Top

PUPU-PUSSILAKANAT LASTENHUONEESEEN

isot kuvat (16 of 18)-01
isot kuvat (15 of 18)-01
Tällä kertaa päätin näyttää teille, miltä meidän lastenhuoneessa nyt näyttää.

Olen jo jonkin aikaa etsiskellyt lapsille sopivia söpöjä pussilakanoita. Koska sopivia en tahtonut verkkokaupoista löytää, päätin ommella sellaiset itse. Eurokankaasta löysin juuri sopivat kankaat tähän tarkoitukseen! Ostin ISOT PUPUT -kangasta vaaleanpunaisena ja harmaana.

Leikkasin kankaat sopivaan pituuteen ja ompelin ne yhteen. Yhteen päätyreunaan jätin aukon peittoa varten. Kolmen pussilakanan leikkaamiseen, ompelemiseen ja huolitteluun meni noin puolitoista tuntia, mutta en tehnyt kaikkea samalla kertaa. Lopulta ne oli valmiit!

Eikö näytäkin suloiselta! Pussilakanan varsinkin vaaleanpunainen väri sopii ihanasti tyttöjen sänkyjen kanssa. Kun kaikilla on samanlaiset pussilakanat, huoneen värimaailma pysyy rauhallisena.

isot kuvat (17 of 18)-01

isot kuvat (2 of 18)-01
isot kuvat (10 of 18)-01

Tytöt tykkäävät tosi paljon uusista peitoistaan. He rakastavat leikkiä kotista tämän Hoppekidsiltä vajaa pari vuotta sitten saadun parvisängyn alaosan pesässä, jonne voi mennä piiloon vaaleanpunaisten verhojen taakse. Toinen hauska leikki on kaiteelta hyppääminen alas. Näyttää hurjalta, mutta en viitsi sitä heiltä kieltääkään, kunhan patja on pehmusteena. Sängyn kaide on sen verran tukeva, että se kestää lapsen painon. Livia ei vielä uskalla hyppiä, hän laskee mieluummin liukumäkeä!
inCollage_20180803_230334644
inCollage_20180803_230254577
inCollage_20180803_230019868
inCollage_20180803_230503296

Tyttöjen toinen huone, joka on ollut tähän asti puhtaasti leikkihuoneena, on nyt myös makuuhuone. Sofianna on ihan vasta siirtnyt nukkumaan omaan huoneeseen. Olen koittanut tehdä siitä huoneesta mahdollisimman kivan näköisen ja lapselle sopivan. Vähän myöhemmin näette kuvia, miltä tämä huone näyttää, kun olen myynyt vaaleanpunaisen sägyn pois ja siirtänyt parvisängyn toiselle seinustalle. Silloin huonessa on enemmän vapaata tilaa.=)

Lastenhuoneen sisustus

Liukumäellinen parvisänky / Hoppekids (saatu)

Beige verhokatos / Jollyroom

Matto / Asko

Kehykset ja julisteet / Desenio (saatu)

Pussilakanat / Eurokangas, itse ommeltu

Lasten peitot ja tyynyt / Familon (saatu)

Koristeyynyt/ H&M

 

Comments

  1. Aivan ihanat pussilakanat ja koko huone, niin kaunista, suloista ja tyttömäistä. Tykkään!

  2. Olen miettinyt myös mitä noista ihanasta pupukankaasta voi tehdä. Ihanaa kun askartelet ja ompelet! Kädentaitoa, hyvää silmää ja kärsivällisyyttä harvat omistaa ^_^

    • Tuo on kyllä suloinen kangas ja siitä keksii vaikka mitä! Noista kädentaidoista ja kärsivällisyydestä en kyllä tiedä😄 Usein ompelen vähän liian vauhdikkaasti ja joudun purkamaan huomattuani että ompelin väärälle puolelle kangasta😅

  3. Hieno huone ja kauniit pussilakanat! Minkämerkkinen ompelukone sinulla on? Ja mikä on sen malli?

    • Mun ompelukone on Brother SL-7. Olen ostanut sen 10 vuotta sitten Anttilasta ja hyvin pelaa edelleen:)

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

one × 4 =