Top

TÄÄLLÄ OLLAAN JÄLLEEN!

Tuntuu vähän jännittävältä aloittaa tätä postausta yli kuukauden tauon jälkeen. Mietin, osaankohan enää edes pitää blogiani! Toisaalta olen tosi innoissani ja tyytyväinen, sillä kohtuullisen pitkän taukoni aikana olen voinut miettiä asioita rauhassa ja nyt palatessani blogin pariin voin olla täysin varma ratkaisustani jatkaa blogin pitämistä omaan tahtiini.

Paljon raskaita asioita on tapahtunut tämän kevään aikana henkilökohtaisessa elämässäni ja sen vuoksi olen joutunut keskittämään kaikki voimavarani arjessa jaksamiseen. Täytyy myöntää, että olen ollut hetkittäin aivan loppu. Kuukauden sometauko on kuitenkin tehnyt todella hyvää ja osoittanut myös sen, että rakkauteni sisustamista kohtaan ei ole kadonnut minnekään, vaikken olekaan jaksanut puhua tai kirjoittaa kaikista niistä ihanista jutuista mitä kotonani olen laitellut ja sisustellut viikkojen mittaan.

makuuhuone-0054-01

Olen myös miettinyt, minkä verran tulen kertomaan tilanteestani tänne blogiin. En halua olla viileä enkä etäinen lukijoilleni, ja toisaalta en myöskään häpeä sitä mitä joudun kestämään. Koettelevat tilanteet antavat tilaisuuden kehittää omaa kestävyyttään ja arvostusta elämää kohtaan. On koskettava tunne, kun voi syvien epätoivon hetkien jälkeen huomata, että voimat vähitellen palaavat ja pienet ilon aiheet lisääntyvät. Ja sekään ei haittaa, että välillä tulee tunne ettei mikään edeleenkään suju niin kuin on ajatellut. Epävarmuuden ja epäjärjestyksen sietäminen kuuluu elämään.

Olen näin kesän lähestyessä aivan hurmaatunut vaaleanpunaiseen ja lisännyt sitä tekstiilien ja kukkien muodossa meidän makuuhuoneeseen, olohuoneeseen ja eteiseen. Toki vaaleanpunaista väriä meillä on ollut ennenkin, mutta nyt olen tuonut meille vähän uusia pehmoisia juttuja =) Näistä kerron teille lisää lähiaikoina!

Kesän aikana tulen näyttämään teille millainen sisustus on lapsuudenkodissani, pääsette mukaan kesämökillemme järven rannalle Savitaipaleelle, kun kuvaan sieltä tunnelmia blogiini.  Saatte kurkistaa uudistuneeseen leffateatteriimme, joka onkin kokenut hienon muutoksen! Kohdistamme katseet myös kotimme yksityiskohtiin, kuten uuteen siroon olohuoneen pöytään, wc:n upeaan suomalaisena käsityönä tehtyyn mattoon, raikkaisiin vuodevaatteisiin ja saamme myös kesäisen tuulahduksen pellavaisista ja kauniista kattaustekstiileistä, joilla katan herkullisen juhlapöydän!

Toivottavasti haluatte jatkaa blogini lukemista ja voitte nauttia tulevasta ihanasta kesästä Pellavaa&pastellin seurassa! <3
20170513_201310-01

 

 

 

 

Comments

 1. Hei ihanaa, tervetuloa takaisin! Ikävä ehti välillä tulla, mutta joskus on ihan oikeasti hyvä pysähtyä ja ottaa rauhassa. Meillä haaveillaan tällä hetkellä muutosta, lastenhuoneesta ja kasvatellaan pallomahaa, joten itselläkin blogi etenee omaan tahtiin, kun ihan aina ei ehdi tai lähinnä ei jaksa kirjoittaa. Onneksi alkuraskauden pahin väsymys on lähtenyt helpottamaan. Joten varsinkin lastenhuoneen sisustusinspiraatio on erityisen tervetullutta.

  • Hei ja onneksi olkoon tulevasta perheenlisäyksestä <3 Ymmärrän aivan täysin, että raskaus verottaa äidistä oman osansa ja voimat voi olla varsinkin alkuraskauden puolella varsin vähäiset. Mutta toivon sinulle ihanaa odotusaikaa ja lämmintä kesää 🙂

  • Kiitos ystävä rakas! Omia voimia kuunnellen, blogia rauhassa päivitellen, tärkeimmille asioille sijaa antaen <3

 2. ?ihanaa kun olet palannut. Kiva päästä taas lukemaan blogiasi. Oman jaksamisen mukaan kirjoittele ?

