Top

PUHTAAN PELLAVAN KOSKETUS

Yhteistyössä Vera-Vera

pellavapyyhe-5668-01

pellavapyyhe-5657-01

Mökkeilyssä ihan parasta on päästä illalla saunomaan. Kantaa vettä järvestä, heittää löylyä puukiukaalle, tuntea löylyjen lempeän kuuma kosteus iholla ja sen jälken pulahtaa järveen. Kietoa ympärilleen puhdas pyyhe ja kuivata kostea iho. Istuskella saunanraikkaana portailla katsellen kuinka vesi liplattaa rantakiviä vasten.

Mikäs sen paremmin sopisikaan mökkisaunaan kuin luonnollisesta puhtaasta pellavasta tehdyt pyyhkeet? Sain yhteistyössä Vera-Veran kanssa viedä kesämökillemme tuliaisiksi näitä ihania pellavaisia pyyhkeitä!

Vera-Vera valmistaa luonnonmukaisista materiaaleista tuotteita, jotka on suunniteltu ja valmistettu Suomessa. Tuotteet kestävät aikaa ja niiden valmistuksessa pyritään siihen, että se kuormittaa ympäristöä mahdollisimman vähän. Veräjä-pyyhkeet valmistetaan liettualaisesta värjäämättömästä Öko-Tex -laatuisesta pellavavohvelista.

pellavapyyhe-5656-01
pellavapyyhe-5678-01

Pyyhe tuntuu raikkaalta ja viileältä iholla, koska kangas on ohutta. Pyyhkeestä tuntee, että se on pehmennyskäsitelty, koska se kuivaa kostean ihon erityisen hyvin eikän tunnu karhealta. Pellava on siitä ihana materiaali, että se pehmenee lisää jokaisen pesun myötä ja kuivuu märkänä nopeasti.

Pellavakuitu on erittäin kestävää. Pellava ei nyppyynny käytössä eikä menetä pehmeyttään kuten tavalliset puuvillapyyhkeet. Ainut mikä näissä pyyhkeissä eroaa niistä puuvillaisista, joita olen yleensä tottunut käyttämään, on se että ne ei tunnu iholla erityisen lämpimältä. Toisaalta sitä varten on olemassa lämmin kylpytakki, johon voi kietoutua kuivaamisen jälkeen ja nauttia raikkaasta saunanpuhtaasta olosta. <3
Haluaisitko sinä saada itsellesi parin näitä ihania pellavapyyhkeitä?

Järjestämme Vera-Veran kanssa arvonnan, jossa yksi onnekas voittaa itselleen kaksi Veräjä-pyyhettä. Osallistu arvontaan kommentoimalla tähän postaukseen, oletko kokeillut pellavapyyhkeitä ja mikä sinusta on pellavatekstiileissä parasta. Arvonta on voimassa tiistaihin 18.7 asti.  Onnea arvontaan! <3
pellavapyyhe-5672-01

Comments

 1. Olen kokeillut pellavaa materiaalina. Parasta siinä on ympäristöystävällisyys ja kestävyys.

 2. Perinteisiä pellavapyyhkeiyä olen käyttänyt lapsena mutta en näitä pehmennydkäditeltykä. Kiinostavat kovasti, mukana arvonnassa.

 3. Pellava tuntuu iholla tosi mukavalta ja luonnolliselta. Käytän päivittäin!

 4. Pellavapyyhkeitä en vielä kokeillut, mutta käytän pellavaiset pussilakanat. Ne ainakin tuntuu todella pehmeältä, kesällä sopivan viileältä. Vaikka ne tuottaakin vähän enemmän pölyä makkariin, en niistä luopuisi 🙂

 5. Pellavapyyhkeet tuntuvat pehmeiltä, kuivaavat hyvin, kuivuvat nopeasti ja ovat kauniita!

 6. Ehdottomasti mukana arvonnassa ?. Pellava ja silkki ovat mitä parhaimmat kuosit mitä tiedän.
  Luonnontuotteet tuntuvat ja ovat ihania iholla.
  Upean näköisiä vielä?.
  Mukavaa tytöillä siellä pyykätä mummin kanssa.

