Top

JUHLAN LOISTETTA KATTAUKSEEN + ARVONTA

Yhteistyössä Havi’s

kynttilät-7833-01

Pimeä, pitkä marraskuu alkaa olla ohi. Nyt on käsillä se aika vuodesta, jolloin lyheneviin päiviin tuodaan lisää säihkettä koristelemalla koti kauniilla valoketjuilla ja kattamalla pöytä juhlavieraille.

Itse en ole ollut koskaan mikään kova juhlien järjestäjä. Vaikka rakastankin suunnitella erilaisia kattauksia ja toteuttaa niitä, en varsinaisesti nauti väenpaljoudesta kotonani tai siitä, että minun on valmistettava pääruokaa ja jälkiruoaa vieraille. Ehkä stressaan sellaisia hetkiä vähän liikaa….myönnetään. Toki ainahan ei juhlien tarvitse olla kauhean suuria, riittää että kustuu paikalle yhden tai kaksi ystävää ja tarjoaa jotain yksinkertaista. Yhdessäolo ja rentotutuminen on se kaikista tärkein juttu.

Oli vieraita kutsuttu tai ei, oman kodin ruokapöydän kattaminen tavallista juhlavammin nostattaa mielialaa välittömästi ja saa jopa ruoankin maistumaan paremmalta! Kauniin kattauksen äärellä ei hötkyile ruoan kanssa, vaan nauttii siitä kaikessa rauhassa kynttilänvalossa.

kynttilät-7805-01

Onnistunut juhlakattaus ei vaadi suuria järjestelyjä. Toki pitää ottaa huomioon ruokailijoiden määrä ja se, nostetaanko tarjoiltavat ruoat pöytään tarjoiluastioissa vai jätetäänkö ne keittiöön. Näin voi suunnitella, paljonko kattauksessa jää tilaa erilaisille koristeille.

Tunnelmallinen kattaus voisi sisältää ainakin nämä yksityiskohdat:

 1. Siisti pöytäliina tai tabletit. Itse tykkään käyttää aitoa pellavaliinaa.
 2. Kauniisti taitellut servetit. Itse käytän sekä paperisia että pellavaisia vaihdellen.
 3. Kauniit lautaset ja lasit. Astioiden ei tarvitse olla samaa sarjaa juomalasien kanssa, mutta itse laitan juhlakattaukseen hieman kookkaammat lautset kuin arkena ja lisään kattaukseen myös viinilasit.
 4. Kukat. Kukat voivat olla joko aivan matalia pikkumaljakossa tai sitten korkeita näyttävässä vaasissa. Kannattaa kuitenkin muistaa, että kukkien ei pidä peittää näkyvyyttä ruokailijoiden välillä.
 5. Kynttilät. Kynttilöiden mallia ja väriä vaihtelemalla saa upeasti korostettua ja vaihdeltua kattauksen ilmettä. Lyhdyt, kyntteliköt ja pikkutuikut ovat kaikki omalla tavallaan kauniita osana talven tunnelmallista juhlakattausta. Marmorinen tai lasinen alusta on turvallinen ja tyylikäs jalusta pöytäkynttilöille.

Itse käytin tässä kattauksessa Havi’s tuoteperheen kynttilöitä ja servettejä. Taittelin kullanväriset sevetit näyttävästi viinilaiseihin. Marmoriselle alustalle asettelin kauniisti kuvioituja punaisia kynttilöitä ja karamellimantelin tuoksuisia tuikkukynttilöitä.

IMG_20171128_4

IMG_20171128_1

Halusitko sinä käyttää kattaukseen tai kodin koristelemiseen näitä Havi´s tuotteita?

Arvomme osallistujien kesken yhden tuotepaketin.

Arvontapaketti sisältää alla olevat tuotteet:

Voit osallitua arvontaan kommentoimalla tähän postaukseen, missä sinä käyttäisit näitä tuotteita.

Arvonta-aikaa on lauantaihin 2.12 klo 12 asti. 

ARVONTA ON PÄÄTTYNYT.

