Top

SOHVAPÖYTIEN TOP 3 – ARVAATKO NÄISTÄ?

Innostuin eilen etsimään sitä oikeaa sohvapöytää netistä. Aiemmin kerroin suunnitelleeni Ikean metallikoripöytää meille nykyisen tilalle, mutta asiaa mietittyäni saatan sittenkin päätyä toiseen ratkaisuun. Ei sillä, ettenkö voisi ostaa myös Ikean pöytää. Sille löytyisi meiltä varmasti käyttöä apu-/sivupöytänä.

Ensin kävin läpi ne tavanomaiset: Ikean, Askon, Iskun, Maskun ja Kodin1:sen. Ei oikein mikään varsinaisesti napannut. Vähän haaleaa oli. Sitten muistin, että Elloksellahan ja Jotexilla on monesti ollut kivannäköisiä huonekaluja. Ja tälläkään kertaa niiden valikoima ei pettänyt! Luulen nimittäin, että suosikkini löytyi!

Kokosin teille näihin kahteen kollaasiin pöytiä, joista pidän eniten. Pöydät ovat suurin piirtein samaa hintaluokkaa, Ikea on selvästi edullisin.

Alempaan kollaasiin laitoin tämänhetkisen top3:sen! Jokainen näistä kolmesta on omalla tavallaan upea.

Arvaatko sinä, minkä näistä pöydistä lopulta ostan? Oikean arvauksen paljastan sitten, kun pöytä on meillä! Vielä siis valintaani pystyy vaikuttamaan antamalla oman mielipiteensä. Arvostan jokaista mielipidettä ja perustelutkin ovat tervetulleita! =)

 

Comments

 1. Luulen, että päädyt kenties tuohon keskimmäiseen pöytään? 😉 Minäkin itse asiassa tilasin juuri tuon pöydän syksyllä, mutta väri ei mielestäni ollut luonnossa niin kaunis kuin kuvissa 🙁 Joten siis palautin sen.

 2. Pöytä nro 3 ihan selvästi 😉 Tuon pöydän hempeä sävy on jotenkin se sun juttu 🙂

 3. Kakkonen! Tasapainoinen kaunis pöytä. Ainut miinus mikä tulee mieleen on se, että ainakin näin eläinperheessä tulee imuroitua usein ja pöytälevyn alla olevat risteävät jalat hankaloittavat siivousta. Estetiikka edellä kuitenkin ja ääni siis nro 2 puolesta?

 4. Vaihtoehto 2. Jotenkin tuli sellainen ajatus, että sopisi teille. Ja myös meidän kotiin?

 5. Minusta tuntuu, että teille tulisi tuo pöytä nro 3. ☺ Sävy ja muoto tuntuu teidän sisustukseen sopivalta.

 6. Ensin tuli mieleen pöytä nro 1 (se olisi ehkä oma suosikki), mutta sitten mietin että olisiko se kuitenkin tuo 2, kun teillä sitä rosaa näyttäisi olevan. Ääni kuitenkin 1:lle! ?

 7. Kolmonen 🙂 1,2 vaikuttaa jotenki “kovilta” vaihtoehdoilta. Mutta oli mikä tahansa, niin hyvältä tulee näyttämään <3

 8. Moi,
  Katselin kuvia olohuoneestasi ja valitsisin sinne pöydän nro 1. Toisi hieman särmää vaaleaan huoneeseen. Kolmonen on liian pliisu ja kakkosessa kummallinen sävy. Itse voisin kyllä myös ottaa tuon ykkösen.

 9. Mun mielestä keskimmäinen on persoonnallisin ja samalla myös toisi vähän kontrastia ja ryhdikkyyttä olohuoneeseenne. Eli sitä veikkaan, mut en tiiä voi olla et oot valinnu jonkun ihan muun. ?

 10. Itselläni oli tuo kolmonen jokin aika sitten. Huonosta laadusta johtuen kesti meillä kuukauden. Kerran sitä liikuttaessa ehkä sentin verran, yksi jaloista irtosi ruuveineen, ja koska on kolmijalkainen niin sehän tietysti kaatui. Kiitin onneani että pöydällä ei juuri silloin ollut mitään arvokasta ja rikkoutuvaa. Ruuvit eivät menneet enää samoille urille takaisin. Reklamoin tuotteen ja vaihdoin toiseen.
  Toivottavasti oli vain maanantaikappale, eikä muiden pöydille käy samanlailla! Ihastuin silloin sen väriinkin kovasti. Vaihdoin sitten tuohon numero kakkoseen, mutta mustaan ja siihen korkeampaan malliin.
  Tyylikkäitä ovat kaikki?

  • Ei voi olla miten huono tuuri teillä kävi pöydän kanssa! Itsellänikin on ollut ongelmia kolmijalkaisen pöydän kanssa, joka ei kylläkään ollut tämä pöytä. Kiitos kun kerroit kokemuksen teidän pöydästä. Katsotaan mihin valintaan päädyn:) vielä en ole tilaamassa mitään, sillä nykyinen pitää saada ensin myytyä pois.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

ten − 5 =