Top

ENNEN JA JÄLKEEN: AULAN MUUTOS

Saatatte muistaakin, kun kerroin keväällä meidän aulan ja eteisen muutoksesta. Vanha puusenkki siirtyi aulasta eteiseen ja aulan seinälle puolestaan siirrettiin Ikean Hemnes-lipasto.

Elokuun alussa päätin lahjoittaa meidän puusohvan anopilleni kiitoksena kaikesta siitä avusta jota hän on meidän perheelle viime aikoina antanut.

Niinpä minun piti keksiä uusi ratkaisu aulan ja eteisen sisustukseen, ja siinähän ei kauaa mennyt kun ratkaisu oli valmis!
Ikean Hemnes-lipasto sai siirtyä alkuperäiselle paikalleen eteiseen, jossa se on paitsi kaunis myös käytännöllinen. Kerron siitä hieman lisää vielä tällä viikolla omassa postauksessaan. Nyt kerron, miltä aulassa tällä kertaa näyttää!
aula_senkki-6381-02
aula_senkki-6376-01
Aulaan siirsin meidän makuuhuoneessa olleen Taloon.comista tilaamani korkeakiiltovalkoisen Massima-senkin. Senkki on matalampi ja leveämpi kuin Ikean lipasto, joten se sopii tilaan mielestäni jopa paremmin.Tästä pääset katsomaan, miltä aula näytti Ikean lipaston kanssa.

Senkki on suoralinjainen ja moderni, joten se antaa sopivasti vastapainoa romanttistyyliselle tapetille ja koriste-esineille.
Senkin päälle olen laittanut Cobellosta yheistyönä saamani valaisimen, vadin ja harmaat kynttilänjalat. Korkeat valkoiset kynttilänjalat on tarjouslöytö Jotexilta.
aula_senkki-6336-01
ruuusut-6389-02

Nyt aulan sisustus on mielestäni tasapainoinen, rauhallinen ja kodikas. Tämä seinä on enismmäinen näkymä, jonka sisääntulija meillä näkee. Mitä pidät tästä näkymästä?aula_senkki-6362-01

 

Comments

  1. Onpa kaunista. Meillä on vain kaksio, joten eipä pysty paljon mööpleeraamaan, vaikka mieli tekee. Nautin katsoessani sinun kotisi kuvia. Ihana ja hyvällä maulla sisustettu. Älä kuitenkaan rehki liikaa, vaan istu alas ja nauti-olet sen ansainnut. Mukavaa syksynjatkoa sinulle ja perheellesi toivottaa Riitta

    • Kiitos kommentistasi! Mekin ollaan asuttu pienissä kaksioissa ennen lapsia. Pienessä kodissa on toki vähemmän valinnan mahdollisuuksia, mutta pikkukodistakin saa oikein viehättävän ja kodikkaan, ja sisustusta on kiva uudistaa hyödyntämällä myös kierrätettyjä huonekaluja. Niin kuin meilläkin tuo Hemnes-lipasto on ostettu nettikirpparilta monta vuotta sitten:) Tämän aulan muutoksen tein jo elokuun alussa. Nyt olen vain lähinnä ihastellut sitä:) toki kuvien ottamiseen menee aikaa ja voimia, mutta teenkin yleensä niin että kuvaan yhtenä tai kahtena päivänä viikossa ja loput päivät pyhitän levolle 🙂

  2. Kaunis aula,ja tuo näkymä makuuhuoneeseen on ihana myös. Kiva kun olet palannut ilahduttamaan meitä lukijoita!
    Yksikin postaus viikossa riittää vallan hyvin, pääasia on, että voit hyvin! Mukavaa marraskuuta ja iloa yhdessäolosta koko perheelle!

  3. Löysin vasta blogiisi ja tykkään kovasti. Kotisi näyttää todella kodikkaalta. Ihania ideoita. Onko aulan ja makuuhuoneen tapetti mistä? Entä nuo valonauhat sängynpäädyssä ja ovessa?

    • Heippa ja kiva kuula että löysit blogiini! Aulan ja makkarin ornamenttitapetti on ostettu Kodin Terrasta. Sen valmistaja on Duro Sweden ja mallin nimi on Paviljong silver 🙂

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

three + eighteen =