 7. En ole kokeillut, joten parasta kaunis väri ja ulkonäkö! Mukana arvonnassa siis jos pääsis kokeileen 🙂

 8. Ihana arvonta! Ehdottomasti mukaan! Pellava pyyhkeissä parasta kun kuivuvat niin nopeasti!

 9. Pellavapyyhkeitä en ole muistaakseni kokeillut, mutta vaatteita kyllä. Ilmava, kestävä ja iätön materiaali, jotenkin vielä kovin kotimaan tuntuinen ?

 10. Olen kokeillut ja yksi löytyy kaapista. Ihanan kevyitä ja menevät pieneen tilaan. 🙂

  • Totta muuten tuo että ne ei vie paljon tilaa. Kuusi pyyhettä vie viikattuna pinoon saman verran tilaa kuin kaksi puuvillafroteepyyhettä:)

 11. Luonnonmukaisuus ja kestävyys on pellavan parhaita puolia. Pyyheet olisivat ihana syntymäpäivälahja anopille, joka asuu kesät mökillä vettä kantaen ja pihaa kuopsuttaen❤️

 12. Omistan pari ikivanhaa pellavapyyhettä, joita käytän varsinkin kesällä. Aivan ihania, kuivaavat hyvin ja kuivuvat nopeasti!

 13. En ole kokeillut pellavapyyhkeitä, mutta haluaisin! Pellavassa parasta on sen kauneus!

 14. En ole koskaan kokeillut pellavapyyhkeitä. Haluaisin kovasti kokeilla, sillä pellava on niin kaunis ja kestävä materiaali, joka tuntuu mukavalta ihoa vasten! 🙂

 15. Olen kokeillut ja pellava kuivaa hyvin ihon. Lisäksi pellavapyyhe on luonnonkuitua ja paranee vanhetessaan.

 16. Mukaan arvontaan ja pellavapyyhkeistä tulee mieleen vanhaaika. Ja ovat niin ihania muutenkin.

 17. Pellava on kaunis ja miellyttää materiaali! Pellava lakanat jo käytössä, ja olen kuullut paljon hyvää myös pyyhkäistä! Nämä olisivat aivan ihanat ensimmäiseen ihan omaan kotiin jonne muutetaan pian 🙂

 18. Minulla on joitakin pienempiä pyyhkeitä pellavasta. Pidän siitä miltä pellava näyttää ja tuntuu.

 19. Ilmava ja ajaton materiaali, omistan yhden pellavapyyhkeen.

 20. En ole koskaan omistanut pellavaista pyyheliinaa. Kestävä luonnonmateriaali.

 21. En ole kokeillut pellavapyyheliinaa, nyt kovasti toivon voittavani, kauniita ovat.

 22. On pellavaista pyyhettä, tykkään, saan aina ihonkuorinnan samalla kun kuivaan puhtaaseen pyyhkeeseen.

 23. En ole kokeillut vielä pellavapyyhkeitä, mutta olisi kiva päästä kokeilemaan. Materiaalina pellavassa parasta on mielestäni sen luonnonmukaisuus ja kaunis ulkonäkö.

 24. Sain työpaikalta lahjaksi suuren pellavapyyhkeen, joka on kevyt ja vie taiteltuna vähän tilaa. Kätevä ottaa mukaan esim. rannalle.

 25. Minulla on muutama, todella vanhaa pellavapyyhettä. Pehmenevät käytössä ja ovat edelleen aivan ihanat!

 26. Pellavapyyhe olisi ihana. Lapsuudesta muistan sen, kevyt ja pehmeä iholle. Sen “vanhanaikaisuus” ja luonnonmukaisuus viehättää.

