Top

HOWARD OXFORD -NOJATUOLI JA RAHI

Yhteistyössä Kodin 1

Joissakin kuvissa näkyykin jo vilahtaneen meidän olohuoneen uusi huonekalu. Eilen sain pariin otteseen kertoa uteliaille seuraajilleni Instagramissa, mistä uusi kaunokainen on ja minkä merkkinen se on. On hauskaa ettei teiltä jää huomaamatta mikään muutos mitä teen kotona ?

No, nyt on tullut aika paljastaa, mikä uusi hankintamme on ja miksi päädyimme siihen.

aula_senkki-6366-01
NOJATUOLI HOWARD-6491-01
Kuten useimmat varmasti muistavat, meillä oli aiemmin olohuoneessa tämän Askon pikkusohvan lisäksi kaksi Ikean valkoista Ektorp-nojatuolia. Pidin niistä muuten, mutta koin, että pienehkössä olohuoneessamme ne valitettavasti olivat vähän liian suuret. Lisäksi en pitänyt siitä, että olohuoneeseen päin katsottaessa näkyi nojatuolien pelkkä selkämys.

Asia ratkaistiin niin, että myin nojatuolit Facebookissa pois ja tilalle hankittiin Kodin 1:n verkkokaupasta Howard Oxford Lyx -nojatuoli ja siihen kaveriksi saman merkin beige jalkarahi. (Tuotteista saatu alennusta bloginäkyvyyttä vastaan.) Nojatuolissa on tyylikkäät messinginväriset jalat, joissa on pyörä. Lisävarusteena nojatuolille otin nämä kätevät käsinojasuojat.

NOJATUOLI HOWARD-6498-01

NOJATUOLI HOWARD-6447-01

NOJATUOLI HOWARD-6505-01

NOJATUOLI HOWARD-6532-01

Ja arvatkaapa miten sain mieheni suostuteltua tähän hankintaan? Olin silloin sairaalassa ja selailin verkkokauppojen valikoimaa sängylläni. Linkitin tämän nojatuolin miehelleni Wats Upissa ja sanoin, että tämä nojatuoli voisi olla hänen oma löhöpaikkansa kun katsomme telkkaria. Ja niin hän tykästyi näkemäänsä ja kuulemaansa ja antoi luvan tälle hankinnalle 😉 Ja hän nimen omaan halusi että jalkarahi ostettaisiin myös!

Kun nojatuoli saapui, mieheni kokosi sen ja asetti sen olohuoneeseen sohvaa vastapäätä. Ja miten kivasti hän keksikin asettaa sen vinottain televisioon päin! Siinä Jari on lupaukseni mukaan saanut istua joka kerta kun olemme yhdessä jotain telkkarista katsoneet. Totta kai minäkin saan siinä istua =) Tänäänkin olen siinä renoutunut katsoen Yle Areenasta Casualty-sarjaa.

NOJATUOLI HOWARD-6501-01

Huomasin muuten tätä postausta kirjoittaessani, että sekä rahi, nojatuoli että käsinojasuojat ovat kaikki nyt tarjouksessa Kodin 1:n verkkokaupassa! Siis paljon edullisempia mitä silloin kun itse ne tilasin… Kannattaa käydä nyt tilaamassa, jos olet suunnitellut tällaisen hankkivasi =) Ja vinkkinä vielä, että Kodin 1 uusi myymälä on avattu Espoon Kauppakeskus Merituuleen.

Minusta Howard-sarjan sohvatkin tässä vaalean beigen värissä ovat tosi hienoja ja varmasti yhtä mukavia istua kuin tämä nojatuoli. Olenkin salaa haaveillut meille kolmen istuttavasta Howard-sohvasta, mutta sen aika ei ole ihan vielä toteutettavaksi. =) On kiva kuitenkin haaveilla asioista, vai mitä?

NOJATUOLI HOWARD-6453-01

 

Comments

  • Kyllä, juuri sinun kodin kuvissa olenkin ihastellut Howard-sohvan ajatonta ja klasissta tyyliä. Sinun kotisi sisustus on todella inspiroiva?

 1. Moikka! Aivan ihana nojatuoli? onks se niinku Furninovan Oxford nojatuoli? En ihan päässyt selbille? meillä nimittäin sellanen sohva ja sopis tosi hyvin yhteen toi nojatuoli ja sit tää sohva?

  • Heippa, juu Furninovalla on ihan samantyyppisiä Howard-sohvia. Tämä nojatuoli sopivia sellaisen pariksi aivan loistavasti!:)

 2. Sopii hirmu hyvin teille uusi nojatuoli, minäkin haaveilen uudesta nojatuolista meille kotiin olohuoneeseen, hirmu hyvä syy olisi hankkiakin sellainen kun meille odotetaan vauvaa ensi kuulle ❤ olisi oiva paikka köllötellä sitten vauvankin kanssa siinä ?

  • Voi että!!! Ihana kuulla että teille on tulossa perheenlisäystä jo niin pian! Tässä nojatuolissa mikä meillä on, on ainakin todella hyvä istua ja loikoilla. Ehkä mukavimpia nojatuoleja missä olen koskaan istunut 🙂

 3. Howard-tuoli on minunkin unelmien tuoli, upea? Teillä näyttää niin ihanalle. Tykkään kun eteisessä ei ole nyt mattoa ja upea lattia pääsee oikeuksiinsa.

  • Kiva kuulla että tykkäät! Eteisen lattia on kyllä tosiaan paremman näköinen ilman mattoa, mutta harmi vain, että lattia on tosi liukas märkänä. Ja kun tulee sisälle lumisilla kengillä, liukastuminen on lähellä! Niinpä laitoin oven eteen pienen puuvillaisen maton, joka imee enimmät kosteudet kengistä.

 4. Kuinka pehmoinen Howard nojatuoli on? Pohdin sohvan ostoa mutta on liian pitkä matka kodinykköseen koeistumaan Howardia ?

  • Minusta tämä nojatuoli on just sopivan pehmeä. Ei upottava, mutta mukavan joustava ja napakka samaan aikaan. Tosi miellyttävä mun mielestä:) suosittelen kyllä lämpimästi!

Trackbacks

 1. […] HOWARD OXFORD -NOJATUOLI JA RAHI – Pellavaa ja pastellia …Kyllä, juuri sinun kodin kuvissa olenkin ihastellut Howard-sohvan ajatonta ja klasissta tyyliä. Sinun kotisi sisustus on todella inspiroiva?Siirry kotisivulle […]