Top

TODELLISUUS VS. SOME 2/10

Eteinen. Se on kyllä joka kodissa tila, jossa arki näkyy ensimmäisenä. Kenkäpareja, hiekkaa, reppuja, lappuja, lippuja, avaimia, pulloja, työkaluja, pyykkiä ja kaikkea siltä väliltä. Eteinen asettaa aika kovat vaatimukset säilytyksen kannalta pysyäkseen edes jonkinlaisessa järjestyksessä. Ja silti, vaikka kaikelle olisi oma paikkansa, jostain kumman syystä mikään tavara ei tunnu löytävän sinne, ellei sitten joku, joka yleensä satun olemaan minä, korjaa tavaroita omille paikoilleen.;)

Tällaiselta meidän eteinen näyttää tavallisena viikonloppuna. Tästä kuvasta huomaa, että ulkona on oltu ja leikkeihin on rynnätty potkien kengät jalasta. Reput on pakattu päiväkotia ja koulua varten. Miehen puunkaatovarusteet näkyy mytyssä yhdessä kulmassa ja moottorisaha nojatuolin takana ovelasti piilossa. Lipaston päällä on erilaisia pinoja kaikenlaista sälää. Matto on kuitenkin suorassa ja kaikesta näkee, ettei edellisestä siivouskerrasta voi olla kovin kauaa. Mutta onhan tämä joka tapauksessa varsin kaukana siitä, miltä tämä tila näyttää somessa.

TODELLISUUS:

1 (1 of 2)-01

SOME:

eteinen (6 of 8)-01

Mitä muutin?

Kaikki tavarat on viety paikoilleen, matto on käännetty ja siirretty lähemmäs lipastoa. Kynttilät on sytyttetty. Lattia on imuroitu ja pesty ja nojatuolille on heitetty rennon näköisesti huivi. Lattialla oleva puuterinvärinen laukku varta vasten laitettu asemiinsa. Yleisilme on huoliteltu ja rauhallinen, jopa pysähtynyt. Jotain jään kuitenkin kaipaamaan tästä kuvasta…

Kauanko meni?

Somekuvan asetteleminen kuvausvalmiuteen vei tällä kertaa noin 20 minuuttia. Siihen sisältyi lattialle itsepintaisesti jämähtäneiden steariinitippojen raaputtaminen irti ja sen jälkeen koko laattalattian kiillottaminen. Aika iso työ, varsinkin kun ottaa huomioon, että saman päivän aikana tavaraa alkoi jälleen ilmestyä lähtöasemiinsa. Some näyttää elämästä vain sen puolen, joka kestää parhaimmillaankin vain muutaman tunnin. Mutta ei se haittaa, se muu aika on just sitä oikeaa elämää!

Lue myös:

Todellisuus vastaan some 1/ 10

Nyt toivotan teille hyvää viikonloppua=) Minä lähden tästä terapiaan, kauppaan ja sen jälkeen haen tytöt kotiin koko viikonlopuksi. ❤️