Top

ETEISEN 5 MINUUTIN PIKASIIVOUS – VIDEO

Kun edellisessä postauksessani kerroin, mikä on meidän kodin haastavin huone sisustaa, niin täytyy todeta, että meidän kodin helpoin huone sisustaa ja pitää siistinä on eteinen ! 😀

Oleellista eteisen siistinä pysymisessä on se, että jokaiselle vaatteelle, kenkäparille ja tavaralle on oma paikkansa, jotta siellä täällä lojuvat epämääräiset tavarakasat eivät pääse valtaamaan koko tilaa.

Tässä postauksessani kerroin viime kesänä, miten taltuttaa eteisen kaaos.

Kodin siivouksessa käytän Le Pere Pelletierin hyväntuoksuista tuotesarjaa. Imuripuuteria ripottelen eteisen matolle, jotta maton mahdollisesti imemät hajut hälvenevät ja matto raikastuu kun matosta imuroidaan puuteri pois. Imurista poistuva ilma levittää hyvää tuoksua huoneilmaan imuroinnin aikana.

le pere pelletier -11

Le Pere Pelletierin tuotesarjassa on tosi monia hyväntuoksuisia vaihtoehtoja, joista omaksi suosikikseni on osoittautunut sitruunaverbena. Sen raikas tuoksu sopii erityisesti eteiseen poistaen samalla mahdolliset likaisten kengänpohjien jättämät tuoksuhaitat.
le pere pelletier -3

Talvella olisi ihana viedä matot ulos raikastumaan kirpakkaan pakkassäähän, mutta valitettavasti meille se ei ole mahdollista, koska meillä ei ole mitään tuuletustelinettä vielä. Enkä usko että edes joka viikko jaksaisin raahata mattoja ulos, joten imuripuuteri sopii meille siksikin loistavasti.

Siivouksen lopuksi suihkautan vielä samantuoksuista mietoa huonetuoksua eri puolille eteistä ja pikkaisen myös vaatekaapin sisään, jolloin eteinen saa ihanan raikkaan loppusilauksen.
le pere pelletier -2
le pere pelletier -8
Huonetuoksusprayta on saatavilla sekä vesi- että alkoholipohjaisena. Alkoholipohjainen on voimakkaampi ja vaikutukseltaan pitkäkestoisempi. Sitä ajattelin itse käyttää esimerkiksi wc:ssä ja auton sisätilojen raikastukseen auton siivouksen yhteydessä.

Nyt näytän teille tällä reilun minuutin mittaisella videolla, miten hoituu meidän arkipäivän siivous eteisen osalta.:) Videolla näkyvään siivoukseen kului tasan viisi minuuttia.

Le Pere Pelletierin tuotteita voit tiedustella lähimmästä sisustusmyymälästäsi.

Le Pere Pelletier haluaa järjestää teille myös arvonnan liittyen näihin suosittuihin tuotteisiin! Arvomme yhden paketin  tähän postaukseen kommentoineille.  Arvonnan voittajalle lähtevä paketti sisältää:

 • Kaksi imuripuuteria (Cotton&mythique)
 • Huonetuoksuspray 125 ml  (Verveine eli sitruunaverbena)
 • Kaksi mietoa huonetuoksusprayta (Meripihka ja New Verveine).

Tuotepaketin arvo on noin 75 euroa.
le pere pelletier -12

Osallistu upean tuotepaketin arvontaan kommentoimalla tähän postaukseen, mihin kodin tiloihin sinä erityisesti kaipaisit raikastavaa tuoksua. Osallistumisaikaa on viikon verran. Arvonta suoritetaan 1.2 ja voittaja ilmoitetaan 2.2 ilmestyvässä postauksessani. Onnea arvontaan!

ARVONTA ON PÄÄTTYNYT.

 

Yhteistyössä Suomen Le Pere Pelletier

 

 

 

 

Comments

 1. Wau ihastuin heti noiden tuotteiden ulkomuotoon ❤ näitä tarvisi ainaki wc-tiloihin ja mieluusti olohuoneeseen raikastamaan ilmaa.

