Top

Soma vierasmaja, osa 1

Olen viettänyt kaikki lapsuuteni kesät sukumme mökkitilalla Savitaipaleella. Kun joku kysyy parhaita lapsuusmuistojani, ajatukseni siirtyvät heti mökkimaisemiin. Siksi kaipaan edelleen joka kesä tänne luonnon helmaan lomalle, vaikka mökkimatkaa kertyykin kotoa lähes 800 km.

Isäni on rakentanut minulle ja kahdelle sisarukselleni omat vierasmajat. Kutsun niitä kantti kertaa kantti -mökeiksi 😀 Tässä näette minulle tehdyn sievän vierasmajan, jonka äitini on sisustanut luonnonläheisin sävyin  käyttäen vaaleansinistä ja ruskeaa.

Vaikka mökki on tosi pieni, se on uskomattoman ihana! Pehmeän torkkupeiton alle on ihana käpertyä iltapäiväkahvien jälkeen.

sisa-16

 

Valkoinen kylpytakki on ripustettu puunaulakkoon, ja saunan jälkeen voi kammata hiukset kauniin ovaalinmuotoisen peilin edessä.

sisa-18

sisa-19

 

Edellisessä, blogini ensimmäisessä postauksessa, kerroin kuinka parivuode pedataan ja miten paripeitto asetellaan kauniisti sängylle. Tässä näette nyt petauksen, joka on tehty käyttäen kahta erillistä peittoa.

sisa-26

 

Tässä vinkkini! Peitot kannattaa kääntää toisin päin, eli pitkä sivu tyynyjä vasten. Silloin ne näyttävät päiväpeiton alle osittain pedattuna siltä, kuin sängyssä olisikin vain yksi suuri peitto.

sisa-25

sisa-8

sisa-12

Seinällä näkyy isäni maalaama taulu. Sen maisema kuvastaa näkymää, joka aukeaa mökin rannalta.sisa-14

Kahden veljeni vierasmajat ovat sisustukseltaan aivan eri näköisiä kuin tämä hempeästi somistettu omani. Seuraavassa postauksessa näette, miltä muut vierasmajat näyttävät.

Onko teillä mukavia lapsuusmuistoja mökiltä?

 

 

Comments

 1. Kaunista ja inspiroivaa! Kuvat pääsevät paremmin esille kuin instassa! Onnea upean blogin johdosta ja suloista kesälomaa! ***Ellenlalellen***

  • Voi kiitos! Joo se on totta että blogissa kuvista saa enemmän irti ja siinä on yksi syy miksi halusin blogin perustaa: haluan kuvien kautta jakaa iloa ja ideoita ja toki myös kehittyä kuvaajana ja kirjoittajana. Hyvää kesää!☉

 2. Sinulla on todella kaunis blogi! Tuo vierasmaja on kyllä upea, onko siellä jonkinlainen lämmitys? Innolla odotan miltä muut vierasmajat näyttävät! 🙂

  • Kiitos:) Vierasmajat ovat lautamökkejä ilman sen kummempia lämpöeristyksiä. Syksyllä tai aikaisin keväällä majaan voi tuoda lisälämmittimen

 3. Kas kun ei ole koskaan tullut pieneen mieleeni kääntää peittoja toisin päin! Kiitos vinkistä! Pikku mökkinne ovat aivan hurmaavia ja hyvällä maulla sisustettu! 🙂

  • Kiitos paljon! Näihin sisustuksiin en ole itse päässyt vaikuttamaan mutta minäkin pidän niistä kovasti 🙂 paripeittoa ei tosiaan välttämättä tarvita kauniin petauksen tekemiseen, ja silti näyttää siltä kuin peittoja olisi vain yksi!

 4. Tavattoman kaunis vierasmaja, ihania yksityiskohtia, kuten tuo ovaalinmuotoinen peili.
  Ja totta tosiaan, eipä ole tullut mieleen, että vuoteen voi pedata tuolla tavalla peitot kääntäen, kiitos vinkistä.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

twenty − thirteen =