Top

KORI & SUURET VALKOISET KUKAT

kori-8112-01

kori-8097-01

Voihan huokaus!

Kun kävin lauantaina Askossa aikeissani ostaa Nature-säilytyskorin, silmäni nauliintuivat koristekukkiin, joita oli aseteltu houkuttelevasti maljakoihin myyntipöytien ja sohvaryhmien lomaan.

Hypistelin kukkia hetken ja lähdin kiertelemään myymälää. Lopulta palasin kassalle  mukanani kaksi suurta valkoista kukkaa, joiden kauneutta en voinut vastustaa.

kori-8059-01

kori-8060-01

Kotona asettelin kukat ostamaani koriin ja laitoin korin makuuhuoneen oviaukkoon. Lisäsin kukkien sekaan myös muutaman koristevalo-oksan. Korissa torkkupeitot ja taljatkin ovat tosi kauniin näköisiä. Keksin kukille myös monta muuta käyttötarkoitusta, joista yhden näytän teille vähän myöhemmin.

Näin jälkikäteen vähän harmittaa, etten ostanut oksia useampaa kerralla, sillä -40% alennus Askossa päättyi tänään enkä enää ennättänyt sinne ostoksille. Mutta ehtiipä noita toki uudemmankin kerran hankkia, sillä välin nautin näistä kahdesta kauniista oksasta.

Löysitkö sinä jotain ihanaa Askon alennuspäiviltä?

kori-8093-01

Huomenna blogissani alkaa uusi upea arvonta! Kiitos että olette niin aktiivisesti osallistuneet Amanda B:n arvontaan! Toivottavasti tämä uusi arvonta saa vähintään saman verran osallistujia <3

Meillä on tulevalla viikolla luvassa vähän kiirettä ja vaihtuvia maisemia, sillä lähdemme tiistaina illalla ajamaan Helsinkiin. Yövymme Jyväksylässä hotellissa ja jatkamme sieltä aamulla matkaa määränpäähän. Helsingin Vuosaaressa äitini ja isäni odottaa meitä jo hyvin paljon <3

Olen ollut viime päivinä aika väsynyt. Väsymys ja alakuloisuus saa minussa toisaalta aikaan myös paljon ajatuksia. Kun pysähdyn, minulla on aikaa miettiä syvällisempiä asioita. Joskus raskaat asiat tuntuvat vyöryvän päälle ja hetkittäin kaikki tuntuu tosi pahalta. Näistä viimeaikaisista mietteistäni aion teille kirjoittaa, kunhan saan siihen sopivan ajan.

Mukavaa uuden viikon aloitusta <3

kori-8080-01

 

 

 

 

 

 

 

Comments

Trackbacks

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

seventeen + nineteen =