Top

Kiitos

Pellavaa ja pastellia on blogi, joka johdatti minut muutoksen tielle. Blogin kaksivuotisen olemassaolon aikana jouduin kohtaamaan musertavia tosiasioita itsestäni ja elämästä. Pärjäävän kuoren alta paljastui  haavoittunut, hauras sydän ja väsymyksen mustaama mieli. Ennen kuin voin kohdistaa katseen tulevaan, minun on kohdattava sysimusta varjo, joka on kulkenut ylläni kaiken aikaa. 

Kiitos kaikille tuhansille lukijoilleni, jotka olette kulkeneet blogini matkassa ja tukeneet minua vaikeuksissani. Tämä blogi on tullut päätökseensä, sillä se ei ole tarjonnut minulle paikkaa olla täysin se mikä olen ja tuntea sitä mitä oikeasti tunnen. Nyt tarvitsen aikaa ja voimia  ennen kaikkea niiden tunteiden läpielämiseen, joita en ole koskaan ennen kyennyt käsittelemään.

Minulla on vahva halu auttaa ja tukea muita, jotka kohtaavat elämässään vastoinkäymisiä. Uskon, että voin  vaietuista ja vaikeista aiheista kirjoittamalla tarjota vertaistukea uupuneille äideille ja niille, jotka joutuvat kulkemaan elämässään varjopolkua pitkin. Auttamalla muita autan samalla myös itseäni. Siksi en lakkaa kirjoittamasta, vaikka tämän blogitarinan kannet nyt sulkeutuvatkin.

 

[instagram-feed]