Top

PIKKUMÖKKIEN TUNNELMAA

Vuosi sitten heinäkuussa kerroin blogissani näistä meidän vierasmajoista, jotka isäni on mökille rakentanut, jokaiselle meille kolmelle lapselle. Mökit ovat ulkoa päin samannäköisiä, mutta sisustus vaihtelee hempeästä vaaleansinisestä rosoisempaan metsänvihreään. Näissä vierasmajoissa hauskaa on juuri se, että niiden sisustuksessa voi vähän leikitellä ja käyttää metsän antimia mielikuvitusta hyödyntäen =)

Tässä mökissä, joka on numeroitu kolmoseksi, on kaunis sisääänkäynti ja upea näkymä järvelle. Tätä mökkiä käyttää pikkuveljeni perheineen. Monet majan yksityiskohdat on tehty luonnonpuusta, oksista ja kierrätetyistä materiaaleista.

kuvisa-2

kuvisa-7

kuvisa

Tämä vaaleansininen mökki on minua varten tehty =) Mökissäni on paljon vaaleansinistä ja pehmeitä vilttejä. Kaunis köynnösportti johdattaa majaan.

kesämökki (34)-01

sisa-14

 

Kolmas mökki on kuusipuiden suojassa pihan perällä. Tämän mökin asukkeina on isoveljeni ja hänen perheensä.

kesämökki (43)-01

kuvisa-10

kuvisa-12  Kun jokaisella mökkeilijäperheellä on oma soppensa, voi rauhassa vetäytyä lepäilemään omiin oloihinsa jos siltä tuntuu. Minä ainakin kaipaan välillä pienen lepohetken päivän tohinoista ja käperryn viltin alle kuuntelemaan lehtipuiden havinaa mökin ympärillä. Miten rauhoittavaa! <3 Iltaisin saunan jälkeen kokoonnumme koko porukalla pitkän pöydän ääreen grillaamaan ja viettämään aikaa.

Huomenna päästään vähän saunatunnelmiin ja järjestän arvonnan, jossa voit voittaa ihania saunatekstiilejä. Siitä lisää piakkoin! =)

 

 

 

Comments

 1. Oi,Oi mitä ihanuuksia??.
  Tuo niin hyvä idea tehdä pikkumökit erilleen,näin on oma rauha kaikilla jos haluaa lepäämään?.
  Toi taulu teidän mökissä , ai että sitä niin himoitsen kun sopis tohon meidän taulun rinnalle?.
  Kyllä Odi osaa rakentamisen että taidemaalauksen ❤

 2. Kauniita kaikki ja hyvä fiilis niissä. Olen niin konservatiivinen, että ensimmäinen mökki viehätti eniten.
  Mahtava, rakastava isä sinulla kun on niin tarkoin ajatellut teän parasta.
  Mukavaa yhdessäoloa ja latautumista! Kiitos osanotosta.❤❤??

 3. Ihania! Tosi kodikkaita modernisoituja aitta-rakennuksia! Toivon sulle virkistymistä tämän kesän aikana 🙂

 4. Onko tämä mökki sattumoisin ollut joskus suomen kaunein mökki ohjelmassa? 🙂 näyttää jotenki ihan tosi tutulta! Ihanan näköistä <3

 5. Ihana isä sinulla <3 Nuo vierasmökit ovat todella viihtyisän näköisiä ja niissä on varmasti mukava olla oman perheen kesken ja käydä lepäilemässä kesken päivän tohinoiden kuten sanoit. Todella kauniita ovat 🙂

  Mukavaa kesän jatkoa!

  Terveisin, Johanna

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

10 + 6 =