Top

ABOUT ME

about_me_pyoreat

Puuterisista sävyistä, vaaleasta tyylistä, kynttilöiden tuikkeesta. Tunnelmallisista hetkistä, ylellisistä yksityiskohdista, harmonian kaipuusta, niistä on Pellavaa ja pastellia -blogi tehty!

Asun viisihenkisen perheeni kanssa vanhaan ammattikouluun remontoidussa kodissamme, jonka klassisen ja vaalean sisustuksen suunnittelin alusta lähtien. Sisustuksen lähtökohtana oli harmonia, selkeys ja se, että myös lapset on otettu huomioon. Rakennusprojektin myötä kiinnostukseni sisustamiseen kasvoi entisestään ja olisi ihanaa jos voisin jakaa tästä harrastuksestani saamaani iloa myös teille!

Blogissa jaan ideoita liittyen kodinsisustukseen. Välillä syvennyn syvällisempiin aiheisiin arjessa tasapainoilevan perheenäidin näkökulmasta. Elämä kolmen pienen tyttären äitinä ja aviovaimona antaa oman mausteensa blogiini, jossa raotan toisinaan kameran kääntöpuolta. Olen kokenut vakavan loppuunpalamisen ja sen seurauksena opettelen suhtautumaan elämään eri tavalla kuin ennen.

Rakastan rauhallisia aamuja; pientä pusua poskellani; kilahdusta, joka syntyy kun kahvikuppi lasketaan lautaselle; voinokaretta, joka sulaa vastaleivotulle sämpylälle. Saan uutta voimaa tuoreista kukista, päiväunista ja pehmeästä torkkupeitosta, jonka lämpöön voin käpertyä arjen kiireistä.