Top

En ole koskaan ostanut Fazerin sinistä + 10 muuta asiaa, joita en ole koskaan tehnyt

En ole koskaan

 • Maistanut katkarapuja enkä muitakaan rapuja. En vain pidä ajatuksesta. Olin ihmeissäni, kun tässä yhtenä päivänä yksivuotias Livia popsi menemään katkarapuja keitostaan hyvällä ruokahalulla.
 • Vaeltanut erämaassa. Toisin kuin isoveljeni Anton, jolle se on toinen ammatti.
2016-11-17-1

Kuva lainattu Antonin instagram-tilistä.

2016-11-17-2

Antonin ottama kuva metsäretkeltään. Tämä kuva on hyvä osoitus siitä, miten Anton osaa vangita tunnelman kuviinsa.

 • Ajatellut että minusta tulisi bloggaaja. Suurimpana esteenä olen pitänyt sitä, ettei minulla ole aikaa. Nyt olen kuitenkin järjestänyt aikaa bloggaamiselle ja koetan tehdä tästä itselleni työn, vaikka tiedänkin että se voi viedä aikaa (vielä lisää).
 • Tiennyt mikä minusta oikeastaan tulee isona. Nyt alan vähitellen hahmottaa, että kaikki aiemmat tietoni, taitoni ja kokemukseni yhdessä muodostavat suuren osan ammattitaidosta, jota käytän ollessani yrittäjä ja bloggaaja.
 • Pitänyt matematiikasta, vaikka olin aika hyvä siinä. Olin lukutoukka ja hikipinko, ja lukion päättötodistukseni  keskiarvo oli 9.8.
 • Aikuisena viettänyt joulua. Periaatepäätös, jonka syyt haluan pitää yksityisasiana. Tykkään kyllä valtavasti koristella kotiani tunnelmavaloin, kynttilöin ja pehmein tekstiilein, eikä pelkästään joulun pyhien aikaan. Tykkään myös katsella valkoisia kuusia ja valotähtiä toisten kotona, koska ne ovat oikeasti minusta kauniita. Kutsun kotiini sukulaisia pyhäpäivien aikaan, jolloin ei ole kiire minnekään ja nautin joulun ajan rauhasta. Lapsuudenkodissani vietettiin joulua ja pidän edelleen kovasti joulun ajan hyväntahtoisesta tunnelmasta ja pyhäpäivien kiireettömästä yhdessäolosta, vaikken itse juhlaa vietäkään.
  Toisaalta joulun kääntöpuoli –  kaupallisuus, “osta joulu meiltä”-mainokset, joulun perimmäisen merkityksen häviäminen, liiallinen stressi, railakas juhliminen ja joulunvieton joillekin aiheuttamat vakavat perheongelmat huolestuttavat minua. Kunnioitan jokaisen oikeutta viettää tai olla viettämättä tätä juhlaa, kuten meidän kaikkien pitäisikin.
 • Ollut hyvä laulamaan tai piirtämään, mikä välillä harmittaa.
 • Ymmärtänyt, miksi minun pitäisi jättää huomiseen jotain minkä voin tehdä tänään.  Koskee erityisesti siivoamista. Asia, jossa minun täytyy selvästi kehittää mieltäni!

sisustus-7-01

sisustus-6-01
 • Ostanut Fazerin sinistä itselleni. Suurta herkkuani ovat sen sijaan irtokarkit.
 • Pukeutunut tummanvihreään.
 • Asunut omakotitalossa enkä edes haaveillut sellaisesta. Tosin nykyinen vanha koulurakennus, jossa asumme, on merkitty papereissa virallisesti omakotitaloksi. Se tuskin kuitenkaan lienee osuvin termi 1600 neliön kiinteistölle, jossa riittää tilaa paljon muullekin kuin pelkälle omakotiasumiselle 😀sisustus-44-01

Olisi kiva kuulla mitä pidit tämäntyyppisestä jutusta. Oliko listassa mukana yllättäviä juttuja? Oletko koskaan miettinyt, mitä syitä joillakin on olla viettämättä joulua – juhlaa, jota monet rakastavat?

