Top

Hento sipaisu syksyä

syksyinen (5 of 20)-01
Tänä aamuna heräsin kello seitsemän. Tarkoituksenani oli käydän vain juomassa vettä ja jatkaa unia, mutta matkalla keittiöön huomasin, miten kauniisti nousevan auringon valo kajasti olohuoneeseen. Sillä hetkellä tunsin, että nyt olisi oikea hetki valokuvata. Sytytin kynttilät, oikaisin tyynyt ja hain kameran. Uppouduin täysin kuvaamiseen enkä ajatellut sillä hetkellä mitään muuta kuin sitä, miten kaunis voikaan aamuruskon valo olla. Tällaiset hetket ovat täydellisiä. Tällaiset hetket muistuttavat, miten hyvältä voikaan tuntua elää juuri tässä hetkessä.

Huomenna on elokuun viimeinen päivä. Syksy on pian käsillä. Minua se ei haittaa yhtään. Pidän syksystä. Erityisesti pidän syksyn tunnelmasta, jonka hämärtyvät illat saavat aikaan. Ruskan aikaan luonto on minusta äärettömän kaunis.

Myös meidän olohuone sai pukeutua syksyyn. En ole ajatellut sen kummemmin uudistaa sisustusta, mutta pienin muutoksin toin tänne vähän enemmän lämpöä ja pehmeyttä.

Pörröinen torkkupeitto, pehmeä talja ja uudet vaaleanvihreät tyynynpäälliset antavat lämpimän ja rauhallisen vaikutelman. Koristevalot sohvan kulmassa luovat tunnelmavaloa. Vihreät tyynynpäälliset löysin Kuopion HM Homesta. Muut meillä olikin jo ennestään. Vaaleanpunainen rahi ja nojatuoli saivat siirtyä odottamaan seuraavaa kevättä.

Näkyykö syksy sinun kodissasi?
syksyinen (6 of 20)-01

syksyinen (14 of 20)-01

syksyinen (12 of 20)-01

syksyinen (9 of 20)-01
syksyinen (18 of 20)-01

Comments

 1. Kaunis koti sinulla. Olet todella rohkea kun olet tarttunut aiheeseen mistä vaietaan. Kaikki eivät pidä mutta itse rakastan aitoutta. Tsemppiä ja jatka samalla linjalla.

  • Kiva että tykkäät! Lapin ruska on upea. Tänä vuonna olisi kiva päästä kuvaamaan ruskaa. 🍃💛

 2. Mistä olet ostanut sisätyynyt? Ne näyttävät aina niin muhkeille. Ovatko ne
  höyhentyynyjä?

  • Juu ne ovat untuvaa (tai höyhentä). Olen ostanut nämä Ikeasta ja osan HM Homesta. Sieltä saa edullisesti:) Nämä pysyy tosi napakkana ja niitä on helppo möyhiä!

 3. Olit antanut jollekin lukijalle vinkkiä sisustukseen ja muutos olikin täällä blogissa. Annatko sisustusvinkkejä kuvien perusteella lukijoille/asiakkaille?

  • Juu tämä lukija pyysi minulta vinkkejä ja minä halusin auttaa häntä, koska koin hänen kotinsa inspiroivaksi. Joitakin kertoja olen joutunut lukijalle/asiakkaalle sanomaan, etten pysty auttamaan. Liian vaativia projekteja en nyt sairaana ollessani pysty tekemään, mutta autan mielelläni voimieni mukaan.

 4. Ihanan seesteiseen näköinen koti sinulla.
  Meillä näkyy vahvasti syksy sisustuksessa; olen varsinainen syysihminen. Pidän myös Halloweenista ja jonkun verran löytyy jo nyt myös kurpitsoja ja lepakoitakin kotoamme ☺️

   • Huomasinkin että luki postauksessa mutta kun ihastuin niin että hätäpäissäni jo kysyin!🙊 mutta kiitos nyt tiedän mitkä sieltä!!😊

  • Kiitos! 🙂 Nuo lyhdyt olen ostanut monta vuotta sitten Amanda B:n myymälästä. Samantyylisiä olen nähnyt joissakin sisustusverkkokaupoissa mutta en enää muista missä.

 5. Olen harkinnut höyhenvalaisimen hankkimista joten haluaisin kysyä että kerääkö se paljon pölyä?

  • Meillä on kaksi tällaista valaisinta enkä ainakaan minä ole huomannut mitään pölyä. En ole kertaakaan puhdistanut niitä. Pölyt voi puhaltaa pois föönillä muttei meillä ole ollut tarvetta sellaiseen:) Joten voin suositella!

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

seven + 2 =