Top

Lasten vaatekaappi ojennukseen

Viime viikolla pääsitte näkemään miltä näyttää meidän eteiskaappien sisällä postauksessani Toimiva eteinen -miten? Nyt puolestaan haluan näyttää, miltä näyttää meidän lasten vaatekaapin sisällä! Huh! 😀

Meidän lastenhuone on jälleen kokenut muutoksia viimekuisen ikkunaremontin myötä ja huonekalujen järjestys on vähän muuttunut. Tällä kertaa en kuitenkaan paljasta sen enempää huoneen sisustuksesta, vaan tämän kuvan vasemmalla puolella näkyvien vaatekaappien sisällön!

lastenhuone-9191-01

Näissä alla olevissa kuvissa näkyy Sofiannan ja Sandinan vaatteet. Ylimmällä tangolla on mekot, alemmalla tangolla pitkähihaiset paidat.

Tangon alapuolella olevissa koreissa on Sandinan housut ja t-paidat sekä hameet. Alimpana ulosvedettävissä kangaslaatikoissa on Sofiannan housut ja t-paidat.

Vaatetta on paljon, ja kaappi oli päässyt taas vähän ryöpsähtämään ennen kuin päätin tehdä asialle jotain. Tytöt ovat myös nyt siinä iässä, että he kasvavat kohisten, joten pieneksi jääneitä vaatteita löytyy kaapista melkein joka kuukausi. Tällä järjestyksellä olen kuitenkin onnistunut pitämään kaappien sisällön edes jossain määrin järjestyksellisenä ja sellaisena, että tytöt itsekin löytävät kaapista omat vaatteensa ja voivat omatoimisesti pukeutua.

lastenhuone-9585-01

lastenhuone-9584-01

Toisessa kaapissa on taas Livian kaikki sisävaatteet: mekot, neuleet, paidat ja housut. Kaapin vasemmalla puolella olevassa lokerikossa on tyttöjen sukkahousut ja alusvaatteet. Lokerikon alapuolella näyy Livian housuvaipat. Nyt hän on tosin oppinut myös yökuivaksi, mikä kävi vähän kuin vahingossa: unohdin laittaa hänelle kerran vaipan yöksi, eikä vahinkoa tullut! Siitä lähtien vaippa on ollut aina kuiva, joten en ole enää käyttänyt hänellä yövaippaakaan. Livia on jo äidin iso tyttö, 2-vuotias pikku neiti <3

lastenhuone-9589-01

lastenhuone-9592-01

Tyttöjen söpöt mekot olen ripustanut valkoiseen naulakkoon vaatekaapin viereiselle seinälle.

lastenhuone-9598-01
Tämä minulla vauvana ollut mummini minulle kutoma valkoinen mekko on edelleen tallella. Se on ollut jokaisen tyttöni yllä heidän ollessaan vastasyntyneitä. <3
lastenhuone-9601-01

Tästä linkistä pääset vielä katsomaan, miltä tämä sama vaatekaappi näytti puolitoista vuotta sitten 🙂

Lasten vaatekaappi järjestykseen!

 

Tuleeko sinullekin aina välillä tunne, että NYT on saatava kaappi järjestykseen? =) Minulle se näyttää tulevan aina tasaisin väliajoin.

Comments

    • Kiitos =) Monet mekoista olen tilannut edullisesti Wishistä ja osa on löytynyt kirppikseltä 🙂

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

1 × five =