Top

KUVAT ENNEN JA JÄLKEEN: TAKAN TILALLE AVOHYLLY

Ennen meidän aulan seinustalla suuren kellon alla oli sähkötakka, jonka olin hankkinut puolitoista vuotta sitten. Talvella takkaan tuli kuitenkin jostain ihmeen syystä oikosulku ja takan sähköt hajosivat. Lamppu ei siis enää syttynyt eikä takkaa saanut päälle puhaltamaan lämmintä ilmaa. Lapset pettyivät kun takka ei enää lämmittänytkään vaikka kuinka nappeja paineli. Tietysti minuakin harmitti takan rikkoutuminen. Nyt se toimi enää koristeena. Muutaman kuukauden pohdinnan jälkeen päätin ratkaista asian ja vaihtaa rikkinäisen takan tilalle Ikean Vittsjö-hyllyn.

Myin takan pois FB-kirppiksellä ja se menikin samana iltana kaupaksi. Tilalle kokosin Ikeasta ostamani kauniin valkoisen hyllykön. Asettelin hyllylle maljakoita ja kynttelikköjä.

Tässä näette muutoksen kuvina:

ENNEN:

aula-6618

JÄLKEEN:

ikean (5)-02

 

ENNEN:

sisustusta-ja-tunnelmaa-70-of-81-01

JÄLKEEN:

ikean (8)-02

 

ikean (7)-01

Vaikka takka olikin tosi kaunis ja olisin voinut jättää sen paikoilleen ihan ulkonäkösyistä, päädyin kuitenkin vaihtamaan tilalle hyllykön, koska saan siihen esille sisustusesineitä, joille mulla ei ollut muuta kunnollista paikkaa. Avohylly on myös ilmavan ja modernin näköinen.

 

 

Comments

 1. Mielestäni hassun näköinen kun kellot molemmilla seinillä. Yksi kello vain toiselle seinälle sopisi. Nyt näyttää sekavalta. Hylly on kyllä hieno.

  • Kiitos Nina mielipiteestäsi! Meillä on kello molemmilla seinillä, sillä eteisessä haluan että seinällä on kello. Ja tähän pystyseinälle sopii kello hyvin, siksi se on siinä, ollut alusta lähtien. Toisesta suunnasta kun katsoo kotia, kellot ei näy samaan aikaan ja siksi asia ei ole minua häirinnyt. Kokonaisuutena tämä mielestäni toimii. Olen aina pitänyt esillä paljon kelloja, se on mun tyyliä =)

 2. Tosi kaunista! Olen itsekin klikannut Vitsjön jo varmaan kymmenen kertaa ostoskoriin mutta tullut aina lopulta järkiini ja muistuttanut itseäni, että meille ei vaan enää m-a-h-d-uyhtä ainoaa huonekalua… 😀

  • Kiitoksia! =) Haha 😀 Juu tiedän tuon tunteen 😀 Kun haluaisi kovasti jotakin, mutta jolle ei vain keksi mitään paikkaa! tämä on kyllä kiva hyllykkö ja kaiken lisäksi edullinen =)

 3. Onkohan tuota hyllyä mustana? Todella kaunis koti teillä, niin harmoninen.

 4. Hylly on kaunis ja keveän näköinen. Kelloista puheen ollen, niitä ei koskaan voi olla liikaa 😁

  • Olen samaa mieltä! =) Joo takkaan verrattuna tämä hylly on keveämpi ja ilmavamman näköinen =)

 5. Kelloja ei todellakaan voi olla liikaa. Nopeasti laskettuna meillä 8 kappaletta ja lisäksi kodinkoneissa olevat kellot. Tuota hyllykköä himoitsen minäkin. Se kävisi varmaan myös koululaisen huoneeseen.

  • Jep, meilläkin on melkein jokaisessa huoneessa kello. Kylppärissä ja saunassa ei sentään ole =D Joo kyllä tämä hyllykkö varmasti sopisi myös koululaiselle. Ehkei kuitenkaan ihan pikkulasten huoneeseen, sillä keskimmäinen hylly on lasia, eli vähän vaarallinen rikkoutuessaan. Mutta kaikin puolin tosi monikäyttöinen hylly =)

 6. Tosi kaunis ja ajanmukainen tuo hyllykkö. Sopii teillekin hyvin!
  Ja juu, ottaisin myös toisen kellon pois, jos olisi mun koti😉

  • Kiitos paljon, kiva että tykkäät:)

   En ole ajatellutkaan koko kelloasiaa ennen kuin nyt ja totta on että tuon eteisen kellon voisi vaihtaa vähän pienempään. Nyt se on valtavan kokoinen ja aika dominoivan näköinen. Kiitos näkökulmasta:)

 7. Ihanan näköistä:) Ja tosi kauniit nuo valkoiset maljakot, ovatko mistä ostetut 😊

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

2 × one =