 

Comments

 1. aivan ihana postaus, niin hauska ja paljastui monia kivoja faktoja sinusta! 🙂

  tuli muuten mieleen, mistä ostat nuo kaikki kauniit maljakot? 🙂 oon metsästänyt kissojen ja koirien kanssa niin netistä kuin kivijalkamyymälöistäkin, mutta mistään ei löydy mieleisiä – tai sitten ne ovat liian hintavia.

  • Hei! Kiitos paljon, kiva kuulla 🙂 Olen ostanut maljakot Finnish Design shopista. Esittelen tällä viikolla (ti tai ke) tulevassa postauksessa kotimme koriste-esineet ja kaikki maljakot pääsevät esittelyyn. Siellä kerron tarkemmin, mikä on mistäkin ja paljonko mikäkin tuli maksamaan 🙂

 2. Kiva postaus tämäkin, niin kuin kaikki aiemmat Sisustamiseen liittyvät ja perheeseen liittyvät postauksesi.
  Minulla on sukulaisia jotka eivät vietä joulua uskonnollisista syistä, syitä on varmasti paljon muitakin. Vietätkö syntymäpäiviä?
  Jos saa heittää postaustoiveen, niin se olisi juhlapöydän kattaus ja joku ruokapostaus,
  Itse en niinkään välitä pukeutumisjutuista, vaikkakin päälläsi näyttää kaikki tosi hyvälle ja tämä aihe kiinnostaa varmasti kaikkia muita lukijoita. Ihmettelen aina kuinka uskallat ostaa kirppareilta, vai ostatko fb-kirppareilta?( niistä minäkin uskallan tehdä hankintoja)
  Blogisi on yksi kauneimmista blogeista, kiitos siitä. <3

  • Hei! Kiitos paljon palautteesta ja postaustoiveesta! Ymmärrän ettei pukeutumiseen ja tyyliin liittyvät aiheet kiinnosta kaikkia, varsinkaan kun tyylini on tosiaan koostettu pääosin kierrätetyistä vaatteista, tosin ei tietenkään aina. Ostan vaatteet sekä fb-että itsepalvelukirppiksiltä. Minua ei hirvitä mikään kirppiksiin liittyvä, näen vain säästyvän rahan. 😉 Olen aikeissa toteuttaa joulukuussa juhlapöydän kattausjutun ja miksei myös siihen liittyen myös jonkin kivan resepti- tai ruokapostauksen. Täytyy pistää mietintään 🙂 Arjessa en yleensä jaksa panostaa kauniisiin kattauksiin, sillä kolmen lapsen kanssa sotku on melkoista ja aina en edes ehdi siivota pöytää ja sen alusta ennen seuraavaa ateriaa. Likainen pöytä ei inspiroi kuvaushetkiin, joten sille täytyy järjestää ihan oma aikansa ja paikkansa. Mutta sellainen, ellei useampi, on ehdottomasti tulossa kyllä 🙂

 3. Tykkäsin tästäkin kirjoituksesta. Minulla ei muuten ole ollut koskaan kotonani kuusta ? Talviaikaan tunnelmavalot kyllä ? Ihania tunnelmavalovinkkejä olet antanut. Nojatuolisi päällä on ihana valoketju ? Mistä se on?

  • Olen tainnut ostaa sitä joskus Jarille kahvin kanssa, ku se välillä pyytää sitä tuomaan, ellei ole ite muistanut ostaa 😀 Itse en välitä sen mausta ollenkaan, Marabou on parempaa, joskaan sekään ei vedä vertoja värikkäille hedelmäkarkeille 😛

 4. Tälläiset postaukset on kivoja, pitäisiköhän itsekkin tehdä joskus :)..useampi yllättävä fakta tuli sinusta, mm. Tuo että et juhli joulua. Ja fazerin sininen!

