Top

HEMMOTTELUA KAIKILLE AISTEILLE

Tähän aikaan vuodesta me kaikki kaipaamme kotiin kodikkuutta ja lämpöä. Kun ulkona on pimeää ja kylmää, kodin lämpö ja kauneus korostuu.

Ja mikä sitä toisikaan paremmin esiin kuin pehmeät, vähän tummemmansävyiset tekstiilit, pörröiset taljat, upottavat matot ja tossut, joihin on ihana sujauttaa jalat saunan jälkeen. Teekupin äärellä on rentouttavaa lukea lehteä, jotka säilyvät siististi korissa sohvan vieressä. Tuoksukynttilän rauhoittava tuoksu leviää hiljalleen huoneeseen ja johdattaa ajatukset lempeästi mukaviin hetkiin. Myös talven kuivattama käsien iho kaipaa hemmottelua, ja silloin on ihana levittää käsiin pehmeäntuoksuista, hoitavaa käsivoidetta.

Kokosin tähän kollaasiin ajankohtaisia tuotteita, joita itse mielelläni hankkisin ja joista osa on jo päässyt hankintalistalleni! Tällaisilla tuotteilla on ihanaa ilahduttaa myös rakasta perheenjäsentä tai ystävää. Tällaisia hyväätekeviä ja käytännöllisiä lahjoja on mukava antaa ja saada.

Pääset tuotteiden alkuperäiselle sivulle klikkaamalla kunkin numeron perässä olevaa tekstiä.

inCollage_20171201_140309200

  1. Kori 2.Tuoksukynttilä 3. Tuoksukimppu
    4.Tuikkulyhty 5. Astiasto 6. Harmaa talja 7. Kylpytossut
    8. Hoitava käsivoide 9. Kylpyhuoneen matto

Hobby Hallin upea luumunnsävyinen astiasto, johon kuuluu sekä syvät että matalat lautaset, pääsi jo tilaukseen enkä malta odottaa että pääsen käyttämään niitä! Hemtexin vaaleanpunaisia taljoja meillä onkin jo ennestään, mutta harmaan värinen talja on saatava myös! Nimittäin terassimme alkaa olla pian valmis, ja terassille tulee penkki, johon on kiva levittää taljat lämmittämään, kun tulemme saunasta terassille jäähyttelemään.

Delfinon valikoimaan kuuluvassa Himla-sarjan huonetuoksussa White satin tuoksuu vastustamaton yhdistelmä orkideaa, jasmiinia, kieloa ja setripuuta. Vaikken ole vielä päässyt nuuhkimaan tuoksua, voin kuvitella mielessäni miten ihana se on!

Villa Sofian kauneudenhoituotteiden valikoimaan sisältyy tämä ihana aasinmaitoa sisältävä luomu käsivoide. Minulla on ollut käytössä jo saman sarjan kasvovoide, puhdistusmaito ja vartalovoide. Niiden tuoksu on ihanan pehmeä ja lapsetkin tykkäävät kylvyn jälkeen levittää aasinmaito-vartalovoidetta 🙂 Kädet tuntuvat kuivuvan minulla kovastikin talviaikaan, ja siksi lisäänkin käsirasvaa useasti päivässä. Pidän tunteesta, kun käsien iho on pehmeä ja hyväntuoksuinen.

Luin Span ylellisen kylpyhuonevalikoiman Touch of Spa-sarjan matto on todella ihanan näköinen! Me tarvittaisiin meidän kylppäriin uusi matto pukuhuoneen lattialle. Meille paras koko olisi 70x120cm. Luulen, että Luin Span matto voisi olla vahva vaihtoehto, sillä sen saa nyt alennettuun hintaan!

Löytyykö sinun must have -listalta samanlaisia tai jopa samoja juttuja? Mikä sinusta on ihaninta talven tunnelmassa?

Mitä muuten pidit tämäntyyppisestä postauksesta? Minusta tätä postausta oli kiva tehdä!

Comments

  1. Tykkäsin tästä postauksesta kovasti. Nautin juuri pienistä asioista kotona: valoista, lyhdyistä, pehmeistä torkkupeitoista ja taljoista, kaikesta kauniista ylipäänsä. Oli kiva ja helppo tutustua tuotteisiin, kun niihin oli suorat linkit. ?? Erilaiset kauneustuotteet ja kosteuttavat voiteet ovat arjen luksusta, mutta jotenkin näin neljän äitinä omasta itsestä unohtaa huolehtia välillä riittävästi. Tarvitsee tehdä tässä asiassa ryhtiliike ja ottaa aikaa ihan itselleen! Kiitos tästä kirjoituksesta ja hyvää vointia sinulle! ❤️

    • Kiitos Jaana ja ihana kuulla että pidit tästä postauksesta, johon olin kerännyt tuotteita, joista itse pidän ja joita haluaisin hankkia kotiin itseni ja muiden hemmotteluun. Ota ihmeessä aikaa itsellesi ja jos vain pystyt niin pidä oikea hemmotteluhetki! Se tekee varmasti hyvää <3

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

eight − six =