 2. Kaipaisin ainakin eteiseen raikastavaa tuoksua! Koko asuntoon olisi kyllä ihana suihkutella ihania tuoksuja, mutta jos joku pitää valita niin kyllä se on tuo eteinen. Meillä eteinen on joka päivä yksi kammotus kun lapset jättävät vaatteet miten sattuu vaikka yritän epätoivoisesti heitä opastaa ja sitten siivoan perässä…Kiva postaus jälleen <3

 3. Kyllä se varmaan tuo eteinen olisi, kun ovesta astuu sisään niin välillä haisee niin tunkkaselta että! ??

 4. Omassa kodissamme erityisesti eteinen olisi tuoksujen tarpeessa. Lisäksi mattopuuteria käyttäisin kaikissa matoissa, sillä kerrostalossa on vaikeampi lähteä yksin tuulettamaan isoja mattoja! Kiitos myös sinulle kauniista ja inspiroivasta blogista =)

 5. Juurikin ahdas pikkueteinen, jossa usein inhottava tuoksu kuuden hengen hikisistä kengistä ja kosteista vaatteista! Sekä wc:t tietysti 🙂

 6. Raikastavaa tuoksua tarvitsisi vanhan talomme kaikkiin tiloihin, mutta erityisesti verannalle joka toimii eteisenä!

 7. Ihana postaus taas kerran, kiitos siitä! Olemme muuttamassa uuteen kotiin ja olisikin ihana saada sinne uudet ja raikkaat huonetuoksut. Tuoksuille olisi etenkin käyttöä eteisessä ja wc-tiloissa, vaikkakin nämä miellyttävät tuoksut ovat tervetulleita kaikkiin tiloihin!

 8. Ehdottomasti eteiseen! Lemmikkiperheen eteinen kaipaa aina vähän lisätuoksua.. 😀

 9. Ihania tuotteita jo putelit näyttävät siltä että tuoksuvat hyvälle :).Olohuoneen villamattoon, missä koira makoilee kokeilisin puuteria ja suihketta kaikkiin huoneisiin.
  Terv Teija

 10. Rakastan kun koti tuoksuu puhtaalta ja hyvältä! Tykkäänkin tuulettaa ikkunoita niin että ilma vaihtuu päivittäin. Olohuone ja kylpyhuone ovat sellaisia paikkoja jossa erityisesti tahdon tuoksuvan hyvältä

 11. Ehdottomasti mukana arvonnassa:) Koko koti kaipaa raikastusta ja tässäpä olisi oiva ratkaisu tarjolla!

 12. Kaikkiin kodin tiloihin mutta erityisesti eteiseen ja kodinhoitohuoneeseen missä on vaipparoskis ?

 13. Eteinen ja kodarissa paikat, johon nakataan mm.urheiluvaatetta odottamaan pyykkäystä, olis ihana raikastaa nuilla tuotteilla!!

 14. Eteisen kaaos voisi olla vähän helpompi kestää… vaikuttavat ihanilta tuotteilta.

 15. Eteinen sekä vessa ovet meillä raikastumisen kohteet! Todella hyvä arvonta joten mukana <3
  -Erja

 16. Eteinen se taitaa täälläkin olla se tunkkaisin, matto kun joutuu eniten koville kengistä. Mutta ihanan raikas tuoksu sopisi myös keittiöön ja olohuoneeseen!

 17. Ihana arvonta ja olen ehdottomasti mukana! 🙂 itse käyttäisin raikastavaa tuoksua erityisesti eteiseen. Olemme asuneet vuoden verran tässä asunnossa ja edelleen sisään tultaessa haistaa edellisten asukkaiden tunkkaisen tuoksun (eivät pitäneet kodista huolta). Olen hullu siivooja ja on turhauttavaa, kun mitkään puhdistusaineet eivät auta hajuun vaikka miten paljon hinkkaisi 🙁 toki kotona oleillessa sitä ei juurikaan huomaa, mutta aina kotiin tultaessa. Olisi ihana tulla ovesta sisään, kun asunto tuoksuisi puhtaalta. Nämä esittelemäsi tuotteet kuulostavatkin aivan mahtavilta!