 27. Pellavaisia isoja pyyhkeitä en ole koittanut, mutta äidin pellavaista kylpytakkia olen sekä tietysti pellavaisia tyynyliinoja, keittiöpyyhkeitä ja pöytäliinoja, kaikki mummin tekemiä pellavan siementen kasvattamisesta kehräämiseen ja kutomiseen asti <3. Parasta on kaunis sävy ja kiilto, samalla ylellinen ja maanläheinen.

 28. En ole kokeillut vielä. Toivottavasti joskus. Näyttävät hyviltä ja kestäviltä tuotteilta plussana ympäristöystävällisyy.

 29. En myöskään ole kokeillut pellavapyyhettä, paitsi astiapyyhkeenä. ? Mukava olisi testata.

 30. En ole kokeillut, mutta voisin kokeilla 🙂 Minusta pellava on kauniin näköistä, niin pyyhkeissä kuin verhoissakin.

 31. Olen kokeillut ainoastaan keittiöpyyhkeinä ja parasta niissä on hyvä imukyky sekä nopea kuivuminen.

 32. En ole pyyhkeenä kokeillut, mutta haaveissa on saada tälläiset pyyhkeet.

 33. Pellava on ihana,vähän ylellinenkin,noi ovat niin kauniit.

 34. En ole kokeillut , mutta on hankinta listalla! Menevät myös ihanan pieneen tilaan!

 35. Olen kokeillut kyllä, mutta itselläni eo ole ollut. Pellava vaatteita kylläkin. Pellava on perinteinen ja kestävä, mukavan tuntuinen

 36. Hei!
  Rakastan pellavaa niin vaatteissa kuin kodin tekstiileissä. Olen onnellinen pellavan esiintuomisesta. Kiitos siitä tuhannesti.

 37. Tykkään pellavan ulkonäöstä ja erityisesti siitä osana sisustusta. Pellavaisia pyyhkeitä en ole ikinä kokeillut, mutta kiinnostaisi kovasti. Ne tulisivat meidän uuteen kotiin 🙂 mukana siis arvonnassa!

 38. Pellava on niin ihana materiaali!
  Mukana arvonnassa.

 39. Ihana arvonta. Pellavaa en ole kokeillut pyyhkeissä, vain lakanoissa 🙂

 40. Pellavaisia pyyhkeitä en vielä olekaan kokeillut, materiaali on tuttu pöytäliinoista ja paidoista. Pellavaiset vaatteet ovat niin ihanan kepeitä ja raikkaan tuntuisia! Olisi kiva voitto jos kohdalle osuisi, veisin tuliaisena äidilleni joka suosii pellavaa monessa.

 41. En ole kokeillut. Parasta on luonnonmukaisuus ja kestävyys.

 42. Pellavapyyhkeitä ei vielä kaapista löydy mutta haaveissa sellaiset ovat asustanutaneet jo kauan? pellavan kaunis ulkoasu ja tunne iholla luovat sen viehätyksen

 43. En ole kokeillut pellavaa pyyhkeissä. Arvostan sitä, että tämä perinteinen materiaali on taas saanut jalansijaa vaatteissa ja sisustustuotteissa.

 44. Olen kokeillut ja rakastunut siihen!❤️Ihana materiaali.

 45. Oi, miten kauniita. Pellava on materiaalina miellyttävä. Ympäristiöystävällisyydestä plussaa! Tykkään kovin! <3

 46. Pellavapyyhettä en ole koskaan kokeillut, ainoa kontakti pellavaan materiaalina on muutamat housut.

 47. Mukana ihanassa arvonnassa! En ole koskaan kokeillut pellavapyyhkeitä. Parasta lienee materiaalin luonnonmukaisuus ja kauneus, ja varmasti nämä pyyhkeet tuntuvat ihollakin erittäin miellyttäviltä 🙂

 48. Olen saanut joululahjaksi pellavapyyhkeet työnantajaltani.Ovat olleet käytössä jo monta vuotta.
  Pellava on materiaalina ajatonta, kestävää ja luonnonläheistä.
  Mukana arvonnassa.