 

Comments

 1. Aattoaamuna joulupöydässä,kun kerrankin ei ole kiire minnekkään vaan saadaan olla ihan rauhassa kaksin

 2. Voi, haluaisin meillä vietetään joulukuussa minun nimipäivää yhdistettynä itsenäisyyspäivän viettoon.

 3. Voi ehdottomasti haluaisin käyttää kyseisiä tuotteta. Rakastan kynttiöitä ja joskus innostun ihan pöydnkin kattamaan. Käyttäisin näitä tuotteita joulun harjoituskattaukseen jonka toteutan miehelleni yllätyksenä. Hän palaa jouluviikolla kolmen viikon työreissulta ulkomailta ja haluan yllättää hänet hyvällä ruoalla ja juomalla romanttisesti <3¡

 4. Ihana tunnelma kuvissa 🙂 Havi´s tuotteita tulisi käytettyä varmasti uuden kodin sisustuksessa ja illanistujaisissa, etenkin näin pimeinä vuoden aikana kynttilät ovat ihana valonlähde koristevalojen lisäksi !

 5. Jouluaattona meillä on pöydän ympärillä 8henkilöä ja tänä vuonna omat vanhempani ja isovanhemmat tulevat meille joten ehdottomasti kattaukseen haluan panostaa 🙂

 6. Mukana arvonnassa. Nämä pääsisivät koristamaan ehdottomasti tunnelmallista joulupöytää.

 7. Jouluaattopäivälliselle ja riittäisi ehkä seuraavallekin päivälle. Tosi kauniit ja tyylikkäät servetit ja suosikaamme suomlaista, kuten Havia!

 8. Olemme joulun matkoilla mutta antaisin tämän paketin äidilleni lahjaksi hän nauttii kauniiden kattausten tekemisestä

 9. Adventtisunnuntaisin ja joulunajan ruokailikattauksissa. Olohuoneen pöydällekin sopis tunnelmaa antamaan

 10. Kauniisti olet kattanut ja saanut kuvaan vangittua tuon jouluisen lämpimän tunnelman. Itse veisin tuon setin äidille jouluksi yli 400 kilometrin päähän ja kattaisin pöydän hänen puolestaan tänä vuonna siskojen kanssa, ja koristelisin sen näillä tuotteilla. Piristystä hänelle,koska hän jos kuka sitä kaipaa. Ihanaa joulun odotusta! 🙂

 11. Kauniit kattaukset saavat täältäkin kannatusta! Nämä pääsisivät koristamaan uuden kotimme joulukattausta ♡

 12. Käyttäsin kun pyytäisin ystäviäni meille syömään ja viettämään aikaa yhdessä?

 13. Ehdottomasti laittaisin nämä kauniit kynttilät somistamaan kotiani ja kutsuisin ehdottomasti ystävät syömään! Näiden tuotteiden kanssa olisi mukana olla ja istua hyvässä seurassa ??

 14. Meillä on pian tulossa tuparien ja pikkujoulujen yhdistelmäjuhlat 🙂 Niissä kattaisin pöydän näillä.

 15. Ihania..joulupöydän kattauksessa kun koko suku kokontuu vihdoinkin saman pöydän ääreen 🙂

 16. Perheen ja ystävien kanssa yhteistä iltaa viettäen. Nämä kauniit jutut toisivat sopivaa tunnelmaa.

 17. Kynttilät illan tunnelmiin olohuoneeseen, servetit ym sit joskus vieraiden käydessä pöytään

 18. Näillä varmasti loihtisi jouluksi upean kattauksen kotiin eli ehdottomasti mukana arvonnassa ?

 19. Joulua en vietä kotona, mutta uuden vuoden kattaukseen nämä sopisi myös!

  Aiheesta poiketen, olet ihanan aito ja rehellinen sairautesi ja jaksamisesi suhteen. Mieletöntä lukea blogia joka on inspiroivan ja hyvän energian lisäksi oikeasti “todellinen”. En osaa pukea ajatuksiani sanoiksi, mutta pointin varmasti ymmärsit! Olet upea!