 18. Olisi ihanaa, jos eteinen tuoksuisi hyvältä. Mielestäni kotiin on erittäin kiva tulla, jos jo etuovella vastassa on miellyttävä tuoksu 🙂 Vessaan ja kylpyhuoneeseen tuoksut toisivat myös pientä arjen luksusta!

 19. Hei! En ole tiennytkään tällaisestä imuroitavasta puuterista! Täytyy todellakin testata tätä meidän eteiseen, jossa pyörii kissat ja kuraiset lapset. Kiitos myös ihastuttavasta ja visuaalisesta blogista.

 20. Unelma-arvonta, todella hyödyllinen monelle siisteysintoilijalle;)
  Tämän ihanan sarjan pyykkietikka minulta löytyy. Toistaiseksi olen ehtinyt vasta haaveilla imuripuuterista. Meidän koiratalous nimittäin kaipaisi raikastusta! Eteinen ja olohuone ovat karvakuonon lempipaikat kotona, ja kaipaavat usein siivousta. Ja etenkin raikasta tuoksua!

 21. Nuo Le Pere Pelletierin tuotteet on ihania! Puuterin tuoksuista etikkaa on jo kauan tullut käytettyä kyseiseltä merkiltä:) mutta eteinen kaipaisi kyllä raikastusta, ja nuo tuotteet olisivat siihen aivan loistavat!

 22. Eteisen ja olohuoneen raikastaminen olisi tarpeen? Kiitos blogistasi, kirjoitat mukavan monipuolisesti asioista. Tsemppiä masennuksen kukistamiseen! Been there.

 23. Eteiseen ja pukuhuoneeseen! Eteisessä on kengät ja ulkoiluvehkeet jotka ei kosteina päivinä miellyttävältä tuoksu. Koira kulkee pukuhuoneesta takapihalle ja takaisin sisälle joten matossa on märän koiran haju pesuista ja tuulettamisesta huolimatta lähestulkoon koko ajan ?

 24. En olekaan kuullut näistä tuotteista ennen vaikka olenkin tuoksu- ja siivoushullu 😀 näitä käyttäisin ehdottomasti eteisessä ja keittiössä!

 25. Täällä toinen siivousintoilija! Eteinen on meilläkin se paikka, joka tarvii raikastusta. Sitä paitsi eteinenhän on kuin koko talon käyntikortti. Se antaa tulijalle ensivaikutelman koko talosta. On ihana itsekin tulla houkuttelevan tuoksuiseen kotiin tammikuun tuiskuista. Sinulla on ihana blogi! 🙂

 26. Eteinen on number 1.? peilikaappin kun aukaisee ei mikään paras tuoksu kun kengät on siinä kenkätelineessä?.
  Mielellään mukana arvonnassa ?.
  Miellyttävä postaus taas kerran.Kiitos?

 27. Minullekin tuli ihan yllätyksenä tällaiset tuotteet! 😀 Wau! Uuden kodin vessa ja eteinen meilläkin näitä tulisi tarvitsemaan 🙂

 28. Wautsi tämä imuripuuteri ja muut siivoustuoksut herätti mielenkiintoni. Itse olen joskus ruokasoodalla tuprutellut maton pintaa, mutta tuoksuvat puuteria houkuttelee enemmän! Piristävän videon olet taas tehnyt! Ehdottomasti arvonnassa mukana, tuotteita kaipaa eteinen ja kodinhoitohuone 🙂

 29. Kuulostaa ihanalta! Kiitos siivousnikseistä. 🙂 Käyttäisin ainakin eteisessä, ja joskus tuntuu että avokeittiökin kaipaa raikastusta ruoanlaiton jälkeen (kertonee kokkaustaidoistani jotain se). 🙂

 30. oi, ihana arvonta! 🙂 tuotteet näyttävät todella suloisilta. kaipaisin raikastusta erityisesti vessaan/kylppäriin!