 49. En ole varma olenko koskaan kokeillut mitään pellavaista, mutta eniten niissä houkuttelee nostalgisuus 😀 Ja ehkä myös se, että vanhat pyyhkeeni alkavat olla aika tunkkaisia ja pitäisi hankkiakin jo uusia.

 50. Pellavapyyhkeitä en ole kokeillut mutta rakastan pellavalakanoita!! Parasta noissa on ulkonäkö, niin yksinkertaisen kauniit.

 51. Kokemukseni pellavapyyhkeestä rajoittuu intin pyyhkeeseen. Sehän on tunnetusti se armeijan ainoa vettä hylkivä varuste…. . Siksipä nyt olis korkea aika tutustua ihan kunnon pyyhkeeseen!

 52. Tekokuidut ärsyttää . niin luonnonkuitu on ainut vaihtoehto, Suosittelen.

 53. En ole kokeillut, mutta olisi ihanaa päästä testaamaan! Helppous, luonnollinen kauneus ja kestävyys houkuttelee.

 54. Olen kokeillut pellavapyyhkeitä joskus kun vanhemmilla on ollut. Ne tuntuvat luonnonmukaisilta ja mukavalta iholla. Osallistun arvontaan. 🙂

 55. Pellava on niin ihana materiaali. Pyyhkeet ois kiva lisä mökin saunalle.

 56. Kuvistasi tuli lapsuus mieleen ❤. Olen käyttänyt niitä karheita pellavapyyhkeitä joskus, mutta nämäolisivat kokeilemisen arvoisia. Pidän pellavan raikkaudesta ja sen ihanasta tunteesta iholla. Näiden ulkonäkökin natsaa minun silmää.

 57. En ole kokeillut pellavaa.
  Olisi mieluista kokeilla, mukana arvonnassa 🙂

 58. En ole koskaan kokeillut pellavapyyhkeitä, mutta muuten pellava on aivan ihana materiaali käytössä.

 59. En ole kokeillut, mutta haaveissa ollut ostaa. Ovat kyllä tosi nättejä?

 60. Pellava materiaalina on tuttu, mutta pyyhkeitä en ole koskaan käyttänyt. Kestävä, luonnonmateriaali.

 61. En ole vielä pyyhkeissä kokeillut! Meillä on pellavaisia lakanoita ja parasta niissä on hengittävyys 🙂

 62. Petivaatteista olen haaveillut, mutten raaskinut toistaiseksi vielä ostaa. Pyyhkeiden kautta olisi kiva tutustua materiaaliin jos voitto osuisi kohdalle ☺

 63. Pellavapyyhe on ihana luonnonkivituotteet. Se tuntuu pehmeältä,kuivaa hyvin, kuivuu nopeasti ja on kaunis ❤️

 64. En ole kokeillut pellavapyyhettä enkä lakanoitakaan. Tämän vuoksi olisi ihana päästä testamaan. Näin kesällä, omassa talossa olisi ihana vilvoitella saunan jälkeen.

 65. Parasta pellavaisissa tuotteissa on se, että ne paranevat vaan käytössä ja pesuissa.

 66. Pellava on paras ja miellyttävin materiaali niin vaatteissa kuin muissakin tekstiileissä. Se tunne iholla ?

 67. Ainoastaan pellavaiset pitkät housut ollut käytössä.
  Kiinnostunut pyyhkeistä.

 68. Koskaan en ole vielä kokeillut pellavatuotteita, mutta anoppi suositteli hankkimaan pikkutaaperollemme pellavapyyhkeen, kun hän pulikoi niin mielellään: kuivaa ihon kuulemma hyvin ja kuivuvat käytön jälkeen nopeasti. Nyt olisikin aika huikea mahdollisuus päästä kokemaan tämä pellavan ihme. 😀 Ehdottomasti siis mukana arvonnassa! 🙂

 69. Kauniita, reissussa kevyitä, kuivuvat nopsasti. Maanläheinen tuntu sopii arvoihini.

 70. Pellavaisia pyyhkeitä olen itsekin kutonut. Materiaalina pellava paras mahdollinen. Veräjät sopisivat loistavasti pihasaunamme tunnelmaan. Arvonnassa munana! ? Tuija

 71. Minulla on käytössä pellavapyyhkeitä, joita itsekin olen kutonut vuosia sitten. Kestäviä ja ihania ovat vuosien saatoissa pehmentyneet.

