Top

IDEOITA RENTOUTTAVAAN TYÖSKENTELYYN+ Mia Design alekoodi

Kerroin eilen muutamia vinkkejä miten työhuoneesta saa viihtyisän ja raikkaan.

Nyt kokosin vielä tuotekollaasin, josta voi poimia ideoita omaan työpisteeseen tai työtilaan.

Tietenkään meillä kaikilla ei ole mahdollisuutta omaan työskentelynurkkaukseen saatika työhuoneeseen, mutta vaikka kirjoittelisi koneella keittiönpöydän ääressä tai sohvan nurkassa, voi olostaan silti tehdä mukavamman. Nyt näytän miten!

1 / 2 / 3 / 4 / 5 / 6 / 7 / 8 / 9 / 10

Voit koota työskentelytasolle kauniita ja tarkoituksenmukaisia esineitä, joita ei tarvitse suinkaan olla montaa. Kauniita leikkokukkia viehättävässä maljakossa katsellen, ulkopuolisia ääniä vaimentavat kullanväriset kuulokkeet korvilla hyvää musiikkia kuunnellen ja hyväntuoksuista huonetuoksua nuuhkien työnteko tai laskujen maksu tuntuu oitis mukavammalta puuhalta!

Välillä voi pitää pienen käsienhemmottelutuokion, sytyttää Dag-tuoksukynttilän ja hieroa käsiin kevyesti Compagnie De Provencen White Tea -käsivoidetta, joka tekee käsistä pehmeät ja kosteutetut.

Ajan tasalla ilman stressiä auttaa pysymään tyylikäs betoninen seinäkello ja aikaa ja katseita kestävä Eternity-pöytäkalenteri.

Yhteistyökumppanini Mia Design haluaa tarjota nyt blogini lukijoille mahdollisuuden tehdä ostoksia edullisesti ja antaa koko verkkokaupan valikoimasta 20 % alennuksen! Koodi on blogini nimen mukaisesti “pellavaajapastellia”.

Alennuskoodi on voimassa tämän viikon loppuun eli 19.3. asti. (Tarjous koskee vain Mia Design verkkokaupan varastotuotteita.)

 

 

Comments

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

9 − six =