Top

LUONNONLAPSENA

Me ollaan oltu nyt viikko mökillä. Täällä ollessa olen koittanut unohtaa kaikki murheet. Ja aika hyvin se on onnistunutkin! Eniten minua on ilahduttanut lasten riemun näkeminen. Lapset viihtyvät täällä luonnon helmassa todella hyvin. Itsekin olen koittanut levätä ja rentoutua mahdollisimman paljon.

Tänään kävimme Savitaipaleella. Ostimme torilta jäätelöpallot lapsille ja tuoreita mansikoita. Ostimme myös uusia perunoita, kevätsipulia sekä porkkanoita. Niistä aion tehdä meille huomenna kesäkeiton. Herneet saamme omasta maasta. Kesäkeitto on parasta kesäruokaa. Niin herkullista!

Lapset juoksentelevat ja leikkivät koko päivän ulkona. Täällä he ovat niin hyväntuulisia ja uppotunueita omiin leikkeihinsä. Livia rakastaa kahlata järven rannassa. Häntä ei kylmä vesi näytä haittaavan! =)

Säät ei ole meitä harmikseni ollenkaan suosineet. Vettä on satanut joka päivä.:( Tänään ensimmäistä kertaa viikkoon aurinko pilkistää pilven raosta. Heti tuntuu paljon mukavammalta! Pyykkiä on ollut vaikea saada kuivaksi kun ilma on ollut niin kylmä ja kostea. Jospa se aurinko alkaisi tulevina päivinä vähän enemmän lämmittää.

Oma vointini on ollut parempi. Ahdistuneisuus väheni kokonaan jo ennen reissuun lähtöä ja täällä ahdistusta ei ole ollut lainkaan. Sen myötä olokin on ollut huomattavasti parempi. Tosi väsynyt olen edelleen, mutta sen nyt pystyy vielä kestämään. Täällä nukun hyvin ja paljon.

Mökillä en ole paljoa jaksanut peiliin katsoa. Hiukset olen harjannut, mutta muuten olen ollut ihan luonnolapsena ja kulkenut mökkiverkkarit jalassa ja ylisuuri tuulitakki päälläni. Joskus on ihan vapauttavaa olla vain ja keskittyä ulkonäön kohentamisen sijaan ihan muihin ajatuksiin!

Nyt odotan jo keskiviikkoa kun miehenikin tulee mökille ja pääsemme olemaan koko perhe yhdessä. Viikonlopuksi olen järjestänyt kahdenkeskisen yllätyksen Jarille. Siitä tekin kuulette lisää ensi viikolla, jolloin blogi täyttää muuten kaksi vuotta! minä (2 of 4)

 

Nyt toivotan teille jokaiselle mukavaa viikon jatkoa!

Nähdään taas pian!

 

Comments

 1. Ihanaa lomaa koko perheelle, hienoa, että voit nyt paremmin. <3 Olen plärännyt melkein koko blogisi läpi, ihailen valtavasti taitoasi sisustaa kotisi niin kauniisti ja arvostan avoimuuttasi.
  Aurinkoisia kesäpäiviä vielä sinne mökille! Mökillä mieli usein lepää, kun voi laittaa aivot narikkaan, keskittyä elämään hetkessä ja nauttia luonnon rauhasta.

  • Kiitos paljon! Mahtava kuulla että olet lukenut melkein koko blogini läpi, se kertoo jo paljon! =D Aurinkoisia päiviä saadaan näköjään vielä odotella. Nytkin sataa vettä ja taivas on harmaa, niin kuin joka päivä tähän mennessä. Vain muutamana hetkenä on paistanut aurinko koko viikon aikana. No, ei anneta säiden pilata lomaa 🙂

  • Niinpä! Mökillä ei haittaa jos vaatteet on vähän likaiset tai ryppyiset ja tukka sekaisin. Se ei haittaa ketään! Täällä saa ja pitääkin olla rennosti. =)

 2. Ihanaa kuulla, että vointisi on ollut parempi! Ihana ja rauhallinen tunnelma välittyy näistä sinun kirjoituksista ja kuvista lukijalle asti ❤️

  • No onpa mukava kuulla että rauha välittyy myös ruudun sille puolen:) Olen itsekin miettinyt miten täällä mökillä vointi voi olla näin paljon parempi. Mutta se varmaan liittyy siihen että mulla on mökiltä vain hyviä muistoja. Olen viettänyt täällä lapsuuteni parhaat hetket. Luultavasti mieli rauhoittuu tutuissa, turvallisissa maisemissa.

