Top

PEHMEÄSTI UNTEN MAILLE

Yhteistyössä Familon

familon-6731-01

familon-6733-01

Yksi ihanimmista tunteista mitä tiedän, on peitellä illalla oma pienokainen petiinsä ja muiskauttaa hänelle hellä hyvänyönsuukko. Vaikka olisin kuinka väsynyt, tuolla hetkellä en kiirehdi pois.

Sairaalassa ollessani ikävöin lapsia ihan suunnattoman paljon. On vaikea edes kuvitella ahdistavampaa asiaa äitinä kuin pitkä erossaolo omista lapsista tietäen että lapset ikävöivät minua joka ilta ja joka aamu.  Se lämpö ja turvallisuus ja hellä rakkaus, jota voin lapselleni nyt kotona ollessani antaa on jotain ainutlaatuista. Siihen ei koskaan kyllästy.

Olen iloinen, että voin tarjota lapsille rauhallisen unen omissa sängyissään. Meidän vanhin tyttö Sofianna nukkuu kerrossängyn yläpetissä, Sandina alapetissä ja vasta kaksi vuotta täyttänyt Livia on saanut oman vuoteen vaaleanpunaisesta kelkkasängystä, jonne hän pystyy helposti itse nousemaan eikä putoamisen vaaraa ole.

familon-6682-01

Sopivan kokoinen tyyny ja peitto on lapselle yhtä tärkeää kuin aikuiselle. Kauniit ja laadukkaat liinavaatteet saattavat pehmeästi unten maille ja kestävät pitkään hyvänä käytössä. Aikaisemmin meillä oli käytössä lapsillakin aikuisten koon peitot ja tyynyt, joiden tilalle tarvitsimme heille oikeankokoiset vuodevaatteet.

familon-6659-01

Yhteistyössä Familonin kanssa sain valita lapsille uudet vuodevaatteet ja pussilakanasetit. Valitsin lapsille heidän kokoonsa sopivat matalat lastentyynyt Hiphop-sarjasta ja saman sarjan lasten peiton, joka on mitoitettu sopivaksi leikki-ikäiselle. Peitto on ilmava ja kevyt ja sen voi pestä koneessa, kuten tyynynkin. Hiphop-sarjan peitot ja tyynyt on  Allergiatunnus®-merkittyjä, joten niissä on vain materiaalien luonnollinen ominaistuoksu.

Familonin verkkosivuilla vietetään nyt tuoksutonta viikkoa. Etukoodilla TUOKSUTON10 saat 10 € alennuksen yli 55 € kertaostokseen ja etukoodilla TUOKSUTON5 saat 5 € alennuksen yli 25 € kertaostokseen kaikista Allergiatunnus®-tuotteista. Alennuskoodit ovat voimassa 12.11. asti.

familon-6710-01
familon-6740-01
familon-6737-01

Lapset saivat itse valita itselleen mieluisat pussilakanat ja tyynyliinan. Isommat tytöt halusivat Karhunen-sarjasta vaaleansinikuvioiset pussilakanat, Livia valitsi puolestaan vaaleanpunaisen Karhunen-pussilakanasetin. Ne on suunniteltu sopimaan Familonin muiden lastentuotteiden kanssa.

Itse en niin kovin välitä tästä Karhunen-sarjan modernista kuosista, mutta lapsia vartenhan se onkin. He tykkäävät peitoistaan kovasti ja iltaisin monesti katselemme, mitä eläimiä kuvioista oikein löytyykään. Olen ajatellut, että jossain vaiheessa sänkyihin voisi hankkia tai ommella itse vaaleat yksiväriset päiväpeitot, jotta huoneen ilme säilyy äidin silmää miellyttävästi levollisena 😉

familon-6675-01

familon-6694-01

Vähän myöhemmin haluan näyttää teille, millaisia pieniä muutoksia olen tehnyt tässä lastenhuoneen muussa sisustuksessa ja millaisen oman eskarilaisen pöytänurkkauksen ideoin Sofiannalle.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

1 × three =