Top

RUUSUJA & KULLANHOHDETTA KATTAUKSESSA

IMG_20171202_1

Toivottavasti sinun viikonloppusi on alkanut mukavasti!

Tänään jatketaan vielä tiistaina alkanutta kattausteemaa. Innostuin taiteilemaan meille kauniin kattauksen, kun löysin Clasulta nämä kullanväriset ruokailuvälineet! Ihastuin niihin välittömästi kun näin ne ja kaiken lisäksi ne olivat vielä tarjouksessa hintaan 29,90!

Kullanvärisillä aterimilla saa välittömästi loihdittua kattaukseen ripauksen ylellisyyttä. Juhlavuutta tuovat myös aidot pellavaiset lautasliinat ja niiden sisään sujautetut ruusut. Aina ei tarvitse laittaa koko kimppua maljakkoon, vaan pienet yksittäiset kukat servetissä riittävät ja ovat kaunis yksityiskohta.

Mitä pidät tämäntyyppisestä kattauksesta, jossa on käytetty erivärisiä tabletteja ja lautasliinoja?

havi's (2)

havi's (5)

Kiitos myös kaikille edellisen kattauspostauksen arvontaan osallistuneille! Arvonta päättyi juuri ja Havi’s kynttiläpaketin voitti itselleen tällä kertaa Henna S! Paljon onnea sinulle Henna ja tunnelmallisia hetkiä kynttilänvalossa yhdessä rakkaimpiesi parissa <3

Minulla on ilo kertoa teille mukava uutinen:

Havi’s haluaa muistaa teitä lukijoita vielä toisellakin arvonnalla! Klikkaa blogini instasivuille tästä ja osallistu kilpailuun, jossa arvomme kaikkien osallistujien kesken ihanan kynttiläpaketin, jonka sisällön minä sain teille valita <3

havi's (3)

Mukavaa viikonlopun jatkoa!

Comments

  • Mun uusin kuva instassa on se johon voi jättää kommenttia ja siten osallistua arvontaan 🙂 Ei ole mitään erillistä kaavaketta 🙂

 1. Ihanat aterimet ja kaunis kattaus. Ihan tyylikäs, vaikka erivärejä käytetty

  • Minustakin nämä kultaiset aterimet on erityisen kauniit! Munkaan mielestä ei haittaa vailla värejä on sekoitettu. Itse asiassa mulla ei ollu kumpiakaan tabletteja kuin yksi kappale kun olen saanut ne näytteenä:)

 2. Niin ihanan tunnelmallinen kattaus! Näitä kuvia katselee aina uudelleen ja uudelleen ❤️
  Ihanaa sunnuntaita sinne pohjoiseen!

  • Kiitos, kiva kuulla että tykkäät kuvista! Sinnekin kivaa sunnuntai-iltaa♡

 3. Jotexilla myytiin noita kullavärisiä ruokailuvälineitä 5 vuotta sitten. Olisi kiva kuulla jos jollain on kokemusta noista että miten kestävät käyttöä ja pesua.

  • Okei, en tiedä vaikka Jotex myisi niitä edelleen, en ole käynyt katsomassa. Ainakin nämä Clasun kultaiset kestää konepesua hyvin. Ei ole kulta lähtenyt vielä rapisemaan. Ehkä joku lukijoista osaa kertoa, miten niiden käy pitempiaikaisessa käytössä:)