Top

TESTISSÄ BABY JOGGER CITY TOUR

baby jogger matkarattaat-9249
baby jogger matkarattaat-9247

baby jogger matkarattaat-9295

Tämä onkin ensimmäinen vaunupostaus blogissani! Se on sinänsä hassua, sillä tunnustaudun varsinaiseksi vaunuhulluksi. Olen omistanut kolmen lapsemme aikana ainakin 14 eri rattaat ja vaunut aina sateeenvarjorattaista upeisiin ja uniikkeihin retro-Emmaljungiin. Olen suurella rakkaudella pitänyt niitä kaikkia. Tällä hetkellä meillä on neljät rattaat, joista kahdet on myytävänä ja yhdet on tuplarattaat.

Minulla oli aiemmin käytössä myös Baby Joggereiden toinen malli, City minit. Ne olivat kauniin violetit ja tykkäsin käydä juoksulenkillä niiden kanssa yksivuotias Sofianna kyydissä. Niinpä olinkin tosi innoissani päästessäni testaaman Jollyroomin lastenvaunujen valikoimasta nyt näitä uusia Baby Jogger matkarattaita, City Toureja!*

Jollyoomin sivuilla kuvataan rattaita muun muassa näin:

City Tourit ovat uskomattoman kätevät lastenrattaat! Ne vievät erittäin vähän tilaa, mutta niissä on silti kaikki tärkeimmät mukavuudet lasta ajatellen.  Rattaat ovat myös erittäin kevyet, ne painavat vain 6,5 kg! Lastenrattaiden mukana tulee laukku, jolla vaunut voi helposti kantaa olkapäällä tai säilyttää autossa. Laukkua säilytetään omassa taskussaan istuimen alla. 

Ensivaikutelma ratttaista oli, että onpas ne mahtuneet pieneen kuljetuslaatikkoon! Kun sain pahvilaatikon syliini, hämmästelin sen pientä kokoa ja keveyttä. Rattaat oli todella nopea ja helppo kasata. Liviakin oli varsin iloinen päästessään koeajelulle uusiin pirteän värisiin menopeleihinsä! 🙂

Rattaat liukuvat kevyesti ja rullaavat todella sulavasti. Olen tottunut tarpomaan lumihangessa työntäen raskaita  ja kankeita tuplavaunuja, joten näiden työnteleminen tuntui siihen nähden höyhenenkeyeltä ja aivan ihanalta!

Tähän kokosin muutamia plussia ja miinuksia City Tour -rattaista:

Plussat:

+Kaunsi väri (saatavilla yhteensä neljä väriä)
+Superkevyet
+Nopeat kasata ja taittaa kokooon
+Suojaava kuomu
+Neljä sulavasti kulkevaa pyörää, jotka ovat kääntyvät ja lukittuvat
+Mahtuvat erittäin pieneen tilaan
+ Mukana tulee tyylikäs kuljetuslaukku
+Hinta

Vaunut taitetaan kasaan kolmesta kohdasta.

baby jogger matkarattaat-9307

Tästä napista rattaiden istuinosa taittuu.

baby jogger matkarattaat-9286

baby jogger matkarattaat-9289

Rattaat menevät hyvin pieneen pakettiin!

Miinukset:

– Rattaat ovat malliltaan aika pitkät, joten sopusuhtaisuutta puuttuu
– Selkänoja vedetään alaspäin narusta portaattomasti. Minusta narusysteemi ei ole kovin hyvä, ja naru jää roikkumaan selkänojasta.
– Selkänojaa ei saa ihan täysin pystyasentoon eikä toisaalta myöskään ihan kokonaan makuuasentoon
– Jaloille ei ole nostettavaa tukea
– Turvakaarta ei ole (Brion turvakaaren saa kyllä lisätarvikkeena)

Selkänojaa kallistetaan vetämällä solkea narua pitkin alas.

Livia rakastaa uusia menopelejään!

Ymmärrän, että mainitsemani puutteet johtuvat siitä, että rattaista on tarkoituksella pyritty tekemään mahdollisimman yksinkertaiset ja kevyet turvallisuudesta tinkimättä. Kokonaisarvosanaksi antaisin rattaille 9.

Nämä näppärät ja menevän näköiset City Tourit on kätevät ottaa mukaan vaikka matkalle! Ensi viikolla näytän, missä meillä säilytetään näitä ja muita rattaitamme.

Ja matkasta puheen ollen me lennetään huomenna perjantaina viikon lomareissulle. Loman aikana en päivitä blogia, mutta huomenna vielä julkaisen yhden postauksen ja samalla käynnistyy ihana arvonta liittyen kynttilöihin, joten pysykäähän kuulolla! 🙂

Yhteistyössä Jollyroom
*saatu

Comments

    • Kiva kuulla! Millaiset sisarusrattaat sulla olis toiveissa? Vierekkäiset vai allekkaiset?

  1. Matka rattaissa kannattaa se huomioida tuönnetäänkö rattaita mukulakivi kaduilla tai pehmeässä maastossa.

  2. Hei. Rattaaseen on saatavissa ihan oma turvakaari ainakin AT-lastenturvasta ja Lastentarvikkeesta. Samoin mukiteline.

Trackbacks

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

4 + 7 =