Top

SYKSYN TUNNELMAA MAKUUHUONEESEEN

MAKKARI (1 of 6)
MAKKARI (3 of 6)
MAKKARI (6 of 6)

Syyssateet on saapuneet. Vesisateen myötä ilma tuntuu raikkaalta ja virkistävältä. Eilen kun kävin pyöräilemässä, ilmassa oli ihan eri tuoksu kuin kesällä. Keltaisia puiden lehtiä oli tippunut maahan.🍂

Syksyn alun myötä halusin tuoda vähän lisää lämpöä myös meidän makkariin. Pienillä muutoksilla sai aikaan tosi kivan lopputuloksen eikä mitään uutta tarvinnnut ostaa. Siirsin sivupöydän ja rahin toiselle seinustalle ja  laitoin pehmustetun penkin sängyn viereen. Petasin sängylle villahuovan ja taljan. Päiväpeittoa ei välttämättä tarvita. Sänkyyn vaihdoin kaapissa olleen pellavanharmaan helmalakanan valkoisen tilalle. Pedatessa kyllä huomasin, että helmalakana oli kutistunut pesussa, eikä enää istu niin hyvin. Mutta samapa tuo, kyllä se noinkin ajaa asiansa.

Peilin ymppärille kieputin koristevalot – tai kaamosvalot – kuten eräs sisustaja asian ilmaisi. =) Talveksi lattialle olisi kiva saada vielä jokin lämpöinen matto, kuten vaikkapa lampaantaljamatto.

En ole pitkään aikaan jaksanut tai viitsinyt pedata sänkyä, mutta tänä aamuna kun se tein, lämpöinen tunne valtasi mieleni. Olisin heti halunnut hypätä petiin nukkumaan! Kuvat napsaisin ihan vai puhelimellani. Nyt tässä huoneessa on helppoa rauhoittua päiväunille tai ottaa muuten vain lepohetki. Tavaraa ei ole liikaa ja värit ovat tasapainossa.

Pian lähden tapaamaan mun tulevaa terapeuttia. Varsinainen terapia ei ala vielä, vaan vasta tammikuussa. Nyt alkaa “terapiaharjoittelu” eli katsotaan, jaksanko käydä viikottain terapiassa ja tehdä siihen liittyviä kotitehtäviä. Tietenkin toivon ja uskon, että jaksan, vaikka rankkaa se tulee varmaankin jollain tasolla olemaan. Mun mieliala on ollut viime aikoina huono ja olen ollut loputtoman väsynyt.

Oikeastaan tähän liittyen päätin myös sulkea blogin kommentoinnin taas vähäksi aikaa. Haluan saada nyt lepoa kaikesta negatiivisesta, mitä blogin kautta olen joutunut kohtaamaan. Mun on tärkeää rauhoittaa mun mieli ja keskittyä sellaisiin asioihin, mistä saan voimaa ja mistä mulle tulee hyvä olo. Samaa suosittelen kaikille muillekin ❤️