 72. Olen kokeillut ja ovat ihania, varsinkin mökillä tosi kivoja.

 73. Pellavan pelkistetty kauneus ja kestävyys ovat ylitse muiden.

 74. Pellavassa on parasta ja ylellisintä materiaalin himmeä kiilto ja kestävyys. Materiaali on ehkä hieman karhea, mutta tuntuu niin ylelliseltä. Kovasti tykkään. Mulla on muutama tädin kutoma saunatekstiili ja ne on ihan parhaita. ?

 75. olen testannut ja ovat ihania kun kuivuvat niin nopeasti 🙂

 76. En ole koskaan pellavapyyhettä kokeillut, mutta moni on niitä kehunut, joten olisi mukava niitä kokeilla 🙂 Mukana arvonnassa 🙂

 77. En ole kokeillut vielä pellavapyyhkeitä, olisi kiva päästä kokeileen! Pidän pellavasta paljon, se on aivan ihana! Kestävä, luonnollinen ja niin kaunis! ❤

 78. Yhdet pellavaiset pyyhkeet on ennestään. Kauniit ja luonnolliset nämäkin:)

 79. En ole aiemmin pellavaa kokeillut! Varmaan ihanan tuntuista 🙂

 80. En ole aikaisemmin kokeillut pellavapyyhkeitä, vaikka pellava muuten on tuttu materiaali. 🙂 Mielestäni pellavatekstiileissä parasta on niiden pehmeys, luonnollisuus ja rento, mutta samalla ylellinen ulkonäkö.

 81. Pellavapyyhkeitä en ole vielä omistanut,joten olisi ihana päästä kokeilemaan. Materiaalina pellavassa viehättää kestävyys ja kauneus.

 82. Voi mitkä suloiset saunantuoksuiset kuvat. Pellavapyyhkeet on ihan parhaita. Minulla on vain vanhoja
  Nimikoituja pyyhkeitä. Olisi ihan mahtavaa päästä kokeilemaan näitä uusia upeita pyyhkeitä.
  Pellava materiaalina on ihana, se kuivaa hyvin, tuntuu iholla viileälle ja mukavall.
  Mukana ihanassa arvonnassa. ?

 83. Pellavapyyhkeet olisivat kauniit ja sopisivat meidän keittiöön. Lakanoita meillä jo onkin. Mukana arvonnassa;)

 84. En ole kokeillut pellavapyyhkeitä. Minulla on yksi pellavamekko ja parasta pellavassa on viileys ja tunne iholla.

 85. Parasta taitaa olla tuo että pellava kuivuu nopeasti ja taitaa mennä pieneen tullaankin, jos reissuun ottaa mukaan ? En omista vielä yhtäkään pellavaista pyyhettä!

 86. Rakastan pellavaa lakanoissa ja muutenkin sisustuksessa niin nämä vera-veran pyyhkeet olisi ihana lisä?

 87. Vuodevaatteet ovat pellavaa, mutta pyyhkeitä en ole kokeillut!

 88. En ole koskaan päässyt kokeilemaan pellavapyyhkeitä, mukana kivassa arvonnassa.-Marja

 89. En ole koskaan päässyt kokeilemaan pellavapyyhkeitä, mukana ihastuttavassa arvonnassa.-Marja

 90. En ole kokeillut, mutta olisi kiva kokeilla. Parasta kestävyys ja ajattomuus.

 91. Olen käyttänyt pellavapyyhkeitä, mutta en tällä tavalla käsiteltyjä. Olisi mielenkiintoista päästä kokeilemaan! Pidän luonnonläheisestä tyylistä ja siihen pellava sopii paremmin kuin hyvin

