Top

UUSI AIR-KULMASOHVA

Yhteistyössä Isku & HT Collection

Minua jännitti ihan hirveästi meidän uuden sohvan näkeminen! Mietin, miltähän se näyttäisi meidän olkkarissa…

Eilen kun sohva viimein saapui, olin tosi innoissani ja jännittynyt! Purin sohvan heti kääreistään ja kiinnitin jalat. Heti kun sain sohvan paikalleen, rakastuin siihen täysin! Sohva näytti jopa vielä paremmalta kuin olin kuvitellut =) Tiesin sillä hetkellä, että olin onnistunut tekemään oikean valinnan sohvan suhteen.
olohuone-9903-02
olohuone-9864-02
Meidän uusi sohva on HT Collectionin Suomessa käsityönä valmistama Air-sohva, jota jälleenmyy Isku. Sohva on kulmasohva-mallinen, eli siinä on yksi 238cm pitkä sivu ja metrin levyinen välipala, jotka yhdistämällä sohvasta tulee kulmasohva. Osat voi halutessaan helposti irrottaa toisistaan. Sohvan kaikki kangasosat on helposti vetoketjulla irroitettavissa ja pestävissä.

olohuone-9887-01

olohuone-9893-01

Iskussa on esillä kaikki sohvaan valittavissa olevat kangasvaihtoehdot. Kangasnäytteitä saa käyttää kotona, mikä on aika kiva juttu ja helpottaa kankaan valintaa. Sohvaan saa myös itse valita jalat: metalliset valkoiset, metalliset mustat tai puiset sekä jalan korkeuden, joka meidän sohvassa on 15cm. Sohvan kankaan nimi on Exit Pixel 08, ja siinä on kaunis pintakuviointi ja vaalea beige väri.

Päädyin valitsemaan kohokuviollisen kankaan, koska se on persoonallinen, antaa sohvalle pehmeää ja muhkeaa ilmettä ja väri sointuu aika täydellisesti meidän tapettiin. Kangas on todella jämäkän ja kestävän tuntuista!

olohuone-9900-01

Suihkutin kaikki kangasosat heti tekstiilisuojalla. Asettelin edellisen sohvan koristetyynyt sohvalle ja lisäsin joukkoon kaksi uutta tyynyä, jotka ompelin Eurokankaan valkoisesta, yksivärisestä ruutukuvioisesta kankaasta.

Eniten pidän sohvan siroudesta. Vaikka se on suhteellisen kookas sohva, se ei ole liian massiivinen eikä jyhkeä. Sohvan sirot ja kapeat käsinojat sekä valkoiset ohuet metallijalat tekevät siitä keveän ja ilmavan näköisen. Ja kuvitelkaa, että tämän sohvanvaihdoksen avulla istumatila lisääntyi 140 sentistä 3,2 metriin! Eli saimme lisää istuma- ja löhöilytilaa 180 senttiä! Tämä on iso juttu meidän perheessä, jossa istumatilaa oli aiemmin aivan liian vähän. Se olikin yksittäisesti isoin syy miksi alun perin lähdin tekemään tätä sohvanvaihdosta.

olohuone-9899-01

Olen niin iloinen että uskalsin tehdä tämän sohvavalinnan, vaikka aluksi epäröin sen ulkonäön ja kankaan suhteen. Meidän vanha Liina-sohva siirtyi tyttöjen toiseen huoneeseen, jonne se sopii todella ihanasti!

Meidän lastenhuoneissa on muuten tapahtunut melkoinen muutos viime päivien aikana! Olen ahkerasti maalannut ja sisustanut huoneita (kyllä: maalannut!). Sisustaminen on mulle eräänlaista terapiaa ja aivan tunnen, miten projektien parissa häärääminen parantaa mun oloa ja olotilaa. Saan ajatukset kivoihin asioihin ja oma ahdistus ja murhe unohtuu hetkeksi.  Toinen lastenhuoneista tulee kokemaan lähes täydellisen muodonmuutoksen, kun teen siitä meidän pian ekaluokkalaiselle Sofille oman huoneen. En malta odottaa, että pääsen näyttämään tekemäni muutokset =)