 31. Tuotepaketti tulisi käyttöön kodin jokaisessa huoneessa, mukaan lukien wc ja kylppäri. Ja käytön jälkeen näytille sisustuselementtinä kun ovat niin ihanan näköisiä <3

 32. Onpas kiva arvonta, tykkään tuoksuista! 🙂
  Tuo imuripuuteri kuulostaa mielenkiintoiselta!
  Eteiseen, vessaan/pesuhuoneeseen ja keittiöön olisi mukava saada raikas tuoksu näillä tuotteilla. 🙂

 33. Huonetuoksuja käyttäisin etenkin wc:ssä ja olohuoneessa. Lisäksi innostuin tuosta puuterista, sillä itsekin olen laiska viemään mattoja ulos tuulettumaan.

 34. Minä olisin varmaan niin innoissaan että käyttäisin aluksi joka huoneeseen? purkit ovat jo niin kauniita?

 35. Eteinen ja wc, sinne meidön pikkuinen valkoinen koira tulee ensimmäisenä ja ravistaa kaikki kurat ympäriinsä 😀 Kuran lisäksi olisi mukavaa edes tuoksua hyvältä! Ihania tuotteita, pitää joskus kokeilla! Myös kiva postaus tällaiselle siivous friikille (joka kävi tänään ostamassa lidlistä kaikkia mahdollisia siivousliinoja tarjouksesta) 😀

 36. Meillä erityisesti eteinen kaipaisi raikasta tuoksua, jotta jo ovella tulisi tunne siististä kodista! Asutaan maalla ja sisään kantautuu miehen työvaatteissa kaikenlaista. Lisäksi lapsen rattaiden mukana ja koiran tassuissa kantautuu kosteutta, jonka vuoksi eteinen on usein hieman “tunkkainen”. Olen kokeillut erilaisia suuhkutettavia tuoksuja sekä huonetuoksuja, mutta en ole löytäny sitä oikeaa! Näitä haluaisin ehdottomasti kokeilla! ?

 37. Ihania purnukoita! Meillä kaivattaisiin raikastusta ihan vessaan,koska rintamamies talossa vessojen ilmanvaihto hieman heikkoa… 🙂

 38. Ihanan näköisiä. Koirasta tulee ikävä tuoksu ja imuroidessa haju on yököttävä. Varmasti täydellinen tuote tähän.

 39. Kaikkialle kodissani.
  Olen hankkinut tuon imuripuuterin, mutta on vielä testaamatta. Sarjan pyykkietikkaa sensijaan olen jo kokeillut ja se on ihana tuote!

 40. Lapsiperheen arjessa nuo imuripuuterit olisivat pelastus. Etenkin olohuoneessa, jossa iso ja painava matto.

 41. Oi ihana arvonta! Itse toivoisin tuoksua eteiseen. Meillä on vanha rintamamiestalo ja täällä joskus tuoksahtaa “mummon mökiltä” sekä kolmen lapsen ulkovaatteet. Olisi mukavaa astua raikkaaseen eteiseen 🙂

 42. Hauska video! Nämä videopostaukset ovat parhaita, mun suosikkeja 🙂
  Helppsti kodin kaikki tilat ovat sotkuisia jos tavaroille ei löydy paikkaa.
  Olisi kiva päästä kokeilemaan näitä tuotteita. Käyttöä näille olisi joka huoneessa 🙂

 43. Kiva video ja kiitos vinkeistä! Imuripuuterista en olekaan kuullut.. Varmaan just eteisessä olis hyvä olla joku raikas tuoksu.. Meillä on nyt sunnuntaina asunnon näyttö, joten kaiken täytyis olla mahdollisimman edustavassa kunnossa.
  Varmasti raikas eteinen tekee hyvän ensivaikutelman..:)