  • Kiitos paljon, todella kiva kuulla! Nimen omaan olen juuri ajatellut niin, että pidän kyllä tätä blogia mutta vain juuri sen verran kuin jaksan ja on järkevää voimiini nähden. Intoa kyllä riittäisi ja ideoita yllin kyllin, mutta valitettavasti mielikuvitukseni pystyy enempään kuin todelliset voimani. Siispä rauhallisin ja maltillisin mielin kesää kohti 🙂

 3. Kiva kun olet taas täällä! 🙂 <3 tsemppiä ja ihania postauksia odotellen… 🙂

  • Kiitos paljon! Ilahduttavaa kuulla että olette jaksaneet odotella minua ja blogini päivittymistä:)

 4. Hienoa kuulla taas sinusta! Kiinnostavia juttuja luvassa, blogisi on kyllä parhain ?

 5. Hienoa että olet saanut voimia palata rakkaan harrastuksesi pariin ja tuot samalla meille blogiasi seuraaville iloa ammattimaisesti kirjoitetulla teksteillä ja upeilla kuvilla kauniista kodistanne. Aurinkoa kesääsi -Kirsi

 6. Ihanaa että palasit tauolta, odotan innolla uusia kauniita pastellisia ja pellavaisia kuvia ja tunnelmia. Oikein hyvää ja onnellista alkanutta kesää?

  • Ihana kuulla että olet jaksanut odotella ja viihdyt blogini parissa! Se ilahduttaa <3 Ihanaa kesää myös sinulle!

 7. Hei!

  Olen löytänyt blogisi tämän kevään aikana ja on ollut ilo lukea sitä. Kauniit kuvat ja puhuttelevat tekstit todella saavat jatkamaan blogisi parissa. Tervehtymistä sinulle!

  • Onpa kiva kuulla että olet löytänyt blogini ja pidät tyylistäni! Olen ollut välillä niin epävarma blogistani ja omista voimistani etten ole osannut päättää jatkanko blogia vai en. Mutta annan itselleni aikaa tehdä päätökset rauhassa ja ainakin toistaiseksi aion kyllä jatkaa blogia 🙂

 8. Mukavaa että olet palannut. Kotinne on kaunis ja blogisi mielenkiintoinen.
  Oma sisustusmakuni ja kotini on erilainen mitä sinun, muttei se estä lukemasta blogiasi.

  • Kiitos kivasta palautteesta! Mukava kuulla että tykkäät lukea blogiani ja että makueroista huolimatta pidät blogiani mielenkiintoisena 🙂 Itsekin seuraan muutamia sellaisia blogeja joiden kotien sisustus on paljon modernimpi mitä meillä ja todella nautin näkemästäni 🙂

 9. Mukavaa, kun olet palaillut ja saat iloa sisutelusta ja blogista, postaile omaan tahtiin vain <3

 10. Olipa mukava yllätys, että olit palannut postailemaan! Samoin kuin eräs aiempikin vastaaja olen myös minä löytänyt blogisi vasta tänä keväänä.
  Kotinne on todella kaunis, kutsuva ja, noh, kodikas.

  Hienoa, jos vointisi on parempi; älä ota mitään stressiä postauksista, harmonisia kotikuviasi katselee mielellään pidempäänkin, eikä uusien kuvien ja tekstien tahdin tarvitse siis olla mitenkään nopea.

  Ihanaa alkukesää Sinulle ja perheellesi!

  • Kiitos sinulle mukavasta palautteestasi♡ on ihan totta että blogin päivittämisen ei tarvitse olla mikään kilpasuoritus 😀 Joten olen ajatellutkin että kerran pari viikossa riittää tässä vaiheessa ja siihenkin tahtiin olen todella tyytyväinen. Mun vointi on valitettavasti vähän huono edelleen ja se tietysti rajoittaa tätä harrastusta.

 11. Hei, huippua kun olet takaisin 🙂 loistava blogi 🙂 Tsemppiä, voimia ja itsestä huolenpitämistä!

  • Kiitos tosi paljon! Apeana hetkenä on piristävää lukea näin ilahduttavia kommentteja:)

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

sixteen + 12 =