Toinen postausaihe, jonka haluan teille paljastaa, on sisustussuunnittelijoiden haastattelu! Olen ollut yhteydessä kolmeen lemppari sisustussuunnittelijaani, jotka antoivat minulle pienen haastattelun. Tulen julkaisemaan sen kuvien kera aivan lähiaikoina 🙂

Mitäs tykkäät meidän uudesta sohvasta?

olohuone-9858-01

Comments

 1. Vau Annika! Sohva on aivan TÄYDELLINEN! Se toden totta on todella kevyen oloinen ja siro ja tuo kangasvalinta on aivan täyskymppi! Olen todella onnellinen pouolestanne! <3

  • Kiitos, ihana kuulla että tykkäät! Kyllä minäkin olin onnellinen ja huojentunut kun sohvan viimein sain, jännitin aika paljon miltä se näyttäisi:) mut nyt tämä sohva saa palvella meitä useita vuosia:)

 2. Kaunis on! Ja Eos valaisin täydentää tunnelmaa. Meillä on myös noita eos valaisimia muutamassa koossa.

  • Kiitos oikein paljon❤ Juu tämä Eos on kyllä upea valaisin, kauneimpia mitä olen koskaan nähnyt:)

 3. Kun esittelit sohvaa ja kangasta täällä aikaisemmin, täytyy myöntää etten oikein lämmennyt. Mutta nyt kun sohva on siellä ja kaikki paikoillaan niin se on aivan ihana ja täydellinen ❤️ Meillä on myös valkoinen kulmasohva, joten tosi kiva nähdä miten jatkossa tulet stailaamaan sitä. Vielä kerran, aivan ihana sohva ja sopii tosi hyvin olohuoneeseenne ???

  • Kiitos Eea kommentistasi! Mulla oli sama tunne, kun näin Airin ekaa kertaa, että en oikein tykkää siitä. Mutta HT Collectionista suositeltiin mulle sitä, se on aivan uusi malli ja erittäin trendikäs. Vaikken nyt niin trendien perässä juoksekaan, täytyy sanoa, että tämä oli itsellenikin yllättävä ja hieman erilainen valinta. Kangas kuitenkin pelastaa paljon, lituskat käsinojatkin näyttävät vain hyvältä ja ryhdikkäältä kun on oikea kangas 🙂

 4. Ihana sohva! Onneksi päädyit tuohon kohokuviokankaaseen, se näyttää todella upealta ? nyt vain tuli itsellekin himo vaihtaa sohva 😀

  • Kiitos! =) Siinä tuppaa helpostikin käymään niin, että kun näkee jollakin oikein ihanan ja täydellisen sohvan, tulee itellekin olo, että minäkin haluan tuommosen! Tosin, siinä on se ongelma, että sohvia nyt ei niin vain vaihdetakaan 😉 Mutta tämän sohvan halusin hankkia ja tähän satsata, sillä tämä tulee olemaan hyvin todennäköisesti erittäin pitkäikäinen sohva <3

 5. Jos ei tietäisi, voisi luulla, että ensin oli sohva ja sen ympärille on rakennettu kaikki muu. Oikea nappivalinta!

 6. Hei,
  Sanon nyt suoraan mitä suurin osa meistä suomalaisista ajattelee blogistasi;
  se on kaunis ja tyylikäs ja ehkäpä terapeuttinen Sinulle, mutta ahdistava minulle ja monille muille, sillä ainakin minä ajattelen, että Sinulla riittää energiaa ja aikaa tavaroille, mutta ei kolmelle tyttärellesi kylliksi.
  Ymmärrän, että tämä on myös monille bloggaajille elinkeino, mutta sairauksia varten on sairas- ja kuntoumispäivärahat, terapiat, terapiapäiväkirjat,psykologit ja psykiatrit, ei lasten kustannuksella, jos blokkaus ja tavaramania menee kaiken edelle lasten edelle elinkeinotoimintaan rinnastattaen.
  Laita arvot kohdalleen ja mieti, että tavaroita tulee ja menee; niiden aika on sitten kun lastesi herkin kehittymisvaihe on ohi.
  Meillä monella on paljon menetyksiä,pettymyksiä ja ikäviä kohtaloita ja asioita elämässämme, mutta ne pitää kohdata, käsitellä ja mennä eteenpäin.
  Minä arvostan, että olette tehneet vaikeita ratkaisuja lastenne suhteen, mutta tulee aika kun he kysyvät missä olimme sillon?Mitä vastaat?
  Olisikohan aika SOME-riippuvaisuudesta irtipäästämiseen ja aika toipumiseen kunnolla?

