Top

PIRISTÄ KEITTIÖN ILMETTÄ HELPOSTI

KEITTIÖ-7210-01

KEITTIÖ-7209-01

Enpä taida tietää ikävämpää kotityötä kuin tiskaaminen ja astianpesukoneen täyttäminen. En yhtään tykkää ryhtyä siistimään sekasotkun vallassa olevaa keittiötä.  Tai näin ainakin luulin.

Yhtenä päivänä, kun olin hakemassa lisää vettä maljakossa oleville ruusuille ja neilikoille, huomasin, että tiskipöytä näytti heti kivemmalta, kun sen läheisyydesssä oli oikeita kukkia. Sillä kertaa jätinkin maljakon vesihanan viereen pöydälle. Näinhän se on, että mitäpä paikkaa eivät tuoreet kukat kaunistaisi! En vain ole ennen ajatellut jättäväni ostamiani kukkia tiskipöydälle, sillä olen mieluummin vienyt ne olohuoneeseen tai keittiön pöydälle. Nyt, kun kukat ovat keittiön tasolla kaunistamassa sitä, on myös enemmän motivaatiota siivota muukin osa keittiötä kauniiksi.
KEITTIÖ-7221-01

Näissä kuvissa näkyvä kimppu on jo viikon vanha ja silti se näyttää aivan kuin vasta ostetulta! Ruusut ovat Roosa nauha -kampanjan ruusuja ja ne kestivät todella pitkään! Pitempään kuin mitkään aiemmat ruusuni koskaan. Myös neilikoiden olen huomannut olevan kestäviä maljakossa. Parhammillaan ne ilahduttavat minua jopa kolme viikkoa.
KEITTIÖ-7214-01

Nyt olenkin ajatellut, että ostan uusia kukkia kauppareissulla ainakin joka toinen viikko ja että asetan värikkäät, tuoreet kukat ilahduttamaan tiskialtaan äärelle. Nyt kun pesen astioita tai täytän konetta, en katso likaisia astioita, vaan mieleni lipuu kauniisiin kukkiin ja mihinkäs muuhun kuin – haaveisiin -.

KEITTIÖ-7228-01

KAUNIIN TISKIPÖYDÄN SISUTUSVINKIT

 • Siirrä likaiset ja käytetyt astiat päivittäin koneeseen.
 • Piilota tiskirätti ja tiskiharja joko roskiskaappiin tai kuivauskaappiin.
 • On olemassa myös kauniita tiskiharjoja ja tiskiliinoja, jotka voi jättää esiin. Itse kuitenkin mieluiten pidän ne pois näkyviltä.
 • Laita tiskiaine kauniiseen keraamiseen pulloon tiskipöydän reunalle. Myös käsisaippuaa pidän keraamisessa pumppupullossa.
 • Asettele kauniin värisiä neilikoita tai ruusuja maljakkoon tiskipöydälle. Itse käytän maljakkona kukkien keraamista istutusruukkua. Se ei mene helposti rikki, vaikka käsi tai astia osuisi siihen vahingossa.
 • Aseta kauniin mallisia puisia leikkuulautoja nojaamaan välitilaa vasten
 • Jos pöytätasoilla on tilaa, asettele kulmaan vielä kauniita lyhtyjä ja sytytä kynttilät palamaan antamaan tunnelmaa. Itse asetin keittiön tasolle ruusukullan väriset lyhdyt, ja lyhtyjen sisälle kuparin väriset kynttilät. Niiden kaunis sävy korostaa keittiön lasisen seinäkellon hienostunutta tyyliä.

Leikkuulaudat/ HM Home ja Clas Ohlson, tiskiainepullo/Cult Design, kukkaruukku/Kodin terra, ruusukultaiset lyhdyt ja kynttilät*/Havis Home, seinäkello/Ur&Penn, valkoinen hedelmäkulho/Ikea, Lasinen suuri maljakko*/Mia Design, valo-oksat/K-Citymarket

*saatu

 

Comments

 1. Ihana keittiö! Mitä materiaalia on pöytätasot ja mikä sävy? Onko allas komposiittia?

  • Kiitos! Pöytätaso on HTH:keittiön mallistoa oleva laminaatti ja väri on valkotammi. Allas on Blancon shampanjan värinen komposiittiallas. Olen näihin molempiin valintoihin oikein tyytyväinen:)

  • Välitila on kirkasta lasia ja sen alla on valkoista hohtokuviollista tapettia. Olen ollut tyytyväinen tähän valintaan, vaikka alun perin mietinkin niiden tilalle valkoista kiiltävää tiilikuvioista laattaa 🙂

   • Ok ? kyllähän lasi on varmaan helpompi pitää puhtaana kuin valkoiset laattasaumat ?

    • No se on kyllä totta! Vaikka tähän asti olen melkein aina mennyt sisustusvalinnoisani se edellä, mikä on kaunista, ei sen mukaan mikä on käytännöllisintä?

  • Kiitos! 🙂 Meidän baarituolit on ostettu vuosi sitten Torista käytettynä, mutta ne on Ikean mallistoa. Näitä saa vissiin edelleen ikeasta:)

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

4 − three =