 20. Pyytäisin vanhempani meille syömään nyt kun äiti on toipunnut käsioperaatiosta. Toimisivat hyvin kattauksessa.

 21. On kyllä valtavan kaunis kattaus! Tekisin näillä tuotteilla jouluaattoaamun aamupalakattauksen❤️

 22. Oma jouluni kuluu töissä ja kaukana omasta perheestäni. Rovaniemiperheeni kanssa vietämme joulun aina jälkikäteen, koska olemme kaikki vuorotyöläisiä. koristelisin näillä upeilla Haviksen tuotteilla meidän myöhäisen joulumme. Se piristäisi meidän jokaisen mieltä niin, että töissä jaksaisimme tehdä muiden jouluista ikimuistoiset❤️

 23. Onpa kaunis kattauksesi, minäkin haluan kattaa kauniisti juhlaan, joulun aikaan käyttäisin jos voitan paketin.

 24. Tekisin näiden avulla ihanan joulukattauksen! Olohuoneen puolellekin voisin kokeilla 🙂

 25. Kyllä haluaisin kattaa näillä tuotteilla joulupöydän ja uudenvuoden ystävien kanssa vietettävän vuoden vaihteen juhlaa.

 26. Jouluaattona, kun ollaan kerrankin miehen kanssa kahden.❤️ Vähän hemmottelua ja luksusta kattauksen avulla!

 27. OI, ihana arvonta! Antaisin tuotepaketin anopille, joka rakastaa kaikkea kaunista. Hän varmasti arvostaisi kaunista tuotepakettia ja hyödyntäisi sitä tulevana juhlakautena.

 28. Ihania!! ❤️ Itse käyttäisin tuotteita kotona miehen kanssa illastamisen yhteydessä ainakin, tai sitten veisin mukanani äitini luokse, missä vietämme joulua ☺️

 29. Meille tulee joulunpyhinä muutamat läheiset ystävät kylään, ja olisi ihanaa kattaa pöytä silloin näillä tuotteilla.

 30. Ai että miten ihana arvonta ja miten tunnelmalliset kuvat! ✨ Kattaisin tunnelmallisen kattauksen ystävillemme. ?

 31. Onpas kaunis ja tunnelmallinen kattaus! Itse käyttäisin näitä kynttilöitä tunnelmanluojana ihan tavallisena arki-iltana, kun sielu kaipaa hieman harmoniaa.

 32. Syntymäpäivänäni 10.12 käyttäisin 🙂
  Kun kutsun ystäviä syömään

 33. Havi’s -tuotteet ovat ihania! Kynttilöitä voisi käyttää juhlavan kattauksen lisäksi myös vaikkapa olohuoneessa tunnelmaa luomassa =)

 34. Jouluaaton kattaukseen käyttäisin. Tänä jouluna saankin järjestää totuttua suuremmassa mittakaavassa aaton tarjoilun, mutta kattausasiat on kaiken muun ohessa vielä miettimättä.

 35. Kauniita tuotteita, käyttäisin niitä joulupöydässä. Ja mikä ihana kattaus ja tunnelma teillä! Pellavaliina on etenkin harmoninen ja nätti.

 36. Muutamme jouluksi uuteen kotiin lähelle sukulaisia ja ystäviä ❤ Olisi ihanaa saada nämä koristamaan kotiamme jouluksi ✨?

 37. Kattauksessa tai olohuoneen pöydällä, fiilistelisin kynntilöiden valossa ennen jouluaattoa sillä joulu jää lyhyeen ollessani töissä. Kauniit kattaukset kuvissa 🙂

 38. Ihana kattaus❤️ En jaksa järjestää juhlia, mutta rakastan kauniita kattauksia, kynttilöitä ja servettejä.
  Ruokakin maistuu paremmalle kun on kaunis kattaus. Käyttäisin näitä ihania Haviˋs sarjan tuotteita ilahduttamaan itseäni ja läheisiäni✨

 39. Haluaisin käyttää ainakin vuodenvaihteessa, kun meille on tulossa silloin harvinaisia vieraita. 🙂 Toki piristäisivät muinakin ajankohtina kodin sisustusta!