  Ystävällisesti, Roosa

  • Hei Roosa ja kiitos että halusit kommentoida ja teit sen ystävällisesti. Arvostan tätä todella! Minulle tuli hymy huulille kun luin kommenttiasi, sillä aistin siitä että olet ihan tosissaan huolissasi minusta ja tytöistäni. Se on jotenkin liikuttavaa, ja ystävällistä. Todella harmi kuulla että koet blogini ahdistavana. Voin kuitenkin jollain tapaa ymmärtää, että niin on. Ei ole helppo ensin kuulla, että annan lapset sijaisperheeseen ja sitten täällä vain “kaiket päivät” sisustelen menemään aivan kuin mitään ei olisi tapahtunut. Tai näin sitä helposti kuvittelee lukijana. Nythän ei ole kysymys siitä, mihin minulla riittää AIKAA vaan mihin minulla riittää VOIMIA. Mielestäsi bloggaaminen menee minulla KAIKEN edelle. Ajattelet että minulla on “tavaramania” heti kun postaan uudesta sohvasta. Selvästi kuvittelet, ettei minulla ole arvot kohdallaan ja etten käsittele tunteitani ja masennustani. Väität myös että minulla on somerippuvuus, vaikka juuri toissapäivänä kirjoitin, että some on ahdistanut minua ja olen lähes lopettanut somessa olemisen… tästä kaikesta päättelen, että luet blogiani tietyn asenteen kautta. Et missään vaiheessa ole ymmärtänyt ratakaisumme perusteita. Etkä välttämättä tule koskaan niitä ymmärtämäänkään, sillä en ole tilivelvollinen kenellekään niitä avaamaan sen kummemmin. Olen tämän asian aika perusteellisesti käsitellyt väähn aikaa sitten postauksessani, jossa annoin 10 vastausta kysymyksiin liittyen lasten sijoitukseen. Minun ei mielestäni tarvitse kenellekään perustella, miksi bloggaan ja sisustan. Se on minun oma asiani. Minulla on tiivis hoitokontakti psykiatrian polilla ja lääkärini tietää tarkalleen tilanteeni. Hän ja hoitajat ovat kannustaneet minua harrastamaan voimieni mukaan. Nyt kun viime aikoina vointini on parantunut tosi paljon, olen lisännyt harrastuksiin käyttämääni aikaa. Ja tulos: voin ihmeen hyvin. Se on ihanaa, kun tunnen miten masennus vähitellen minusta hellittää. Siis vähitellen. Bloggaaminen on minulle ihana asia, en tee sitä elinkeinokseni. Väität ehkä,että jos en bloggaisi ja sisustaisi, voisin parantua nopeammin ja ottaa lapset heti kotiin. Tähän väitteeseen minulla ei ole valitettavasti kuin yksi vastaus: se ei ole totta. Mutta jotta voisin auttaa sinua saamaan levollisemman mielen blogini ja itseni ja lasteni suhteen, tulen huomisessa postauksessa kertomaan vähän tarkemmin tilanteestani. Sen jutun otsikoksi tulee: Hyviä uutisia <3

  • Minua harmittaa, että lukijat, jotka eivät tiedä kaikkia tilanteeseen vaikuttavia asioita, tekevät näin suoria päätelmiä vain sen perusteella, mitä he blogin perusteella näkevät. Tekemällä pelkän luetun perusteella näin vakavia väitteitä (ja ilmeisesti jakaen ne myös “suurimman osan suomalaisista” kanssa) pitämällä niitä omasta mielestään TOTENA, on jo näin ulkopuolisin silmin hämmentävää, että vähintäänkin loukkaavaa.

   Ojentamalla toiselle ongelmien ratkaisumallin tietämättä kuitenkaan mitä kaikkea asiaan liittyvää on taustalla, voi hyvää tarkoittamisen sijasta tehdä karmivan karhunpalveluksen. Jos Annika ei esimerkiksi osaisi kyseenalaistaa lukijoidensa esittämiä patenttiratkaisuja perheensä ongelmiin, vaan noudattaisikin sokeana niitä kaikkia ja tilanne menisi huonompaan, kuka ottaisi vastuun?