 92. Pellavaisia keittiöpyyhkeitä olen käyttänyt, mutta en kylpypyyhkeitä. Olispa ihana nyt voittaa!

 93. Pellavaiset pyyhkeet ovat olleet haaveissa, mutta vielä en ole päässyt kokeilemaan. Pellava on ihanan kevyt ja kaunis materiaali, jossa parasta on ympäristöystävällisyys ja kestävyys.

 94. En ole vielä päässyt kokeilemaan, mutta kokeilisin enemmän kuin mielelläni 🙂

 95. En ole kokeillut pellavapyyhkeitä ennen. Luonnonmukaisuudestaja ekologisuudesta pidän pellavassa.

 96. Saunatekstiileinä on pellavaa ja ne ovat hyvin käytännöllisiä ja miellyttäviä. Pellavaisia pyyhkeitä mulla ei sen sijaan ole.

 97. En ole kokeillut,mutta mielelläni ottaisin omaan käyttööni!

 98. Pellava on helteellä ihanan hengittävää -joitakin pellavavaatteita minulla on ollut. Pellavapyyhkeitä en ole kokeillut, mutta ne vaikuttavat hyvin imukykyisiltä.

 99. Parasta on se miten se kuivaa ihon niin hyvin ja nopeasti.pellava on myös todella kaunis niin vaatteissa kuin tekstiileissäkin!

 100. En ole kokeillut joten kovin mielelläni haluaisin kokeilla.Parasta on kestävyys.

 101. Pellava on materiaalina aika outo, ainakin pyyhkeissä. Kestävyys on hyvä juttu, ja paljon ympäristöystävällisempää kuin puuvilla. Ps. ettehän ihanat pyykkärit päästä vaatepesussa saippuaa suoraan vesistöön, jopa mäntysuopa on paha juttu ja vaarallista kaloille

  • Niin minustakin pellava oli materiaalina outo pyyhkeissä kunnes testasin ja totesin että onpa miellyttävä materiaali, joskaan ei niin lämmin.:) Emme tietenkään laske pyykkivesiä järveen. Ei tuommoisia tarvitse kommentoida.

 102. Haaveilen pellavapetivaatteista. Pellavapyyhkeitä en olekaan kokeillut

 103. Pari pellavapyyhettä löytyy. Kestävyys ja pehmeys ovat ne parhaat puolet.

 104. Minulla on ollut käytössä joitain vanhoja, isoäitini ja jo hänen tädin tekemiään pellavapyyhkeitä (noin sata vuotta vanhoja…:)) , sekin jo kertoo, että kestäviä ovat ja edelleen näyttävät hyviltä.
  Uusia pellavapyyhkeitä en olekaan sitten koskaan kokeillut, joten arvonnassa mukana. 🙂 Pidän pellavasta, koska se näyttää niin luonnolliselta.
  Hyvää kesän jatkoa!

 105. En ole koskaan kokeillut pellavapyyhkeitä. Mukana arvonnassa siis! ? Hyvää kesän jatkoa Annikalle perheineen! ?

 106. Keittiössä olen käyttänyt, materiaalina mukava ja kuivuu nopeasti!

 107. Mukana arvonnassa, parasta on pellavan kestävyys ja luonnonmukaisuus 🙂

 108. Olen käyttänyt wanhoja, vuosikymmeniä sitten valmistettuja pellavapyyhkeitä. Ne vat kestävä, kuivuvat nopeasti ja ovat ennenkaikkea kotimaista laatutyötä luonnonmateriaalista.

