Top

LASTENHUONEEN MUUTOS

Viime talvena lastenhuoneessa oli ihan eri järjestys kuin nykyään. Verhokatoksen alla oli vaaleanpunainen sänky ja vastapäisellä seinällä parvisänky. Sofiannan siirryttyä nukkumaan omaan huoneeseen myin Livian vaaleanpunaisen sängyn pois.

Kesällä äitini ollessa meillä käymässä siirsimme parvisängyn toiselle seinustalle verhokatoksen alle. Samalla vaihdoimme liukumäen puolta, jotta se istuu huoneeseen paremmin. Nyt näytän, miltä huone näyttää ennen ja jälkeen muutoksen.

ENNEN:
isot kuvat (16 of 18)-01
JÄLKEEN:

0 (1 of 3)

Sänky on käytännöllisempi tällä seinustalla. Ensi mietin, että ottaisin verhokatoksen pois, mutta se toimiikin ihan kivasti myös tämän sängyn kanssa. Sandina nukkuu yläpetissä ja Livia alhaalla.

Tässä huoneessa lapset leikkii enimmäkseen sängyssä ja rakentaa sinne omia pesiään. Viime viikolla löysin Facen kirppikseltä huoneeseen vaaleanpunaisen Ikean maton, jonka laitoin valkoisen tilalle. Valkoinen matto lastenhuoneessa oli liian arka väri, ja pyöreä matto on malliltaan vähän parempi. Vaikka huone on melko pieni, yksinkertaisilla muutoksilla siitäkin saa aivan kivan ja toimivan. Kuvassa näkyvän jalkalampun vein pois ja toin tilalle pienemmän yövalon lipasto päälle.

hoppe (2 of 6)
0 (3 of 3)
0 (2 of 3)

lastenhuone-6258-01

Lastenhuone

Parvisänky /Casa Rustica – Hoppekids (saatu)
Verhokatos / Jollyroom
Lipasto /Ikea
Matto/ Ikea – kirppislöytö
Pimennysverhot/ Eurokangas -itse ommeltu
Tähtitapetti / Kodin Terra

***

Tänään alkoi vuoden pisimmältä tuntuva kuukausi. Kuka muu on samaa mieltä? Marraskuu on säiden puolesta yleensä aika ankeaa aikaa. Itse kuulun niihin ihmisiin, jotka kärsii pimeydestä ja kyllähän se vaikuttaa mielialaankin, varsinkin kun olo on jo muutenkin todella huono. Vaikka edessä on pimeä ja pitkältä tuntuva kuukausi, koitetaan nauttia kaikista valonsäteistä, joita saamme! Ainakin tänään aurinko vielä paistoi, joskin jo hyvin matalalta.

Mukavaa alkanutta marraskuuta kaikille!