Top

VIHDOIN ONNISTUNUT VALINTA!

bed-4809
Meillä on käynyt meidän makuuhuoneessa jo kolme sängynpäätyä tätä nykyistä ennen, mutta yksikään aikaisempi ei ole värinsä puolesta vastannut odotuksiani. Jokaisen päädyn olen joko palauttanut tai myynyt pois. Niinpä olin jo varautunut mielessäni siihen, etten tulisi täydellistä sängynpäätyä löytämäänkään, ainkaan meille sopivaan hintaan.

Jokin aika sitten satuin netissä näkemään tämän vaalean sängynpäädyin Kodin1:ssä. Kodin 1 aloitti toimintansa viime talvena omistajanvaihdoksen myötä. Nyt Kodin 1 on Suomen suurin huonekalujen ja sisustamisen nettikauppa! Kodin 1 sängynpäätyvalikoima on erittäin hyvä ja sieltä löytyi nopeasti oma suosikkini: beige tikattu sängynpääty!
bed-01-6
bed-02

Kuvassa pääty näytti jotenkin liian vaalealta, joten olin ensin vähän epävarma. Kun päätyi saapui ja avasin sen paketista, sen kaunis harmaanbeige väri ylitti odotukseni. Olin innoissani: vihdoin onnistunut valinta!

Ainut miinus on tuotteen pitkä toimitusaika (yli kuukauden). Mistään muualta en ole kuitenkaan löytänyt näin edullisesti näin kaunista sängynpäätyä, joka sopisi tyyliini!
bed-01-2
bed-01

Sängynpäädyn leveys on 160 cm ja korkeus 125cm. Pääty korostaa sänkyä kauniisti ja tekee makuuhuoneesta viimeistellymmän näköisen. Päällystetyt, upotetut napit antavat päädylle ryhdikkään ja klassisen kauniin ulkonäön. Petauksesta saa ihanan pehmeän ja runsaan näköisen kun valkoiset tyynyt laittaa nojaamaan päätyä vasten.
bed-01-4

Huomenna julkaisenkin videon, jolla näytän miten tällainen yksinkertaisen kaunis petaus syntyy. Samalla annan vinkkejä vuodevaatteiden onnistuneeseen valintaan!

Oletteko te ostaneet joskus jonkin huonekalun, jota olette myöhemmin katuneet? Mitä tykkäätte tästä uudesta sängynpäädystä?

bed-4828

Comments

 1. On valtavan kaunis sängynpääty?.
  Kaunis on petauskin kuten aina.

  Meillä on kotona “vierashuoneen” nojatuoli hankinta mitä olen katunut ja paljon.
  Ensinnäkin se oli lähes 600€ hintanen ja aika iso joten siihen tilaan olis pienempi ollut kauniimpi.
  Mikä lie päähän pisto että tällainen jalkatuki mekanismilla oleva mööpeli piti hankkia. Ei siinä kukaan edes istu.
  Pitäis myydä pois mutta sitä hintaa ei koskaan käyttämättömästä tuolista voi edes pyytää kun se ei ole pakasta vedetty kuitenkaan.
  Kaduttaa ja ärsyttää koko tuoli.

  • Ymmärrän hyvin tuon turhautumisen tunteen! Rahat menneet epämieluisaan asiaan ja siinä se huonekalu sitten tönöttää tiellä ja muistuttaa virhevalinnasta. sellaista käy varmasti kaikille joskus. Siksi pitäisikin olla aina niin harkitsevainen huonekalujen suhteen vaikka aina ei tietenkään sekään yksistään auta. 🙂

 2. Tosi upea sängynpääty ja koko huone ♡
  Viimeisin hankinto kaduttaa, Ruokapöytäni jonka taso onkin liian tumma. Kesällä ryhdyn maalaushommiin niin uskon että sitte olen tyytyväinen! 😀

  • Sellaista sattuu, virheostoksia nimittäin! Onneksi joitakin hankintoja voi vielä “pelastaa” tekemällä itse vähän tuunauksia 🙂

 3. Osaat todellakin tuon petaamisen, ihan hotelli tasoa! Olen lukenut blogiasi alusta saakka ja nähnyt kaikki päädyt, ja tämä todella on kaunein. Mielestäni 160cm leveä on kuitenkin liian pieni verrattuna 180 ja ihmettelinkin miksi tilasit pienemmän? 🙂 En siis pahalla kysy, vaan kun sinulta tulee niin hyviä vinkkejä mm. niin ajattelin onko tähän joku sisustuksellinen syy. Aurinkoista kevättä ja jaksamisia!

