Top

Porvoon kesäisellä rantakadulla

Paahtavan auringon säteet osuvat kasvoihini, kun nousen ulos autosta. Ilmassa tuoksuu kahvi ja herkullinen grilliruoka, jota rantakahvilassa istuskelevat ihmiset nauttivat pöydissään. Kauempaa kuuluu iloisesti juttelevien ihmisten puheensorinaa, astioiden kilinää, lokkien kaakatusta ja ohiajavien veneiden puksutus. Porvoonjoen laineet liplattavat lempeästi vasten rantakiviä. Kesä toivottaa meidät näin tervetulleeksi tähän idylliseen kaupunkiin. Viime kerrasta onkin vierähtänyt jo 15 vuotta.

minä-4

minä-3

Olimme sopineet Vanille Home -putiikin pitäjän Sonjan kanssa treffit hänen sisustusmyymäläänsä. Sitä ennen kävimme kuitenkin syömässä ja nappasimme ohimennen muutamat asukuvat.

minä-7

Olemme Sonjan kanssa sukulaisia, ja oli todella mukava nähdä häntä pitkästä aikaa ja vaihtaa lyhyesti kuulumisia. Sonjan ja hänen tyttärensä Ninan pitämässä putiikissa kävi kova kuhina koko vierailumme ajan. Sain silti otettua myymälästä ihania kuvia, jotka laitan tänne blogiinkin piakkoin.

minä-8

minä-6

 

Huivi/Vero Moda
Toppi/H&M
Housut/Kapp Ahl
Rannekoru/Bijou Birgitte
Sandaalit/Anttila

 

minä-5

Vanille Homesta löysin vaikka mitä ihania sisustusjuttua kotiinviemisiksi. Kerron ostoksistani lisää hieman tuonnempana.

minä-10

Comments

    • Kiitos Jenna 🙂 Vasta Porvoossa ollessamme tajusin, että joku hellemekko olisi ollut paras asuvalinta +30 asteen lämpötilaan. Mutta kyllä tässäkin tarkeni ;D

  1. KAuniisti vangitut tunnelman kesäisestä Porvoosta ja asusi on todella ajaton ja tyylikäs! En tiennytkään, että olet Sonjan kanssa sukua. Pieni on maailma, kävin nimittäin hänen liikkeessään Loviisassa ja tein hänen kauniista putiikistaan myös blogipostauksen edelliseen blogiini. Siitä toki on jo vuosia vierähtänyt, mutta muistan edelleen sen tunnelman, joka Vanille Homessa vallitsi ystävällisen palvelun lisäksi!

    • Joo siis mä muistan Jenna sen sinun blogipostauksen! ja siitä asti olen miettinyt että pitää päästä käymään siellä. Liike muuttikin porvooseen ja nyt oli tilaisuus käydä. Vanille Home ol ihana pieni putiikki Sonjaa myöten:)

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

eighteen − 8 =