   On myös muistettava, että lasten kasvattaminen ja kodin laittaminen ei ole verrokkeja. Toista ei siis ikään kuin vaihdeta toiseen!

   Ja mikä monilta tuntuu tässä kohtaa unohtuvan, on, että masennus on aivokemiallinen sairaus, joka vaikuttaa aivojen koko toimintaan ja rakenteeseen. Depressiossa hermokasvutekijöiden toiminta vähenee, hermosolujen välinen viestintä heikkenee ja hermoverkko lamaantuu. Aivojen toimintakykyä ei siis pysty palauttamaan vain päättämällä, että “nyt vaihdan tämän tekemisen tuohon.” Voimavaroja ei myöskään voi ikään kuin siirtää toiminnasta toiseen – ovathan somaattisten tunteiden tunnistus ja niiden käsittely fysikaalisesti eri aivopoimuissa.

   Lopputulemana toteaisin siis teille “suurimmalle osalle suomalaisista”: Älkää ottako sitä riskiä, että pahentaisitte toisen tilannetta kertomalla oman näkemyksenne faktana. Huolenne Annikan perheen hyvinvoinnista ja jaksamisesta voitte aina toki ilmaista, mutta sen voi tehdä kysymällä tai oman toipumiskokemuksen pohjalta. Ei siis hyökkäämällä tai olettamalla omienne oletusten olemalla oikeita.

   • Kiitos Jenna että puolustat minua! <3 En minäkään pidä siitä, että minulle tullaan sanomaan, miten asiat meillä ovat. Ihan kuin voisin sisustamisen ja bloggaamisen lopettamalla yhtäkkiä saada voimia niin että lapset voisivat palata kotiin! Kunpa se menisikin niin, tekisin sen heti! Kukaan ihminen tässä maailmassa ei voi täysin tietää miltä minusta sisimmässään tuntuu. Kuinka hirveää miunlle oli antaa lapset pois. Se on jotain sanoinkuvaamatonta. Siksi yritän siirtää ajatukset toimintaan, josta saan iloa. Suotakoon se minulle, masentuneelle. Huomenna aion julkaista postauksen, jossa kerron hyviä uutisia voinnistani 🙂 Pitkästä aikaa jotain hyvää minustakin 🙂

    • Hmm ompas erikoista, että Roosan mielestä blogisi on ahdistava, mutta jaksaa silti nähdä vaivaa lukemassa ja kommentoimassa? Kaikkea hyvää sinulle Annika<3 Jatka samaan malliin kirjoittaen blogiasi ja samalla piristämällä mm. minun päivääni! Jätetään turhat ja mitättömät kommentit huomioimatta 🙂

     Tähän samaan viestiin kysymys liittyen eteiseen! Sulla on eteisen kaapistossa roikkumassa lokerikko missä säilytät ainakin balleriinoja (jossain postauksessa tämän näin). Mistä lokerikko on ostettu tai millä nimellä niitä netistä löytää?:)

     • Heippa Tiia ja kiitos kommentistasti! Ihana kuulla että voin blogin kautta piristää päivääsi <3 Juu meillä on niitä lokerikkoja useampia kotona. Ne on tosi kätevät kyllä! Olen ostanut ne käytettynä kirppikseltä, mutta niitä saa mm. Ikeasta. Ikeassa niitä löytyy useampaa eri mallia, mm. Skubb-merkkinen 🙂

  • Hei Roosa,minua kummastuttaa että kehtaat kirjoittaa tuollaista. Olet todella tunteeton ihminen. Et yhtään ajattele mitä pahaa voit saada aikaiseksi tuollaisella. Annika on juuri saanut itsensä vähän parempaan kuntoon ja kerrankin hän on iloinen….Pidä mielipiteet ominasi, eihän Sinun ole pakko lukea tätä blogia jos se ahdistaa Sinua.
   Annikalle; aivan ihana kokonaisuus ja kangasvalinta onnistui loistavasti. Nojatuoli sopii kivasti yhteen sohvan kanssa. Iso halaus Sinulle <3

