjaan kuuluu monia ihanannäköisiä tuotteita, joista itse päädyin valitsemaan testiin Castelbel Ambiente-sarjan huonetuoksutikut viikuna&päärynä ja granaattiomenan tuoksuisina. Lasipullot on kauniin malliset ja niiden sisällä oleva tuoksuva neste on upean väristä. Myös tuotteiden pakkaukset ovat kauniita. Voisin hyvin ajatella ilahduttavani jotakin ystävääni tällaisella huonetuoksulla.

castelbel huonetuoksu-6220-01

Näitä Castelbelin Ambiente-sarjan tuotteita saa kahdeksan eri tuoksuisena. Valitsemani tuoksu viikuna&päärynä on hyvin makea ja aavistuksen mustaherukkainen, kun taas granaattiomenan tuoksu raikas ja hieman kirpeämpi. Näiden kahden tuotteen tuoksu sopii mielestäni hyvin myös yhdessä käytettäväksi. Granaattiomena on yksi Castelbelin myydyimmistä tuoksuista.

Tuoksun voimakkuutta pystyy säätelemään tikkujen määrää muuttamalla. Itse tykkään käyttää pullossa kolmea tai neljää tikkua. Tällöin tuoksu on juuri sopivan voimakas. Tikkuja kannattaa kääntää viikon välein.

Tuoksupullo on hyvin riittoisa, se kestää käytössä useita kuukausia. Tuoksutikkuihin on saatavilla myös kätevä täyttöpakkaus. Kaikkia Castelbel-sarjan tuotteita voi ostaa Yours-verkkokaupasta tai suomalaisilta jälleenmyyjiltä.

castelbel huonetuoksu-6208-01

castelbel huonetuoksu-6398-01

Lisäksi sain testata tätä granaattiomenan tuoksuista huonetuoksusuihketta, joka on kauniissa lasisessa suihkepullossa. Vein suihkeen meidän eteisen vessaan, jossa sitä on kiva suihkauttaa aina wc:käynnin jälkeen tai wc:n pesun yhteydessä.

castelbel huonetuoksu-6237

Myöhemmin näytän teille, miten olen asetellut toisen näistä huonetuoksutikuista meidän eteiseen, jossa on muuten tapahtunut muitakin muutoksia viime aikoina =) Kuulette niistä lisää piakkoin!

castelbel huonetuoksu-6526-01  Tykkäätkö sinä käyttää kodissasi erilaisia huonetuoksuja? Mikä on lempituoksusi?

 

 

 

Comments

 1. Voi mitä täydellisiä kuvia?
  Onpa kauniit pullot noissa huonetuoksuissa.
  Täytyypä tutustua niihin paremmin.
  Minusta on ihanaa kun kodissa on hyvä tuoksu.
  Tykkään itse raikkaista ja makeista tuoksuista.
  Nuo valot on myös niin upeita , korostavat
  Kynttilöiden ja tuoksupullojen kauneutta.

  • Kiitos kultainen? Huonetuoksut, kynttilät ja koristevalot. Siinä on sellainen kolmikko jota ilman talvinen sisustus kalpenee?? Nytkin katselen vuoteessa maatessani miten eteisen lipastolla olevat kynttilät kauniisti lepattavat ja tuovat lämmintä tunnetta kotiin. Koristevaloja voisin lisätä vaikka joka nurkkaan? Niiden avulla kuvistakin saa jotenkin tosi moniulotteisia:)