Top

HILJAA ISTUN VAIN

Kaunis kiitos edellisiin postauksiini jättämistänne kommenteista. ♡

Kuten monet ovat voineetkin teksteistäni päätellä, en voi juuri nyt kovin hyvin. En valitettavasti voi kertoa enempää. Minun on pakko ollut vain opetella olemaan aloillani ja hyväksyä voimieni rajallisuus.

Hiljaa istua vain – olla tekemättä mitään.

Saan apua jaksamiseen nyt monella tapaa. Yksi onnistuneen hoidon edellytys on että pidän taukoa myös blogista, vaikka se minulle iloa tuokin. Niinpä joudun nyt hetkeksi sulkemaan tietokoneen ja palaamaan blogin pariin vasta kun vointini sen sallii.

Toivotan kaikille mukavaa viikon jatkoa. Voikaa hyvin♡

 

 

 

 

 

 

Comments

 1. Paljon voimia! Toivottavasti maltat rauhoittua ja ottaa omaa aikaa. Täällä ollaan samanlaisessa elämäntilanteessa ja osin samojen haasteiden parissa myös. Kiitos kauniista blogista, toivottavasti jaksat vielä palata sen pariin! Jään odottelemaan 🙂

 2. Luin otsikon ja katsoin kuvaa. Niin ihanan seesteinen tunnelma. Kuinka ihanaa tuolla olisikaan istua ja siemailla teetä. Katsella ympärille ja nauttia.

  Ikävää kuulla, että joku varjostaa elämääsi juuri nyt. Toivon, että tilanne menee pian ohi, vaikka eihän tässä valmiissa maailmassa ole kiire mihinkään. Voimia ja paranemisia! Toivon sinulle valoa ja mielenrauhaa <3

 3. Tilanteesi on hyvin lähellä, itsekin taistelen uupumuksen kanssa jo ties monetta kertaa. Olen ihmetellyt kovaa bloggaamistahtiasi, vähempikin olisi riittänyt, ystävä rakas! Ansaitset pitkän loman nyt. Me kyllä odotamme. Ilonsäteitä leposi keskelle, paranemista, kevään tyoksua. Toivut kyllä!

  • Tiedän että tiivis postaustahti voi ihmetyttää. Mutta minulla on omat syyni siihen ja oma tapani pitää blogia. En avaa niitä asioita tässä enempää. Olen tällä hetkellä sairaalahoidossa, joten en osaa sanoa vielä blogin tulevaisuudesta mitään.

 4. Paljon voimia ja halauksia rakas Annika. Parane pian. Me jaksamme odottaa inspiroivia pestauksiasi. Auringonpaistetta alkavaan uuteen viikkoon.

 5. Sun blogi on paras ja inspiroivin. Ylivoimaisesti parhaat kuvat. Toivottavasti jatkat blogia kun paranet.

  • Nyt kyllä pelastit mun päivän <3 Kiitos tuhannesti!

 6. Löysin blogisi äskettäin ja luin läpi sitä vaikka kuinka kauan! Kaikkea hyvää sinulle ja hurjasti voimia!

  • Hei, kiitos kysymästä. En tiedä miten tämän sanoisin, sillä en halua kertoa blogissa kovin paljon yksityisistä asioistani. Joka tapauksessa en ole siinä kunnossa että voisin jatkaa blogin pitämistä. Todennäköisesti kyse on kuitenkin vain tauosta, ei lopullisesta blogin lopettamisesta. On tosi harmi, että aina ei voi etukäteen tietää, mitä vaikeuksia elämä tuo tullessaan.

   • Minäkin aina käyn välillä kurkkimassa josko täällä olisi jotain kuulumisia. Kaikkea hyvää ja kaunista sinulle ja paljon voimia ? Me lukijat jaksamme kyllä odottaa ?

 7. Aivan mielettömän kaunis ja siisti ja seesteinen ja herttainen ja tyylikäs ja upea koti Sinulla. Ja muutenkin vaikutat niin herttaiselta ihmiseltä. Toivon Sinulle paljon iloa ja energiaa ja hyvää vointia ja hyvää mieltä elämääsi. Kääntyköön kaikki parhain päin!

  • Kiitos ihanasta kommentista!:) Tuntuu niin kivalta saada tällaista palautetta. =) Nyt voin hieman paremmin ja palailen blogin pariin rauhalliseen tahtiin 🙂 Toivotan myös sinulle lämmintä kesän alkua 🙂