Top

LASTENHUONE MELKEIN TYHJILLÄÄN

lastenhuone-6299-01

Aivan aluksi haluan kiittää kaikkia eiliseen postaukseen tulleita kommentteja! Ajatus sohvapöydän vaihtamisesta uuteen luonnollisesti herätti kommentteja puolesta ja vastaan, mutta sanottakoon, että päätöstä en ole vielä tehnyt ja tulen esittelemään teille harkitsemani pöytävaihtoehdot lähipäivinä. 🙂

Mutta nyt itse postausaiheeseen!

Tässä artikkelissa kerroin, miltä vuosi sitten tehty lastenhuoneen muutos näytti.

Tämän kuluneen vuoden aikana Livia on siirtynyt viereiseen  huoneeseen nukkumaan siskojen kanssa ja pinnasänky on annettu pois. Myös runkopatjasänky on poissa, sillä sitä tarvttiin meidän kiinteistön muissa majoitustiloissa.

lastenhuone-6294-01

(Lyhty on huoneessa vain kuvausrekvisiittana. En anna lasten leikkiä lyhtyjen kanssa.)

Huone jäi kyllä vähän tyhjän näköiseksi entiseen verrattuna, eikä tällä huoneella oikeastaan muuta virkaa enää olekaan kuin vaatteiden ja lelujen säilytys. Verhokatos jäi paikalleen, jotta lapset voivat halutessaan leikkiä majaa sen sisällä. Huoneen toisella seinustalla on myös piirustuspöytä. Kuitenkin olen huomannut, että eniten lapset leikkivät olohuoneessa meidän kanssa, ja mukavaahan se niin on. Niinpä en ole sen suurempaa huomiota antanut tälle huoneelle sisustusmielessä.

Myöhemmin, kun Sofianna siirtyy omaan huoneeseen, tästä voidaan tehdä hänelle mieluinen koululaisen huone. Silloin saatamme vaihtaa huoneen verhot ja tapetit. Mutta se jää nähtäväksi. Juuri nyt huone saa olla ihan tällaisenaan. =)

lastenhuone-6307-01

lastenhuone-6305-01

lastenhuone-6535-01
lastenhuone-6310-01

PS. Yksi muutos meidän kaikkiin makuuhuoneisiin on kuitenkin tulossa tammikuussa! Tilasimme nimittäin vasta Smartia Remontit -nimiseltä firmalta uudet ikkunat näihin huoneisiin ja meidän vanhempien makuuhuoneeseen. Vanhat ikkunat on talon alkuperäiset ja huonokuntoiset. Uudet ikkunat tulevat olemaan nykyaikaiset ja täysin tiiviit. En malta odottaa että muutos tehdään ja että pääsen näyttämään lopputuloksen myös teille!

Huomenna päästään kurkistamaan toiseen lastenhuoneeseen, jonne olen tehnyt Sofiannalle oman pikku eskarilaisen nurkkauksen. =)

Jotkut teistä varmasti odottavat myös näkevänsä millä mallilla meidän etuterassi on! Sen rakentaminen aloitettiin kaksi viikkoa sitten ja nyt terassi on jo kattoa myöten valmis! Ainoastaan puuttuu enää aita ja rimaseinämät sekä terassivalot. Ne saamme luultavasti valmiiksi tämän kuun aikana. Aion esitellä terassin teille vasta kun sen on valmis, sillä piha on vielä keskeneräinen eikä erityisen kuvauksellinen vielä. Toki näytän terassipostauksessa joitain kuvia myös välivaiheista.

Huomiseen!?

 

 

 

Comments

  1. Rauhoittava huone 🙂 Pakko muuten kysyä tuosta Tanger -matosta. Meillä se on ollut nyt vajaa kaksi vuotta käytössä olohuoneessamme. Se on aivan ”huopaantunut” ja lyttääntynyt niistä kohdista missä sen päältä kävellään. Pehmeys ja pörröys on pelkkä muisto vain. Osa matosta on sohvan alla joka on säilynyt pehmeänä ja hyvänä. Näyttää että teillä se ainakin on pysynyt hyvässä kunnossa? En tiedä onko meillä meininkiä sitten enemmän vai mikä on kun matto mennyt sellaiseksi 🙁

    • Hei Eea! Olen pannut saman merkille että Tanger maton pehmeys ja muhkeus häviää käytössä. Se on tosi sääli, sillä matto ei ole yhtä kaunis littanana. Mutta monille ei-niin-laadukkaille matkoille käy usein niin. Kunpa olisikin varaa hankkia joku laadukas design matto, mutta tällä erää nämä Elloksen matot saa riittää. Nyt olen siirtänyt Tanger matot meidän makkariin ja lapset saivat huoneeseensa entisen Eurokankaan beigen olohuoneen maton.

  2. Vaikka mekin toissa kesänä lasten huoneet uusittiin niin tuntuu että ne on silti aina jollain tapaa keskeneräisiä , lapset kasvaa yms sitä mukaan saisi muokata huoneitakin ? oi että terassikuvia , saa innostusta suunnitella omaa tulevaa, jospa ensi kesänä ?

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

7 − three =