Top

PEHMEÄ PETAUS KUTSUU RAUHOITTUMAAN

makuuhuone-0033-01

Välillä on mukavaa päästää itsensä helpommalla ja oikoa totutuista ruutineista kotitöiden suhteen. Olen aivan tarkoituksella opetellut pitämään viikon mittaan päiviä, jolloin en puutu kodin epäjärjestykseen ja kaikkialla lojuviin leluihin ja muihin tavaroihin, vaikka ne alituisesti lähettävätkin mieleeni häiritseviä signaaleja ja muistutksia siitä mitä olen jättänyt tekemättä. Mieheni mielestä on lähinnä huvittavaa seurata satunnaisia huokailujani sekamelskan keskellä, mutta samaan aikaan hän on ylpeä siitä, että maltan mieleni ja siivoamisen sijaan keskityn olemaan aloillani ja rentoutumaan.

makuuhuone-0010-01
makuuhuone-0012-01

Joinakin päivinä, kun minulla on enemmän energiaa, saatan silti innnostua petaamaan sängyn nätiksi. Muutamalla niksillä siihen ei mene kuin kolme hassua silmänräpäystä.

Näin toteutat rennon petauksen:

Pehmeän ja mukavannäköisen petauksen saa tehtyä vaivattomasti
– oikomalla peiton
– asettelemalla tyynyt rennosti
– heittämällä sängylle yhden tai useamman pehmeän viltin
– viimeistele pehmeällä roosan värisellä lampaantaljalla
– päiväpeittoa tai jäykkiä tyynyasetelmia ei tarvita

Lopputulos houkuttelee köllähtämään päivunille ja kääriytymään torkkupeiton alle viileänä päivänä.

makuuhuone-0026-01
makuuhuone-0019-01

Hemtexistä löysin kuvassa näkyvän hanan vaaleanpunaisen torkkupeiton ja söpöt vaaleanpunaiset lampaanantaljat, jotka tykkään heittää rennosti sängyn ylle. Ne yhdessä muhkeiden tyynyjen ja jättipalmikkopeiton kanssa tekevät tunnelmasta vastustamattoman pehmeän ja vaalea sävymaailma rauhoittaa mielen sopivasti ennen unia.
makuuhuone-0014-01

Seuraavassa postauksessani luodaan katseet ylöspäin, kun kerron mistä syntyi idea laittaa tämä aiemmin jalkavalaisimessa ollut höyhenvarjostin makuuhuoneeseen! 🙂

Comments

  1. Kiva, että olet palannut blogin pariin ja voit paremmin! Tykkään kovasti rennommasta petaustyylistä, ihana makkari!
    Ja tuo vaaleanpunainen, se on niin kaunis tehosteväri beigen ja valkoisen rinnalle. Itsellänikin se vaan lisääntyy koko ajan, vaikka koitan varoa hankkimasta liikaa vaaleanpunaista, ettei tule äkillinen kyllästyminen. Mukavaa alkukesää sinulle!

    • Kiva kuulla että sinäkin pidät vaaleanpunaisesta yhdistettynä lempeisiin väreihin ja rentoon sisustukseen. Samalla tietysti täytyy säilyä tietty tyylikkyys ja särmä ettei mene liian äiteläksi?

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

5 × 4 =