 3. Ihanaa, että saat nukuttua, etkä koe ahdistuneisuutta <3 ja ihanaa, että ootte siellä perhe koossa. Sellainen olo välittyy, että näin on hyvä, se on tosi tärkeää.

  • Kiitos, ja on kyllä oikeasti tosi ihanaa ettei ole ollut paha olo yhtään! Se on ihan ihmeellistä. En syö edes lääkkeitä ja silti olo on mennyt paremmaksi. Toivon niin kovasti että tämä parempi olo jatkuisi. Kotona itkin joka päivä, täällä en ole itkenyt melkein ollenkaan:)

 4. Olen lukenut blogiasi ja ihaillut avoimuuttasi. Minusta mielenterveysongelmista pitäisi puhua paljon enemmän, ne ovat sairauksia ja niistä voisi puhua samoin kuin fyysisistäkin sairauksista. Helpottaisi huomattavasti niihin liittyvää häpeää. Hienoa kuulla, että voit paremmin! Nauti hyvistä hetkistä, voimia ja kaikkea hyvää elämääsi!❤️

  • Kiitos Marketta todella paljon ja olen kyllä niin samaa mieltä kanssasi! Mielenterveysongelmiin liittyy edelleen voimakasta, täysin tarpeetonta häpeää ja ennakkoluuloja. Minulla itsellänikin oli niitä molempia, häpeää ja ennakkoluuloja. Mutta avoimuudella koitan hälventää näitä asioita. Enää en häpeä mitään sairauksiini liittyvää, ainakin pyrin siihen:)

 5. Kuulostaa ihanalta! Voi kun osaisit säilyttää saman vapauden ja rentouden ulkokuoren osalta myös kotiin <3 Ei Kotonakaan tarvi edustaa, sielläkin saa olla luonnonlapsi <3 Olet kaunis!

  • Kiitos:) Mökillä olo on sopivaa vastapainoa muulle elämälle. Omaan tyyliini kuuluu naisellisuuden sopiva korostaminen meikillä ja kauniilla vaatteilla. Huoliteltu olemus piristää omaa mieltä. Mutta täällä mökillä ihan tietoisesti jätän ulkonäön toissijaiseksi asiaksi. Tänäänkin käytiin kyläkaupassa ja minulla oli omasta mielestä ihan kulahtaneet vaatteet päällä ja hiukset laittamatta. Ja hyvin meni eikä ketään häirinnyt rento olemukseni, päin vastoin varmaan:)

 6. Luonnonlapsina eletään myös täällä 🙂 Oikein mukavaa kesälomaa teille ja onnea blogin synttäreiden johdosta! Kiitos, että olet jaksanut niin ahkerasti kirjoitella ja kuvata.

  • Kiitos:) Kaksi vuotta on tosiaan pian vierähtänyt. Luin eilen aiempia postauksiani kuukausien ja vuosien varrelta ja täytyy sanoa että aikamoisen matkan olen kulkenut blogini kanssa! On hienoa, että niin moni lukija on ollut matkassa mukana, kokemassa elämäni ylä- ja alamäet. Saa nähdä mihin blogi minut vielä johdattaa:)

  • Kiitos paljon! =) Huomenna palaamme mökille loppuviikoksi ja sitten suuntamme takasin kotiin =)

 7. Hyvää lomaa! Ihana kuulla, että voit paremmin. Olen seurannut pitkään blogiasi ja toivonut sydämestäni kaikkea hyvää sulle ja teille! Olet rohkea nainen ja avoimuutta tarvitaan näissä asioissa.

  • Kiitos! 🙂 Mukavaa kuulla että olet seurannut blogiani jo pitkään! Se on ilahduttavaa =) Toivon, että pysyt jatkossakin blogini lukijana!<3

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

fourteen − thirteen =