Top

SISUSTUSVINKKI: TORKKUPEITTOJEN SÄILYTYS

hylly-5812-01
hylly-6008-01

Oletko sinäkin joskus miettinyt missä oikein säilyttäisi kaikkia kodin torkkupeittoja? Kun eihän niitä kaikkia voi koko ajan pitää esillä eikä toisaalta haluaisi nättejä vilttejä kaapin perukoillekaan rypistymään jättää. Mikä siis avuksi?

Keksin tässä yhtenä päivänä siirtää meidän makkariin tämän aikoinaan Jyskistä ostamani hyllykön, jolle en sen kokoamisen jälkeen keksinytkään enää järkevää paikkaa. Hyllykkö on sitten toimittanut tähän asti tyhjän virkaa milloin missäkin varastossa.

Nyt keksin ottaa hyllyn kokeeksi meidän makkariin ja katsoa, mitä sille voisi tehdä!
hylly-6142-02

Hylly on sirorakenteinen ja ilmava, joten ajattelin sen sopivan makuuhuoneen tyyliin ja kokeilin laittaa siihen ensin koristetyynyt. Mutta siihen tarkoitukseen hylly oli vähän liian kapea! Meidän torkkupeitot mahtuvatkin tähän sen sijaan juuri sopivasti, nätisti hyllyille viikattuna =) Siitä ne on kätevä ottaa käyttöön sen mukaan, mitä vilttiä tahdon milläkin hetkellä käyttää. Paksumpia ja villaisia käytän lähinnä talvella, kun taas nyt kesällä tykkään erityisesti valkoisista ja roosan värisestä huovasta.

Aikaisemmin torkkupeitot ovat meillä lojuneet milloin missäkin nurkassa ja tuolin selkämyksellä, joten nyt on kiva katsella siistissä järjestyksessä olevia kauniin värisiä huopia, jotka käyvät nyt nätisti osaksi sisusutusta =)

hylly-6149-01

Miltä tämä hylly näyttää teidän silmään? Mitä muita ideoita teillä on käytössä torkkupeittojen säilytykseen?

 

Comments

  1. Kaunis ja kodikkaan näköinen ratkaisu. Tälläisen voisin itsekin kehitellä makkariin päiväpeitoille. Huippu idea! Kiva kun vanha hylly sai uuden elämän ☺

  2. Missä säilytätte päiväpeittoa? Oliko teil joku penkki sängyn vieressä tms?

    • Joo meillä on tuo ikean stocksund-penkki jonka päälle heitän päiväpeiton iltaisin 🙂

  3. Meillä roikkuu viltit olkkarissa sisustustikkailla ? kivalta näyttää sinunkin ratkaisusi ?

    • Todella hyvä idea tuo sisustustikkaat myös!!:) ja varmasti näyttää kauniilta:)

  4. Kun Jotexin sivuilla lukee sängynpäädystä värisävynä Pellavanharmaa, onko sängynpääty oikeasti harmahtava sillä näyttää myyntikuvista enemmän mielestäni vaalean beigeltä/pellavan sävyiseltä?

    • Hei! En osaa sanoa koska en tiedä mitä päätyä tarkoitat. Meillä ei ole jotexin vaan kodin1 sängynpääty. Mutta se pääty mikä meillä oli jotexilta oli todella tumman ruskeanharmaa.