Top

UNTUVAN PEHMEYTTÄ & PELLAVAN KEVEYTTÄ

Yhteistyössä Familon

Sain reilu puoli vuotta sitten Familonilta tällaisen oikean hyvän mielen lähetyksen! Paketeista löytyi vuodevaatteet sekä lapsille että meille vanhemmille. Viime syksynä esittelin tässä postauksessa lasten suloiset petivaatteet, joten nyt olisikin vuorossa meidän aikuisten vuodevaatteet ja siihen liittyvä arvonta!

20170804_125459-01

Varsinkin viime kuukausina unen merkitys elämässäni on korostunut. Mikään ei ole niin hyvää tekevää, kuin riittävä levollinen uni. Hyvää unta tukee laadukkaat ja omia tarpeita vastaavat vuodevaatteet.

Valitsin meille peitoksi upottavan täyteläisen ja lämpimän Familon Gold-untuvatuplapeiton edellisen jo nuhjuiseksi mennneen paripeiton tilalle. Peiton untuva-/höyhentäyte tekee peitosta erittäin kuohkean ja ilmavan. Peitto ei ole ollut liian kuuma edes nyt lämpimämmillä ilmoilla, vaan ainakin minunlaiseni vilukissa nauttii tämän peiton lämmöstä joka yö. Erityisesti pidän siitä, miten muhkean petauksen tämän untuvapeiton avulla saa tehtyä! =)

Peiton pariksi valitsimme molemmille omat tyynyt. Itselleni valitsin puolikorkean untuvatyynyn, kun taas mieheni halusi tämän jännän viileältä tuntuvan Outlast Super -tyynyn. Tyynyn Outlast®-erikoiskangas tasaa yksilöllisesti kehon lämpötilan vaihteluita, joten tyyny ei ole koskaan liian lämmin tai liian viileä.

Näiden tyynyjen lisäksi tilasin vielä kätevän Ergo Multi -lisätyynyn, joiden avulla saan paremmin mieluisan nukkkuma-asennon. Nukun useimmiten kyljellään, jolloin tyyny tukee selän asentoa polvien väliin asetettuna.
familonn-7972-02
untuva-5-01
untuva-7-01

Ensimmäistä kertaa pääsimme myös kokeilemaan pellavaisia lakanoita! Olin ajatellut, etten pitäisi pellavasta vuodevaatteissa. Olin kuvitellut pellavan olevan karkeaa ja jotenkin epäsiistin näköistä, koska siihen jää ryppyjä. Nyt olemme käyttäneet näitä pellavalakanoita jo puoli vuotta, ja täytyy todeta, että pidän pellavasta todella paljon. Erityisen kauniit ovat tyynyliinojen ja pussilakanan avoimien reunojen solmittavat nauhat, jotka saa söpösti rusetille. Pellavakankaaseen kuuluukin jäädä ryppyjä, mikä tekee sen ilmeestä rennon ja kotoisan. Vai mitä sanotte, eikö olekin kaunis puhtaanvalkoinen pussilakana, joka suorastaan kutsuu kömpimään luokseen? untuva-11-01
untuva-13-01
untuva-20-01

Vielä viimeisen silauksen antaa Familonin kaksipuolinen parisängyn Ultra-päiväpeitto. Sen toinen puoli on vaaleanharmaa ja toinen puhtaanvalkoinen. Näissä viime syksynä ottamissani kuvissa näkyy miten ihanasti ilta-aurinko valaisee makuuhuoneen. Päiväpeitto tekee huoneesta pehmeämmän ja huolitellumman.

20170804_200159-01
makuuhuone-6176-01
makuuhuone-6172-01

Lopuksi haluamme vielä yhdessä Familonin kanssa järjestää teille lukija-arvonnan!

Arvomme kaikkien osallistuneiden kesken vapaavalintaisesti joko kaksi kappaletta yhden hengen pellavapussilakanasettiä tai yhden pellavaisen tuplapussilakanasetin valkoisena. Tällä kertaa arvonta järjestetään blogini Facebookissa. Käy osallistumassa täällä! Arvonta-aikaa on 6.5 klo 16 asti. Onnea arvontaan! <3

Kannattaa myös hyödyntää Familonin toukokuun tarjous, jolla saa 20% alennusta normihinnasta kaikista pussilakanoista!

Comments

    • Kiitos paljon! Tapetti on ostettu Kodin Terrasta. Sen valmistaja on Duro Sweden ja malli Paviljong silver. =)

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

18 − eight =