Top

IHANAN PEHMEÄT LAKANAT

Postaus on toteutettu yhteistyössä Delfino-verkkokaupan kanssa. 

Yllättäen elämä näytti minulle jälleen varjopuoltaan ja jouduin olosuhteiden pakosta jättämään blogin päivittämisen pariksi viikoksi. Nyt olen kuitenkin toivon mukaan sen verran selvinnyt vaikeuksistani, että voin jatkaa normaalielämää, sikäli siis kun elämää nyt yleensäkään voi normaaliksi määrittää 😀

Sen verran olen jo kommenteissa vastannut joillekin lukijoille tilanteeseeni liittyen, että voin aivan hyvin kertoa nyt tähänkin vähän enemmän mitä kulunut kevät ja alkukesä on elämässäni pitänyt sisällään. Monet pitempään blogiani seuranneet ovat voineet huomata, että olen ollut tosi väsynyt ja merkkejä loppuunpalamisesta on ollut.

Tilanne kriisiytyi monen yhteensattuneen asian vuoksi niin, että pääsin psykiatriseeen sairaalaan osastohoitoon huhtikuussa. Sairaalassa levätessä käytännössä katsoen pysähdyin kohtaamaan tosiasiat ja aloin hyväksyä sen, että psyykkisistä sairauksistani johtuen voimani eivät riitä samaan mihin mielikuvitukseni pystyy. Yksinkertaisesti olen mennyt voimieni äärirajoilla aivan liian pitkään. Sairaalajaksosta tuli pitempi kuin mitenkään osasin kuvitella etukäteen. Ajattelin selviäväni parilla viikolla, mutta tosiasia on, että palasin sairaalasta kotiin vasta pari päivää sitten. Olin sairaalassa kahdeksan viikkoa!

Nyt opettelenkin elämään arkea aivan eri tahdilla kuin ennen ja voin kertoa että minunlaiselleni luonteelle se ei tule olemaan erityisen helppoa. Nyt tuntuu kuitenkin hyvältä olla kotona ja antaa kropalle ja mielelle aikaa toipua.

delfino_vuodevaatteet-0172-01

Uni on erityisen tärkeää nyt ja siksi halusinkin heti kotiin palattuani pedata sänkyyn uudet, puhtaat vuodevaatteet. Kyllä oma sänky peittoaa sairaalasängyn 5-0 😀

Tällä kertaa en pedannutkaan sänkyyn mitä tahansa lakanoita! Sain yhteistyön merkeissä valita Delfinosta meille nämä upeat Fretten Hotel Classic hotellitason luksus vuodevaatteet!

delfino_vuodevaatteet-0161-01

Frette on italialainen tekstiilivalmistaja, jonka lakanoiden erityisen hieno laatu perustuu egyptinpuuvillaan. Frette on vaatettanut lukuisia viiden tähden hotelleja eri puolilla maailmaa. Egyptinpuuvilla on hienointa ja kalleinta pitkäkuituista puuvillaa, joka kestää raikkaana ja nuhjaantumatta käytössä. En usko että olen koskaan edes käynyt niin hienoissa hotelleissa, joissa olisi näin ylelliset vuodevaatteet!

delfino_vuodevaatteet-0141-01
delfino_vuodevaatteet-0137-01

Oli todella ihana tunne sukeltaa pitkästä aikaa omaan sänkyyn ja tuntea lakanoiden miellyttävä pehmeys ja sileys. Pussilakanassa on kauniit ja huolitellut yksityiskohdat, ja kaunein petaus näillä lakanoilla syntyykin mielestäni ilman päiväpeittoa jätteän lakanat kokonaan rennosti näkyviin. Sarjan aluslakana on kooltaan tavanomaista suurempi, joten sen saa taiteltua pysymään hyvin paikallaan käyttäen sairaalapetauksestakin tuttua napakkaa taitetta.

Hotel Classic-sarjan pussilakanoita ja tyynyliinoja saa neljässä eri värissä. Meille valitsin sinivalkoiset vuodevaatteet, jotka ovat todella kesäisen raikkaat! Nämä lakanat voisivat olla ihana tuliainen kesämökille, tapa muistaa hääparia tai kivana lahjaideana kesän muihin juhliin!
20170612_190023-01-01

 

 

Comments

 1. Mukava kuulla sinusta ja siitä, että voit taas paremmin ja olet kotona. Rauhaisaa kesää sinne. <3 Raikkaan näköinen makkari!

  • Kiitos paljon! Juu kylllä kotona on nyt hyvä olla ja lääkärin luvalla saan ottaa tänä kesänä eritysen rennosti 😀

 2. Upeaa rohkeutta puhua vaikeasta asiasta. Ei voi muuta kuin ihailla. Ja mukavaa, että voit paremmin!

  Todella hyvän näköiset vuodevaatteet. Täytyy käydä kurkkaamassa verkkokaupassa 🙂
  http://westendmum.fi

  • Kiitos kovasti! Ei ole ollut tosiaan helppoa hyväksyä sairautta itsessäni eikä sitä, miten paljon se tulee rajoittamaan elämääni todennäköisesti vielä vuosien ajan. Vuodevaatteista puheen ollen nämä ovat juuri niin upeat miltä kuvissa näyttää ja suosittelen lämpimästi tutustumaan Delfinon valikoimaan 🙂

 3. Onneksi täällä Suomessa saa apua ja otetaan hoitoon, jos tarvetta!
  Mä en ees tiedä mitä sanoa. Toivotan vaan voimia koko perheelle <3

  • Sanos muuta! Totta puhuen jouduin näkemään paljon vaivaa saadakseni riittävää apua tilanteessani. Mutta onneksi sitä vihdoin sain. En häpeä puhua tällaisista asioista, sillä erilaiset terveyshuolet kuuluvat valitettavasti osana ihmiselämää eikä kukaan voi välttyä kohtaamasta sairauksia. Olen päin vastoin ylpeä siitä, että rohkenin hakea apua ja sen avulla voin nyt paremmin 🙂

 4. Aivan ihana blogi!
  Saako kysyä mistä makuuhuoneen tapetti on ostettu? 🙂

  • Hei! Olen ostanut tapetin aikoinaan kodin Terrasta. Tätä mallia myy myös esim Tapettitaivas. Kannattaa googlata nimi Duro, Paviljong silver.