 109. En ole kokeillut pellavapyyhkeitä, mutta niissä viehättäisi niiden kauneus. <3 Mukana arvonassa siis!

 110. En ole kokeillut, mutta olen kuullut niistä paljon hyvää.

 111. En ole kokeillut pellavapyyhkeitä, mutta sen lisäksi että ne kuulosta hyviltä, myös ulkonäkö miellyttää!

 112. Ostin hetki sitten ihanat vaaleansiniset pellavaverhot makuuhuoneeseen ja ihastelen niitä aina huoneen ohi mennessäni 🙂 Pellava on nostalginen, kaunis, elävä ja pehmeä materiaali, joka sopisi täydellisesti kietaista saunan löylyjen jälkeen ympärille <3

 113. En ole koskaan kokeillut pellavapyyhettä. Materiaali näyttää kuvissa erittäin miellyttävältä.

 114. Pellavapyyhkeitä ei vielä löydy, mutta haaveissa on ollut jo jonkun aikaa päästä testaamaan niitä! Pellavalakanoita sen sijaan löytyy useat ja niistä en enää luovu. Luulisinpa, että pyyhkeet ovat yhtä ihania käytössä kuin lakanat! <3 toivon siis arpaonnea!

 115. Tähän saakka olen vain ihastellut ja hypistellyt pellavaisia tuotteita. Olisi ihana saadab pellavaa vihdoin omaan kotiin <3

 116. Vielä ei ole kokemusta kuin pellavalakanoista, mutta niiden perusteella aivan mahtava materiaali kaikin puolin!
  On hienoa, kun tarjolla on oikeasti kulutusta kestäviä tekstiilejä ja vieläpä ekologisia 🙂

 117. En ole kokeillu pellavapyyhkeitä. Pellava on kaunis materiaali. Haluaisin testiin nämä pyyhkeet. ?

 118. En ole kokeillut pellavapyyhkeitä aikaisemmin. Pellavalakanat minulta löytyy ja ne ovatkin minulle osa arjenluksusta <3 Pellavassa kiehtoo luonnollisuus ja sen yksinkertainen kauneus <3 Ehdottomasti arvonnassa mukana, jos onni kerrankin suosisi 🙂

 119. Pellava on väritykseltään luonnonläheinen ja kaunis. Pellavassa parasta on varmastikin se, että se kestää hyvin aikaa ja on ajaton. P.s. Sopisivat oivasti meidän saunailtoihin ??

  • Ainiin, ja unohdin vielä mainita että olen kokeillut, mutta itselleni ei ole tullut vielä hankittua ?

 120. En ole ennen käyttänyt, mutta kovasti haluaisin päästä testaamaan, joten ehdottomasti mukana, näin pääsis matalalla kynnykaellä testaamaan! 🙂

 121. Mulla ei oo vielä pellavapyyhkeitä, mutta haaveissa olis hankkia. Pellavaista kaulaliinaa on joskus hädässä käytetty pyyhkeenä ja onhan se materiaalina ylivertainen. Olis ihanaa saada pellavapyyhkeitä!

 122. Olen kokeillut pellavapyyhkeitä ja muitakin pellavatekstiileitä, ne tuntuvat ihanilta ihoa vasten, sellainen viileä ja mukava tuntu, ovat luonnonmukaisia ja näyttävät kaiken lisäksi todella nätiltä! 🙂

 123. Pellava on ihana koska se on ajamatton ja kaunis. Tietenkin tuntuu myös hyvältä ihon vasten <3

 124. En ole kokeillut pellavapyyhkeitä aiemmin. Se, että pyyhe tuntuu raikkaalta ja viileältä iholla ja on lisäksi pehmeä, kuulostaa hyvältä!