  • Joo, tee ihmeessä! Tällaisia on hauska kirjoittaa ja kiva lukea muidenkin blogeista 🙂 Aina oppii jotain uutta kirjoittajasta.

 5. Kiva postaus ja tuli kyllä paljonkin uutta tietoa taas! 🙂 saako udella tuosta joulusta että onko miehesi samoilla linjoilla vai olisiko hän halukas viettämään joulua perinteisesti? Ostatteko lapsillenne joululahjoja? Pukkia teillä ei varmaan käy mutta ovatko isommat lapset kyselleet sen perään?

  • Kiva kuulla, kiitos! 🙂 Joulunvieton suhteen ollaan mieheni kanssa täysin samoilla linjoilla. Mun äiti viettää joulua, mutta olemme käsitelleet asian ja hän ostaa meille lahjoja joka vuosi, koska haluaa ja me otamme kyllä lahjat iloisena vastaan. Huomioin äitiäni muuten ja muistan häntä lahjoilla usein kun tapaamme. (Vanhempani asuvat eri puolella Suomea.) Joululahjoja emme vaihda, mutta muina vuodenaikoina annamme lapsille usein yllätyslahjoja. Viimeksi ostin tytöille (ihan vasta) Frozen-paidat ja Elsa-kaulakorut 🙂 Joulupukista ei olla juuri puhuttu eikä ainakaan vielä lapset ole edes osanneet kysyä sen perään. Me ajatellaan että se kuuluu samaan kategoriaan kuin tontut, keijut, noidat ja lentävät ponit. Niitä ei ole olemassa 😉

 6. Upea koti, kivoja postauksia.. Kirjoittajana itse vaikutat mukavalta! Nään kyllä potenttiaalia saada tästä työ!! upeaa 🙂 <3
  Ihailen lähes kaikkea mitä kuvissasi löytyy ja toivoisin merkintöjä mistä tavarat ovat.. 🙂 esim. nyt pisti silmään tuo ihana lipasto…? mistä se on?

  • Hei, kiitos paljon mukavasta palautteesta! Voi että, ois kyllä niin mahtavaa saada tästä työ jonain päivänä, mutta pidän edelleen muitakin ovia avioimina työn suhteen. 🙂 Niin tarkoitatkohan tuota lipastoa missä on nuo tähtilaatikot? Se on ostettu vuosia sitten Hobby Hallista, mutta olen nähnyt siellä edelleen samantyyppisiä myynnisä. Täytyypä alkaa lisäilemään vaikka kuvateksteihin vähän useammin että mikä juttu on mistäkin 🙂 Tosin kaikkia tavaroita ei välttämättä enää myydä missää, mutta näistä uudemmista ainakin voin laittaa linkit 🙂

 7. Mukava postaus ? musta on kiva vähän tietää lisää bloginpitäjistä.Se että avaa vähän henkilökohtaisia asioita tekee blogista mielenkiintoisen ?.meillä on enemmän yhteistä kun luulinkaan.Nimi ja ikä on sama enkä itsekään vietä joulua, kylläkään uskonnollisista syistä johtuen.

  • Kiitos, kiva kuulla! No meilläpä sattuu sitten olemaan paljon yhteistä! Minullakin uskonto vaikuttaa siihen, etten vietä joulua 😉

 8. Olen shokissa – et ole ostanut Fasun sinistä! KÄÄK! 😀 Mä en pystyisi sanomaan samaa, koska voisin elää maitosuklaalla!

  Ihana oli lukea sinusta lisää. Vaikka tunnemmekin pitkältä ajalta, niin aina voi oppia uutta ystävästä. Ja jouluttomuus meitä myös yhdistää. 🙂

  Blogissani on sinulle tunnustus! <3

Trackbacks

 1. […] suosituin postaukseni oli vastikään julkaisemani ”En ole koskaan ostanut Fazerin sinistä ja 10 muuta asiaa joita en ole koskaan tehnyt.” Tämä postaus nousi tähänastisista jutuistani selkeästi […]

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

20 − fifteen =