Top

PITSIPALLOJA PARIOVIIN

valopalloit-0377

Aurinkoisten päivien jälkeen meillä koitti muutamia oikein sateisia päiviä. Sade vihmoi ikkunaan, pisarat ropisivat maahan ja ilma näytti kolealta. Eipä siinä silloin kauheasti tee mieli lähteä ulos, vaan täytyy koittaa tehdä olo mahdollisimman mukavaksi kotona.

Useimmiten kotona joutenollessani alan puuhastelemaan jotain mikä saa minut hyvälle tuulelle tai muuten virkistää minua. Välillähän se on tietysti niin ettei mikään oikein saa hyvälle tuulelle, mutta yritän ainakin =) Lääkäri on antanu minulle neuvoksi sängyssä lojumisen sijaan nousta joka aamu ja tehdä jotain mistä aivan erityisesti pidän. Kyllä mulla ensimmäisenä tulee mieleen sisustaminen! Se on minun leikkiä! Muistan jo lapsena usein sisustaneeni omaa huonettani.

Tällä kertaa sadepäivän iloksi petasin sängyn (mitä en yleensä nykyään tee) ja asettelin verhot kauniisti. Samalla keksin, että voisin ripustaa minulla ylimääräisenä olevat pitsiset valopallot oviaukkoon.

Tässä näette kuvan samasta kohtaa ennen ja jälkeen:

 

valopalloit-0372

valopalloit-0379

Eikö ole ihan sievät tuossa? Tämä pallovalosarja toimii paristoilla. Johdon päässä olevan pienen paristorasian piilotin verhojen taakse tangon toiselle puolelle, josta valoja voi säätää. Olen asettanut ne automaatille syttymään tiettynä aikana.
valopalloit-0380
valopalloit-0381

Näin sadepäivinä on mukavaa fiilistellä kotona, sytyttää vähän kynttilöitä, kääriytyä viltin alle ja – niin – huokaista syvään. Nauttia siitä että ei ole kiire. Tuntea viltin pehmeys varpaissa asti. Painaa silmät kiinni.. tai sitten katsella vaikka näitä valopalloja ja miettiä, mitähän sitä seuraavaksi alkaisi sisustelemaan.

Siitä tulikin mieleeni, että päätin vaihtaa tässä yhtenä päivänä olohuoneen järjestystä. Lopputulos on minusta ihana! Siitä kerron seuraavassa postauksessani! =)

Mitä te tykkäätte touhuta sadepäivänä kotosalla?

Comments

 1. Sisustaminen on aina ihanaa puuhaa. 🙂 Minulla päivät yleensä täyttyvät taaperon hoidosta ja omista blogihommista. Mutta kun se on mahdollista, minä yleensä luen.

  • Kiva kuulla että sinullakin on jotain kivaa puuhasteltavaa sadepäivinäkin:) Lukeminen on varmasti rentouttavaa ja viihdyttävää. Nyt tämän sairauden pahimmassa vaiheessa en jaksa oikein keskittyä lukemaan..korkeintaan jotain naistenlehtiä. Mutta meneehän se niinkin:)

 2. Ihanasti sopivat pitsipallot tuohon!
  Minusta sisustaminen on terapeuttista, jos mulla on tylsää ja masentaa, alan sisuteleen, keksin vaikka jotakin pikkutavaroiden vaihtelua, tai muuttelen järkkää jossain huoneessa, sen tehtyäni tulee aivan ihana olo 🙂

  Mielenkiinnolla oottelen, millaisen järkän taioit olkkariin 🙂

  Mukavaa iltaa sinne <3

  • Kiva kuulla että tykkäät :)Pikku jutuilla saa yllättävän paljon aikaan piristävää muutosta eikä sen tarvitse olla mitään ihmeellistä eikä uuden ostamista joka kerta. Yleensä jo imurointi ja tuoreet kukat tekee paljon, siihen vielä vähän möyhii tyynyjä ja asettelee verhot eri lailla. Ja valmista tuli?

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

twenty − eight =