 125. En ole kokeillut, mutta kun kaikki niiden ihanuutta hehkutaa niin utelias haluaa päästä kokeilemaan mikä niissä koukuttaa 😉

 126. Pellavapyyhkeitä en ole kokeillut, mutta pellavassa viehättää pellavan luonnonmukaisuus ja kaunis väri!

 127. En ole ikinä päässyt kokeilemaan pellavapyyhkeitä! Niistä tulee kuitenkin ihanan vanhanaikainen fiilis! Haaveillaan pihasaunasta, jonne tulee kyllä pellavaiset pefletit ja pyyhkeet <3

 128. En ole koskaan kokeillut, mutta luulen, että ne ovat erittäin kauniit ja mukavan tuntuiset!

 129. Olen jo pitkään unelmoinut pellavapyyhkeistä, mutta vielä en ole sellasia hommannut. Laatu viehättää. 🙂 Ehdottomasti mukana arvonnassa.

 130. Lapsuudesta muistan, että olivat “kamalan karkeita”ja en tykänny, mutta nyt mulla onlonta vuotta ollut yks pellavainen keittiöpyyhe ja se on tosi kiva, kestävä ja kaunis.

 131. Hilkka: mahtuu pieneen tilaan vaikka kuntosalipyyhkeeksi. Olisin tosi kiinnostunut.

 132. Keittiössä on yksi pellavaa oleva keittiöpyyhe, johon olen aivan rakastunut, laadultaan se on aivan huippu. Olisi ihan mahtavaa voittaa nuo pyyhleet itselle!

 133. En ole päässyt kokeilemaan, mutta ympäristöystävällisyys ja pehmeys ovat pellavapyyhkeiden parhaita puolia! Pyyhkeet näyttäisivät varmasti hyvältä uudessa omassa kodissa. ❤️

 134. Olisi kiva kokeilla näitä, Mummolta peritty astiapyyhe löytyy pellavaisena. Pellava on kaunis materiaali. Mukana olen.

 135. En ole koskaan kokeillut pellavaisia pyyhkeitä, mutta olisi ihanaa päästä kokeilemaan ! 🙂

 136. Pellava on materiaalina kaunista sekä värit ovat luonnonmukaisia. Mukana.

 137. Minulla on keittiöpyyhe pellavaa ja olen aikeissa siirtyä myös kylpypyyhkeissä siihen. Kaappitilaa on erittäin vähän ja tuskailen jo nyt paksujen puuvillapyyhkeiden kanssa.

 138. En ole koskaan käyttänyt, ovt varmasti ihania iholle 🙂

 139. Pellava on ainoa materiaali jota käytän vuodevaatteissa, kesäisin pukeudun mieluiten pellavavaatteisiin ja muutama pellavapyyhekin löytyy, lisää voisin niitä mielelläni ottaa☺️

 140. En ole kokeillut, mutta näyttävät kyllä ihanilta <3 Joten kelpais kyllä päästä kokeileen 🙂

 141. Monessa muodossa on pellavaa tullut käytettyä, mutta ei vielä pyyhkeenä. Mukava olisi kokeilla! 🙂

 142. Pellavaa meillä on laudeliinoina. Kiinnostava materiaali tosiaan ihan pyyhe, torkkupeitto ja lakanamatskuna.

  Kertakaikkisen tunnelmalliset kuvat sulla!

 143. En ole kokeillut pellavapyyhkeitä, mutta haluaisin kokeilla. ?

 144. En ole kokeillut pellaapyyhkeitä, mutta kiinnostaa kovasti. Näyttävät kauniilta ja vaikuttavat ihanilta. Peukut pystyyn arvonnan osalta! <3

 145. En ole vielä kokeillut, mutta kiinnostaisi kokeilla. Ajaton ja yksinkertainen ulkonäkö houkuttaa.

 146. En ole kokeillut pyyhkeissä, mutta pellava materiaalina on ihana ♥️

 147. En ole kokeillut. Vaikuttavat kuitenkin kokeilemisen arvoisilta 🙂

 148. En ole pellavaa varmaan ikinä kokeillut lukuunottamatta joskus mökillä peflettinä 🙂 Kiinnostaisi kyllä ja onhan se materiaalina älyttömän perinteikäs ja suomalaiseen tyyliin sopiva.