Top

KOTIMME YKSITYISKOHDAT: Kauneimmat maljakot ja kynttilänjalat

iltavalaistus-8-01

 

Tykkäättekö te yhtä paljon maljakoista, ruukuista ja kyntteliköistä kuin minäkin?

Vaaleat, pastelliset ja helmenhohtoiset maljakot ovat erityisesti mieleeni, mutta myös hopeiset, kultaiset ja lasiset tuikut ja kynttilänjalat ovat hyvin kauniita. Näitä keskenenään yhdistelemällä saa aikaan mitä kauneimpia asetelmia ja kokonaisuuksia.

Nyt näytän teille, mitä koriste-esineitä meiltä kotoa löytyy. Kerron myös, mistä olen minkäkin hankkinut sekä annan pari vinkkiä kauniiden ja tunnelmallisten asetelemien tekemiseen.

iltavalaistus-7-01Ensimmäisenä esittelen nämä kauniit helmenhohtoiset Omaggion maljakot (klik*). Vaaseissa on käsinmaalatut helmiäsiraidat valkoisella pohjalla. Maljakoita saa kolmessa eri koossa, joista meillä on keskikokoinen ja suurin.
iltavalaistus-1-01Tämä suuri maljakko (klik*) on todella näyttävä ja kaunis. Sen korkeus on yli 30cm. Maljakot ovat kauniita yksinään, mutta toimivat loistavasti myös parina. Tykkään käyttää näitä maljakoita meidän sisustustakan päällä yhdessä kirpputorilta löytämäni hopeisen kruunukynttelikön kanssa.
sisustus-1

iltavalaistus-15-01

Seinäkello Asko, kruunukynttelikkö kirppikseltä, marmoritarjotin Hemtex, pienempi maljakko Room21, isompi Asko.

Siirrytään sitten olohuoneeseen. Olohuoneessa meillä on hyvin vaaleaa ja sävymaailman olen pitänyt säyseänä. Pientä piristystä olen tuonut vaaleanpunaisilla koriste-esineillä.

iltavalaistus-14-01Tämä kaunis asetelma on herkän vaaleanpunainen. Suuri ruukku on löytö kirppikseltä, Magnoliakukka on Ikeasta. Mitä suurempaa ruukkua käyttää, sitä korkeampi kasvi tai oksa siihen sopii kaveriksi. Monesti yksi luonnonoksa riittää, aina ei tarvita 20 kappaletta ruusuja.
iltavalaistus-4-01
Olohuoneen rauhoittava sävymaailma syntyy yhdistämällä keskenään sointuvia värejä. Tässä huoneessa olen käyttänyt beigen ja valkoisen rinnalla puunväriä, rottinkia sekä lasia. Väreistä löytyy ripaus mustaa ja vaaleanpunaista. Myös valkoinen marmori sopii kokonaisuuteen. Jos samassa huoneessa on useampi pöytävalaisin kuten meillä, niiden olisi tyylillisesti ja koonsa puolesta hyvä olla lähellä toisiaan.

Olohuoneen pöydällä meillä on vaihtuva kokeilma koriste-esineitä. Tällä kertaa olen asetellut siihen Cooee Designin vaaleanpunaiset pallomaljakot, joita saa kolmessa eri koossa. Nämä maljakot sopivat pyöreälle pöydälle muotonsa puolesta lositavasti ja niihin tykkään yhdistää hieman särmikkäämpää mattamustaa, jota löytyy kynttilänjaloista. Cooeen vaasit ovat hintaluokassaan keskitasoa, edullisimmillaan pienimpiä niistä saa noin 18 euroa kappaleelta.
iltavalaistus-28-02Lopuksi vielä kurkistus meidän eteiseen. Lyhdyt, tuikut ja kyntteliköt kannattaa asetella pieniin rykelmiin sen sijaan että ripottelisi niitä eri puolille ympäriinsä.

Koti aivan hehkuu lämpöä ja kodikkuutta, kun näkee vähän vaivaa ja lisää kodin eri puolille kauniita ja harkittuja koriste-esineitä.
iltavalaistus-50

 

*sisältää kauppallisia linkkejä

Comments

  1. Oot kyllä taitava sommittelussa ? oikein silmä lepää! Tykkään niin samanlaisista!

    • Hei, kiitos kivasta palautteesta! Kävinkin jo nopeasti vierailemassa blogissasi ja ensimmäinen ajatus oli, että onpas kaunista! Aivan syämesssä läikähti, teillä on niin viihtyisän näköistä ja juuri sellaista tyyliä, jossa minun silmä eniten lepää. TÄytyypä tulla kurkistamaan blogiasi uudestaankin! 🙂

  2. voi kiitos tästä postauksesta! ♥ hetki sitten kyselinkin noiden ihanien maljakoiden perään 😉 sinun blogistasi saa kyllä valtavasti inspiraatiota omaankin sisustukseen, ja voisin tuijotella noita kuvia päiväkausia putkeen!

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

17 − seventeen =