  • Hei! Tällä kertaa valitsin tosiaan 160 cm leveän, kuten huomasitkin 🙂 tällä kertaa syyt olivat ihan rahalliset. 160cm leveä oli paljon edullisempi kuin leveämpi, joten meillä budjetti riitti tällä kertaa tähän versioon. Sänky on 160cm, joten tämä menee aivan hyvin 🙂 Jos joskus vaihdamme leveämmän vuoteen, vaihdan tilalle leveämmän saman päädyn. Mutta tällä erää tämä kelpaa meille loistavasti 🙂

 4. Tosi kaunis sängynpääty!Ja kuvatkin, ei huomaa, että eivät ole onnistuneet. ?Kaunis makuuhuone ja petaus kaikkinensa. ?

  • Hyvä kysymys! Tätä päätyä ei tarvitse kiinnittää mitenkään. Se pysyy paikallaan sellaisenaan seinän ja sängyn välissä 🙂

 5. Kaunis pääty, paras tähän astisista.

  Petaus on kuin laadukkaasta hotellista. Olet taitava yhdistämään eri sävyjä ja tekstiilejä.

  Kuvat ovat just hyviä!

  🙂

  • Minustakin tämä on ehdottomasti paras pääty tähänastisista! 🙂 Ja kiitos kehuista, sängyn petaaminen on mulle mieluisaa puuhaa ja nautin katsella lopputulosta <3

 6. Kaunis sängynpääty,minäkin hieman ihmettelen että miksi otit tämän pienemmän? Vai onko tämä saatu kun lukee tuossa tuo yhteistyö lopussa?:-) ei kuitenkaan hassumpi tuo pienempi malli.

  • Sängynpääty ei ole saatu. Valitsin sängynlevyisen päädyn siksi, että se oli edullisempi. Ei tällä kertaa mitään muuta syytä 🙂 Minusta 160 levyinen on ihan kivannäköinen, joskaan leveämpikään malli ei olisi varmasti ollut huono valinta.

   • Aaa okei ?ymmärsin väärin tuosta yhteistyö tekstistä. Makuuhuoneen remontoimiskuume iskee kun katsoo näitä kuvia! Meillä ei siis vielä makkaria ole ollenkaan remontoitu.

 7. Hei! Minulla on tuo sama sängynpääty. Se nostettiin lankuilla sängyn alla ja näin sain korkeutta haluamani verran. Kaunis petaus ja upea tuo uusin lakanasetti! Petaaminen on ihanaa.. Hassut huvit ???

  • Aijaa, meillä on sitten ihan sama maku tässäkin suhteessa❤ Pääty on tosi kaunis varmasti teidänkin kodissa:)

 8. Todella upea ja klassisen kaunis sängynpääty, joka sopii sisustukseenne erinomaisesti. Olen itse etsinyt pitkään vastaavantyylistä, ja löytänyt ainoastaan Englessonin Taylor High päädyn, joka miellyttää silmääni. Hinta tosin pompsahtaa niin tyyriiksi, että olen yrittänyt epätoivoisesti etsiä halvempaa versiota. Se saattaisi olla tässä, kiitos siis vinkistä! 🙂 Saanko kysyä, miten korkea teidän sänkynne on? Omamme on suhteellisen korkea, joten pelkään tämän jäävän liian matalaksi omaan makuuni. Nettikaupassa näytti olevan korkeampanakin tätä samaa mallia, muttei valitettavasti juuri tässä beigessä värissä.

  Kiitos vastauksestasi, ja aurinkoa kevääseen!

  • Heippa! Meidän sänky on 57 cm korkea petarin kanssa. Minusta tämä pääty on juuri sopivan korkea tällaisenaan. Korkeampaan sänkyyn tämän saa sopivaksi vaikka laittamalla lankut päädyn alapuolelle, kuten eräs lukijani vinkkasi 🙂

   • Kiitos nopeasta vastauksesta! Teidän sänkyynne tämä on ehdottomasti juuri sopiva korkeudeltaan, hyvin kaunis. Oma sänkymme on parikymmentä senttiä korkeampi, joten tuolla lankkuvinkillä sen saattaisi saada sopimaan myös meille. Kiitos 🙂

 9. Hei! Eksyin blogiisi pellavaisia lakanoita googlaillessa, ja blogi vaikuttaa oikein kivalta. Olisin kysynyt tyynyistä joita olet käyttänyt erilaisissa petauksissa, näyttävät napakoilta ja muhkeilta vaikka ovat varmaankin myös arkikäytössä mukana. Mistä olet löytänyt muotonsasäilyttäviä tyynyjä?

  • Heippa! Kiva kun kysyit! Olen ostanut kaikki 50×50 sisätyynyt HM homesta ja Ikeasta. Siellä ne maksavat noin 5 euroa kappale. Tärkeintä on välitä tyynyt joiden sisällä on höyhenuntuvaa. Untuva pitää tyynyn muhkeana ja ilmavana:)

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

twelve − 6 =