 44. Olipa kiva video! 🙂
  Minä kaipaisin raikasta tuoksua eteiseen ja kylpyhuoneeseen.

 45. Ihastuttavalta kuulostaa tuo sarja! olikin mielessä, kun muistelin sinun aiemmin jo maininneen näistä tuoksuista mm. pyykkien pesussa (jos olivat samaa sarjaa), että pitäisi kokeilla. Eteiseen ja vessaan varmasti tulisi ensin käyttöön. 🙂

 46. Ensivaikutelma ja tunnelma kaikkein tärkein, joten olisi ihana jos jo kotiin astuessa tulisi hyvä tuoksu vastaan, joten eteiseen ja eteisaulaan kaipaisin piristävää tuoksua:)

 47. Ihania pulloja. Eteinen olisi ykkönen. Hyvä ensivaikutelma syntyy siitä, kun miellyttävä tuoksu on vastassa ovella.

 48. Kodin käyntikorttiin eli eteiseen tarvitsisin näitä ihanuuksia kipeimmin. 🙂

 49. Vessaan ja eteiseen ehdottomasti! Meillä on koti aivan sekaisin muuton ja remontin seurauksena, joten ihanat tuoksut tulisivat kyllä täydelliseen paikkaan ?

 50. Käyttäisin Wc ja kodinhoitohuoneeseen.Ja jos tuoksut ovat hyvin voimakkaita mietin miltä lapsista, vauvasta tuntuu hengittää että ei olisi kiian voimakas. Ihanista kuulostaa

 51. Ihan joka huoneeseen, mutta erityisesti wc kaipaisi raikastusta kolmen pienen lapsen ja 2 kissan jäljiltä ?

 52. Sopisivat varmasti kodin joka tilaan, mutta meillä etenkin kuraeteinen ja wc kaipaisivat vähän tuoksukylpyä 🙂

 53. Minusta parasta olisi saada suihkauttaa ihanaa tuoksua eteiseen ja olohuoneeseen. Sisään tullessa se leijailisi ihanasti huoneilmassa ja miellyttävä tuoksu olisi heti vastassa. 🙂

 54. Olisipa ihana päästä kokeilemaan näitä tuotteita!
  Täällä missä itse asun,ei näitä kukaqn myykkään..
  Meille raikastusta kaipaisi erityisesti vessa ja keittiö:)!

 55. Mites jos lapset opettaisi pienestä pitäen ihan itse laittamaan omat vaatteensa paikalleen eteisessä?…ja kaikki muutkin tavaransa.

  • 😀 Onko sinulla kokemusta kolmen pienen lapsen kasvattamisesta? Lähinnä naurattaa tuo “kaikki muutkin tavaransa”. Meidän nuorimmainen on yksivuotias eikä häntä voi vaatia tekemään vielä sellaista. Hän ei tee muuta kuin repii laatikoista kaikki mahdolliset tavarat ulos 😀 Isommat lapset osaavat jo aika hyvin laittaa omat vaatteet eteisessä omille paikoilleen, mutta haalarit ovat heille hankalia, sillä ne pitää ripustaa henkariin kaappiin tai laittaa hyllyyn, joka on sen verran korkealla, että siihen tarvitaan aikuisen apua. Lisäksi hanskat, hatut ja kengät ovat ulkoilun jäljiltä talvella niin märkiä, että niiden pitää ensin kuivua ennen kuin niitä voi laittaa laatikoihin. Monesti annan niiden kuivua ihan tuossa lattialla vaan. Ei elämä ole niin vakavaa. Illalla sitten korjaan kaikki paikalleen, joskus pyydän lapset apuun, joskus en.

 56. Wc ja eteinen tulevat ensimmäisenä mieleen. Toki kokonaisuudessaan olisi mukava jos koti tuoksuosi kaikkialla raikkaalta 🙂

 57. Meillä olisi tuoksuille käyttöä eteisessä. Paras käyntikortti, kun ulko-oven avatessa näkyy siisti ja hyvältä tuoksuva eteinen.