 40. Käyttäisin silloin kun ilo läikähtää rinnanassani, tyytyväisyys ja kiitollisuus elämästä.En odottaisi mitään erityistä hetkeä, sillä jokainen hetki on erityinen. Joskus ei ole edes aikaa odottaa, vaan on elettävä juuri nyt tässä, kaikki maailman valot ympärilläni ja loiste heijastumassa läheisten kasvoille. Silloin voi iloita siitä, että on kaksi kättä, toinen joka pitää kiinni ja toinen joka raapaisee..

 41. On kaunis kattaus, jouluna näillä loihtisin kerrankin kauniin kattauksen, perhe/sukukin tykkäisi. Itse omistan kauniin pellavaliinan pöydälle, ennen inhosin sitä mutta nyt se on muotia.

 42. Jouluna ja uutenavuotena käyttäisin näitä komeita tuotteita ja samalla juhlistaisin joulunsanomaa ja Suomea.

 43. Joulupöydässä, tai jopa pikkujoulupöydässä 🙂 rakastan emännöidä pieniä juhlia ja tarjota vieraille hyvää ruokaa <3

 44. Kyllähän niillä joulupöytä tulisi varmaankin koristeltua ja synttäreitäkin meillä juhlitaan vielä tässä joulun alla, sekä omiani että pojan. Ja kynttilöitä tulee poltettua ympäri kotia lähes päivittäin.

 45. Erityisesti joulupöydässä, mutta sopisivat myös muihin talven kattauksiin. Kynttilät sopisivat myös joulun aikaan ihan lipaston päälle tunnelmaa tuomaan.

 46. Syntymäpäiväni on joulukuun 12. Silloin olisi ihana kattaa kaunis pöytä, jossa käyttäisin näitä Havin tuotteita. Usein synttärini jää hiukan jouluvalmistelujen alle.

 47. Neljän tähden illallinen -skabassa, kavereiden kanssa 🙂 Vedän pisteet kotiin jo kattauksella. 😀

 48. Joulun juhlapöydän kattaukseen käyttäisin näitä tuotteita.Tunnelma olisi taattu. Uskon, että kaikki vieraatkin tykkäisivät, kun olisin panostanut kattaukseen.

 49. Kyllä tulisi nyt joulukuussa ihan jokapäiväiseen käyttöön ruokapöytään! Ja varsinkin jouluaattona/-päivänä on ihana panostaa kattaukseen. 🙂

 50. Jouluaattona ehdottomasti! Toisaalta tuotteet ovat kyllä niin kauniita, että mahdollisesti jopa joka päivä. Kynttiläkippoja ainakin! Niitä ei voi koskaan olla liikaa :>

 51. Perheen joulupäivällisellä! Nauttisimme kynttilöiden tuomaa joulun tunnelmaa kauniin kattauksen ja perinteisen joulunruoan kera.

 52. Olen viettänyt viimeiset puoli vuotta ulkomailla ja palaan jouluksi Suomeen. Olisi ihana järjestää pienimuotoiset juhlat sen kunniaksi, varmasti perhe ja kaverit ilahtuisivat:) Nämä tuotteet taikoisivat ihanan tunnelman juhliin!

 53. Ekana tietty Itsenäisyyspäivä ja joulu. Tammikuussa meillä vietetään synttäreitä.
  Eli paljon olisi käyttöä juhlavissa tilanteissa.

 54. Käyttäisin arvonnan tarvikkeita tunnelmanluojana vaikka silloin kun haluan panostaa vähän enemmän minun ja mieheni yhteiseen aikaan. Ihanaa olisi syödä jotain hyvää ruokaa ja katsoa vaikka elokuvaa illalla kynttilänloisteessa! Nyt kun kahdenkeskeistä aikaa vielä on, tammikuun lopussa perheeseemme saapuu pieni poikavauva 🙂

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

nine + twenty =