Top

TYYLIKÄSTÄ VAATESÄILYTYSTÄ ETEISEEN

rekki-2-01
rekki-16
rekki-5-01

Yhtenä päivänä päätin kokeilla miltä valkoinen vaaterekki näyttäisi eteisessä. Aiemmin tässä kulmassa oli ollut nojatuoli. Minusta rekki näyttää eteisessä ihan kivalta ja tyylikkäältä!

Rekin olen ostanut Askosta. Tyylikkäät kullanhohtoiset ripustimet olen löytänyt Clas Ohlosnilta.

rekki-17
rekki-18
rekki-1-01

Nyt vieraiden on kiva ripustaa takki roikkumaan siististi henkareihin, sillä aiemmin vieraiden vaatteille piti aina erikseen järjestää tilaa muutenkin jo ahtaaksi käyneistä liukuovikaapeista.
rekki-4-01

Säilytän rekin alatasolla omaa päivittäistä olkalaukkuani ja siistejä nilkkureita. Näin eteinen saa hieman lisää säilytystilaa, jota ei varsinkaan laspiperheessä ole varmaankaan koskaan liikaa, vai mitä? =)
rekki-11-01

 

 

 

 

 

Comments

 1. Tosi kivan näköinen. Meilläkin on vaaterekki eteisessä. Nyt olen kuitenkin miettinyt, josko sen voisi vaihtaa astetta pienempään ja sirompaan, ehkä saman malliseen kun teidän ja ottaa tämä nykyinen minulle makuuhuoneeseen. Saisin siihen silloin lemppari neuleeni heti käden ulottuville. 🙂

 2. Mulla olisi ollut kysymys noista makuhuoneen ovien takana olevista verhoista. Ootko ostanut (ja jos niin mistä?) vai tehnyt itse? Muistatko mitä materiaalia ne ovat?
  Intoidun muuten tuosta teidän olohuoneen sohvapöydästä niin että itsekkin tilasin sellaisen. Tosin omani löysin kodinykkösestä, heillä on taas verkkosivut avautuneet 🙂

  • Hei kiva kuulla että tykkäsit olkkarinpöydästäni:) Minäkin huomasin että kodin 1 on avannut ovensa jälleen:) Meidän pariovien verhot on Ikean pimennysverhot, mutta olen ostanut ne jo monta vuotta sitten. Ikeassa on monesti kivannäköisiä verhoja edullisesti:)

  • Täällä on ihan pilvistä. Eilen paistoi aurinko:) Lämpötila on jonkin verran pakkasen puolella. Mutta päivät on pidentyneet jo selvästi:)

 3. Moikka! nyt on pakko kyllä kysyä kun oon tätä jo jonkin aikaa miettiny:D onko teidän kotona lainkaan “äijänurkkausta” sun miehelle? Kuten tietokone ym miehen tavarat? Ja mihin te laitatte likaiset kengät, ettei eteinen sotkeudu? Jäävätkö ne tuon oven ulkopuolelle?

  • 😀 Erittäin hyvä kysymys! Tykkäsin tästä kovasti:) Meidän kotoa löytyy ilman muuta ruma äijänurkkaus? Se ei ole ikinä päässyt kuviin:D voin kertoa siitä lisää vaikka ihan omassa postauksessaan. Olen suunnitellut tekeväni sellaisen postauksen jossa paljastan muutenkin meidän kodin “luurankokuvakulmat”:)

  • Kiitos, ne on tekokukkia! Mutta todella kauniita. Niitä saa Pentikistä:) samoja löytyy myös Hemtexistä:)

 4. Onpa kiva tuo vaaterekki eteisessä! Sopii todella hyvin ja nuo henkarit, oi miten kivat. Onko miten jämäkkää materiaalia tuo metalli niissä? Ja hyvä kuulla, että Kodin1 on avannut jälleen verkkokaupan:-)

  • Joo nämä henkarit on erittäin hyvät ja jämäkät, ei ole hempulit 🙂 Just tilasin jotain kotiin Kodin 1:stä:) siellä on edulliset hinnat.

 5. Hei Annika
  Kiva naulakko ja niin sopivan kokoinen. Nuo Clasun huivirenkaat on ihan pakko saada.
  Sinun blogisi on todella mielenkiintoinen ja kotisi on niin kaunis, kuin satu. Selailin jokin aika sitten Insta-tiliäsi ja huomasin, että sinulla on paljon erilaisia sisustustyynyjä. Olisi kiva tietää, onko niitä todella niin paljon vai vaihteletko päällisiä. Missä säilytät niitä, jotka eivät ole käytössä. Minullakin on tyynyarmeija ja kaikkiin muutamat vaihtopäälliset, kelläpä sisustusintoilijalla ei olisi. Tämä voisi olla vaikka toivepostaus.
  Hyvää sunnuntain jatkoa.

  • Kiitos paljon! Ja hauska ja kiva kysymys tuo tyynyjuttu 🙂 Mulla on kyllä paljon koristetyynyjä, joskin osasta olen luopunut viime aikoina. Mulla on eri paikkoja missä niitä säilyttelen. Voisin tehdä postauksen tyynyasioista jossain vaiheessa kun sopiva sauma tulee 🙂 Kiitos siis toiveesta! 🙂

 6. Vaaterekki on kyllä varmasti toimiva eteisessä, meilläkin oli viime vuonna, mutta nyt se on myyty pois, että sain lipaston siihen paikalle lasten asusteille 🙂

  • Aivan! Lapsiperheessä pienet asusteet on kätevin laittaa juuri lipastoon. Tällainen rekki on kaunis mutta ei ehkä kaikista paras säilytysratkaisu jos tilaa on muuten niukasti. Meillä eteiseen mahtuu onneksi ison lipaston lisäksi kolme metriä liukukaapistoa. Silti tuntuu ettei tilaa ole ainakaan yhtään liikaa:)

  • Kiitos paljon! 🙂 Mikään pienen eteisen tilaratkaisu tämä ei ehkä ole, mutta tässä kulmassa se passaa meille aika hyvin! 🙂

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

6 + 12 =