 58. käytän jo edelliseen postaukseen liittyvää huuhteluainetta mutta tässä tuli monta uutta tuotetta. Ehkä kaipaisin vessaan

 59. Oii näistä tuoksuista oon haaveillu ?? rakastan tuoksuja ja niitä laittaisin ihan koko kotiin varsinkin vessaan ja eteiseen ❤

 60. Voi, ihan joka paikkaan kodissani. Lasitetulle partsillekkin. Imuripuuteri just loppuikin, toivottavasti onnesta nyt.

 61. Olohuone ja etenkin sohva, koska koiramme makoilevat paljon sohvalla ja etenkin kosteilla ilmoilla jää helposti semmoinen märän koiran “tuoksu”.

 62. Arvonnassa mukana! Imupuuteri on itselle ihan uusi juttu mutta pakko hankkia kokeiluun! Ja ehdottomasti sitä pitäisi kokeilla olohuoneen isolle matolle 200×300. Tähän perheeseen kuuluu vauvan lisäksi kaksi isoa koiraa josta molemmat rakastavat makoilla isolla karva matolla ja valitettavasti jättävät koiran hajun siihen ? Toivottavasti tällä konstilla saan siihen apua!!

 63. Itsellä on ollut käytössä tuo imuripuuteri, se toimii myös autonpenkkien raikastukseen aika tehokkaasti 🙂 Huonetuoksuja en ole vielä kokeillut mutta kuulostaa houkuttelevalta juurikin tuossa sitruunaverbenan tuoksussa, tiedätkö onko heillä näistä kukkaistuoksuja olemassa? Lempparituote sarjasta on ehdottomasti pyykkietikka, niiin ihanan raikasta pyykkiä ja lähti jopa koneen todella ummehtunut haju kokonaan. Tämän näköinen tuote http://www.herkkumurena.fi/product/867/pyykkietikka-le-pere-pelletier , suosittelen jos haluaa pyykkipäivän kaaokseen edes pientä helpotusta 🙂

  • Heippa! Kiva kuulla että tuotteet ovat sinulle tuttuja ja mieluisia! 🙂 Pyykkietikkaan tutustuin viime kesänä ja siitä lähtien se on ollut mulla käytössä päivittäin 🙂 Teen postauksen myös pyykinpesusta ja siihen tulee arvonta pyykkietikasta ja muista kivoista pyykinpesutuotteista 🙂 Huonetuoksuja on saatavilla myös ainakin pionin tuoksuisena, mikä on todella herkullinen kesäinen tuoksu! 🙂

 64. Eteinen. Remontin jäljiltä vielä ikävää hajua havaittavissa. Puuteri ja tuoksu kiinnostavat kovasti. Juuri tutustuin pyykkietikkaan ja olen ihan myyty. Aivan ihanaa <3

 65. Eteiseen pääsisi käyttöön. Ihanan näköiset pakkaukset. Mistähän löytäisi noita ihanuuksia.

  • Suomessa on jo satoja jälleenmyyjiä. Käy kysymässä lähimmästä sisustuspuodista 🙂

 66. Eteinen kaipaisi meillä ihania tuoksuja, sillä meillä on sijoitettuna kissojen hiekkalaatikot eteiseen ja kyllähän sieltä vähemmän miellyttäviä tuoksuja kulkeutuu muualle huoneistoon, niin kaivattaisiin näitä tuotteita raikastamaan eteinen.:)

 67. Rakastan tuoksuja, joten huonetuoksut sekä puuterit pääsisivät raikastamaan kotini jokaista huonetta <3
  Kiitos ihanasta blogistasi, seuraan sinua myös Instagramin puolella <3

 68. Meillä kyllä eniten wc kaipaisi parempaa tuoksua, mutta myös keittiön roskiksen seutu!

 69. Olohuoneen ison karvalankamaton raikastukseen. Meillä on kaksi koiraa ja mattoa saa imuroida hyvin usein, joten…sekä myös eteismaton raikastukseen ja tietysti tuoksua vessaan ja vaatehuoneeseen. Tällaisia täytyykin tilata, mutta kiva olisi jos nämä ensin voittaisi, niin voisi kokeilla.

