Top

TILAA LEIKKIÄ

Loma täällä Helsingissä on alkanut mukavasti eikä lumen puuttuminen ole pahemmin meitä haitannut. Rovaniemellä meillä oli jo kaunis valkoinen hanki ja lapsille oli pienoinen pettymys kun ei täällä voinutkaan laskea pulkkamäkeä!

Päivät on kuluneet nopeasti ja lasten kanssa touhutessa aika ei ole tullut pitkäksi. Eilen kävimme Uutelan rannassa grillaamassa ja iltapäivällä olimme uimahallissa. Huomenna lähdemme Siljalla Tukholmaan ja sillä reissulla aion ottaa blogiinkin vähän kuvia 🙂

Olen jo pitemmän aikaa halunnut näyttää teille meidän nykyistä lastenhuonetta. Nyt ajattelin, että olisi sopiva väli kertoa tästä!

hoppekids lastenhuone-7016-01

Tämä huone on kokenut pieniä muutoksia viime aikoina. Osa huonekaluista on vaihtanut paikkaa ja nyt kerron näistä vähän tarkemmin.

Keväällä Livia vielä nukkui omassa huoneessaan pinnasängyssä, mutta isojen tyttöjen sänkyyn siirtymisen jälkeen katsottiin parhaaksi, että hän nukkuu samassa huoneessa isosiskojen kanssa, jolloin nukuttaminen on helpompaa ja tytöt saavat turvaa toisistaan. Livian kelkkasänky asetettiin entisen lasten piirustuspöydän paikalle. Piirustuspöytä siirrettiin toiseen lastenhuoneeseen, jossa ei siis nyt nuku kukaan.

Lastenhuoneen verhoina on työhuoneessani aiemmin olleet ruskeat lattiaan asti ulottuvat pimennysverhot. Sen lisäksi on vielä pimentävät laskosverhot. Nämä verhot tulevat vaihtumaan tammikuussa, sillä silloin saamme lastenhuoneisiin uudet ikkunat, joiden koko poikkeaa nykyisestä. Nykyiset ikkunat ovat talon alkuperäiset ja hyvin vetoisat. Vielä en ole päättänyt millaiset verhot laitan uusiin ikkunoihin.

Lasten pussilakanoina vaihtelen Familonin kuviollisia Karhunen-pussilakanoita ja valkoisia CamCamin pussilakanoita. Aluslakanoiksi laitoin nyt tummanvioletit lakanat, jotka tuovat kivasti väriä huoneeseen. Matoksi vaihdoin yksivärisen matalanukkaisen maton, joka oli aiemmin olohuoneessa.

familon-6700-01

Nyt Liviakin on oppinut kiipeämään kerrosängyn tikkaita ylös ja mikäs sen hauskempaa kuin laskea liukumäkeä siskon kanssa yhä uudestaan ja uudestaan! Sängyn alaosa muodostaa kivan pesämäisen tilan, jonne tytöt kömpivät usein salaisiin pikku leikkeihinsä.

Tämä Hoppekidsin suloinen kerrossänky on juuri sopivan kokoinen nyt, kun meidän tytöt ovat leikki-iässä ja tilaa huoneessa tarvitaan myös leikkimseen ja peuhaamiseen. Sänky on ollut meillä nyt vuoden käytössä ja olen ollut siihen tosi tyytyväinen. Se on kestänyt hyvin kulutusta eikä yksikään osa ole mennyt rikki. Maalikin on kestänyt kovassa käytössä juurikaan kulumatta. Pienet hampaanjäljet Sandina tosin ikuisti yläpedin kaiteeseen! 😉 Sängyn materiaali on FSC® -sertifioitua puuta, joka on maalattu myrkyttömällä valkolakalla. (FSC-C109484)

 

hoppekids lastenhuone-7003-01

Leikkien jälkeen pehmolelut ja muut tavarat kerätään koreihin, joita huoneessa on seinustoilla ja Livian sängyn jalkopäädyssä. Nykyisin en ole mitenkään tarkka siitä, että lelut kerätään joka ilta, mutta kunhan nyt joka toinen ilta kuitenkin! =)

hoppekids lastenhuone-7017-01

hoppekids lastenhuone-7050-01

Jos leikkihetken päätteeksi on aika rauhoittua päiväunille, voin seurata pienten unia käytävällä olevasta ikkunasta käsin. Hyviä unia äidin rakas!<2

hoppekids lastenhuone-6960-01

Lasten makuuhuoneen sisustus

 • Liukumäellinen kerrossänky & prinsessakatos: Hoppekids (saatu bloginäkyvyyttä vastaan, yhteistyönä)
  Jälleenmyyjä Suomessa: Casa Rustica. 
 • Kelkkasänky (saatavilla enää vain valkoisena) Lapsille.com 
 • Sivuverhot: Eurokangas (itse ommeltu)
 • Laskosverhot: Ellos
 • Amanda B:n valkoinen iso lelukori: Kodin Terra
 • Seinähyllyt: Jollyroom (saatu) ja Veken kaluste
 • Pinkki keinuheppa: Jollyroom (saatu)
 • Beige matto: Eurokangas
 • Lampaantaljat: Kodin 1 ja Hemtex
 • Seinällä olevat kehykset ja julisteet: Desenio
 • Vaalean roosan värinen Ferm Living harlekiinitapetti: Kotitapetti

Comments

 1. Ihana koti sinulla 🙂 Minulla hyvin samanlainen maku ja kotikin.Uskomatonta ihmiset loukkaavat toisen pyhintä.On aivan selvää makuja on monia.Pitää mennä sivuille, joissa oma maku kohtaa!Kiitos sinulle ja kaunista joulunaikaa perheellesi 🙂

  • Kiitos oikein paljon Anne! 🙂 Hyvää alkanutta vuotta sinulle 🙂

  • Hei Maikki! Yhteistyösopimukset ovat aina luottamuksellisia enkä voi paljastaa niiden yksityiskohtia blogissa. Joskus saan tuotteen maksutta yhtä tai useampaa postausta vastaan. Joskus maksan tuotteesta osan itse. Joskus saan rahallisen etukäteen sovitun palkkion yhteistyöstä. Tosi paljon sopimusten sisältö vaihtelee ja aika paljon bloggaaja voi neuvottelutaidoilla niihin vaikuttaa.