 70. Juurikin eteiseen olisi tarpeellista saada raikastusta! Imuripuuteria en ole kokeillut, vaikuttaa näppärältä. 🙂

 71. Kiitos. Hyvä video tuohon postaukseen liittyen. Etenkin imuripuuteri kiinnostaa. Vuosia sitten käytin jotain ns. tuoksupatruunaa imurin pölypussissa, mutta sitten kun tuli keskuspölyimuri kotiin, se luonnollisesti jäi. Puuteri kuulostaa hyvälle, raikastuu matotkin.

 72. Ehdottomasti eteiseen ja kodinhoitohuoneeseen. Cotton ja vanilja onkin jo testattu,seuraavaksi täytyy kokeilla tuota sitruunaa ? Koira- ja lapsiperheessä käyttöä on,imuri “laulaa” päivittäin.Puuterin varjolla joskus myös miehen käsissä ?

 73. Ihanat purkit ja pullot! Eteinen, vaatehuone ja pienempi wc kaipaavat raikastimia….

 74. Raikastavaa huonetuoksua käyttäisin useampaankin huoneeseen, mutta erityisesti keittiöön sekä kylpyhuoneeseen/vessaan! Olisipa kiva kokeilla näitä 🙂

 75. Kiva arvonta. 🙂 Kaipaisin raikastavaa tuoksua eritoten eteiseen ja vessaan. Tuota imuripuuteria eritoten olisi kiva päästä kokeilemaan.

 76. Ihan uusia tuttavuuksia. Eteiseen suihkisin ehdottomasti viikkoaiivouksen päätteeksi 🙂

 77. Siivousaineita, joita ei tahdo piilottaa kaappiin ❤
  Kokeilisin mielelläni mihin huoneeseen vain. Ehkä erityisen raikastavaa juttua kaipaa meidän teinipoikien huoneet, joihin voisin tuotesarjaa koeilla ihan ensimmäisenä ?

 78. Tulisi takuuvarmasti käyttöön koko kotiin, ihan kaikkiin tiloihin. Ja autoon ehdottomasti myös.. Lapsiperheen auto kun tuppaa välillä olemaan hävityksen kauhistus, niin olisihan se jo puolivoittoa auton siivouksen kanssa jos siellä edes tuoksuisi raikkaalta..?

 79. Löysin vasta blogisi, ja jään seuraamaan 🙂 Raikastusta kaipaisin eteiseen ja tietysti wc-tiloihin. En ole kuullutkaan kyseisistä tuotteista ennen, mutta ihanilta vaikuttaa! 🙂

 80. Kauniin näköiset siivoustuotteet. Haluaisin raikastaa keittiötä ja olohuonetta ja tietysti mattoja. Mukana arvonnassa. Leena

 81. Kodinhoitohuone! Vajaa yksivuotiaan vaipoista pääsee sitä ihanaa tuoksua aina jonkin verran ilmaan, roskista saa tyhjentää tiuhaan tahtiin. Silti aina tuntuu joku tuoksu omaan nenään. Onneksi vieressä on ulko-ovi 🙂

 82. Eteisestä eteenpäin, vessaa ja vaatehuonetta unohtamatta ?!

 83. Ihana olisi kokeilla tuotteita vähän joka huoneessa.? On minulle ihan uusi tuote sarja.

 84. vessa varmaan kaipaisi aina uutta hajustetta, mutta käyttäisin luultavasti muihinkin huoneisiin! 🙂

 85. Tässä on mielestäni loistava esimerkki toimivasta blogiyhteistyöstä. Tuotteet olivat minulle ttuntemattomia, mutta kiinnostuin niistä tämän postauksen myötä ja haluan ehdottomasti kokeilla niitä.
  Omassa kodissa käyttäisin niitä eteisessä toivottamassa tervetulleeksi hyvän tuoksuiseen kotiin.
  Kiitos kauniista ja inspiroivasta blogista! Pidä huolta itsestäsi!

Trackbacks

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

one + 9 =