   • Kiitos Tua että puolustat minua =) Onhan se aika hämmentävää lukea että joku niin kovasti arvostelee blogiani ja haukkuu ahdistavaksi ja että annnoin lapset pois koska “he eivät sovi sisustukseen”. Täytyy olla vähän tasapainoton jos sellaista kirjoittelee. Tai kateellinen. Tiedä mitä se sitten on, mutta toivon etteivät blogistani kovasti ahdistuvat ihmiset enää tule blogiini tai ainakaan kommentoi mitään “ahdistavaa”. Kiitos sinulle, että pidät blogistani ja palaat tänne aina uudelleen <3 Olet minulle tärkeä lukija <3

 7. Sohva on kyllä todella kaunis ja väriltään sointuu ihanasti muuhun sistustukseen.<3 Ja todellakin, isossa perheessä on jotenkin aina liian vähän istumatilaa. Nyt siihen tuli kyllä helpotusta. 🙂 Jalastenhuoneiden paljastusta maltan tuskin oottaa!

 8. Se on todella kaunis ja sopii teille tosi hyvin! En ihmettele valintaasi sillä onhan meillä lähes identtinen sohva 😉 ihana että olet voinut hyvin <3

  • Heippa Marjut! Ihanaa että poikkesit blogissani <3 Eikö vaan olekin tämä aika samanlainen kuin teillä 😉 Siis juuri se teidän sohva toimi minun inspiraationa!! Se on tavattoman kaunis! Ja nyt tämä meidän sohva on kyllä ihan mun unelmien täyttymys. Voi kunpa pääsisin jossain vaiheessa teillä käymään kylässä ihastelemassa teidän kotia <3

 9. Olen niin samaa mieltä Roosan postauksen kanssa. Blogi on ahdistavaa luettavaa myös minulle 3 lapsen äidille. Jo pelkkä kauniisti sisustettu vaalea koti ja pienet lapset ei vaan sovi ajatusmaailmassani yhteen. Ikäänkuin lapset olisi se paha, jotka sotkeavat harmonisen taideteoksen ja joiden on parempi asua muualla. Jotenkin niin kamalan surullista.

  • Hei Niisku! Kiitos kommentistasi! Mua kyllä harmittaa kuulla että koet blogini ahdistavana. Kerrot, että se liittyy siihen, ettet koe kotini VÄRITYSTÄ lapsiperheelle sopivana ja ehkä kuvittelet että annoin lapset pois koska he eivät sovi väritykseen ja sotkevat? Voi miten surullinen olen jos todella ajatusmaailmasi on todella näin rajoittunut. Olen kirjoittanut blogiini postauksen: http://www.pellavaajapastellia.fi/valkoinen-koti-mahdottomuus-lapsiperheessa/. Tässä käsittelin sitä, miksi mielestäni kodin värityksellä ei ole mitään tekemistä sen kanssa, voiko se olla sopiva lapsiperheelle. Toivottavasti kävisit lukemassa tuon postauksen 🙂 Lapset ovat meille aina tervetulleita, ja juuri parin viikon päästä lasten kolme serkkupoikaa tulevat meille lastenjuhliin ja lapset nukkuvat täällä yötä. Järjestän heille semmoiset kemut ettei tosikaan. Ja sohvallakin saa hyppiä! Lapset rakastavat meidän kotia ja he saavat olla lapsia. Minä ottaisin jos voisin lapset heti kotiin!! Rakastan heitä yli kaiken, miksi minun tarvitsisi sitä edes täällä vakuutella? Valkoinen koti ei ehkä sovi sinun sisustusmakuusi tai elämänkatsomukseesi, mutta minulle se on ihana asia ja tiedän monia joilla on paljon lapsia ja valkoinen koti.

 10. Oikein kaunis sohva 🙂 Ja ihana erilainen tuo kangas valinta! Meidän viime vuoden paras hankinta oli ehdottomasti HT collectionin Donna sohva <3

  • Kiitos Rebe! =) Muistankin silloin kun hankitte Donnan, ihastelin sitä jo silloin instassa 🙂 Meillä on samantyyppinen sohvamaku 🙂

 11. Hei, sohva on todella kaunis ja hyvän kokoinen.
  Toivottavasti et pidä tätä kysymystä epäkohteliaana, mutta miten sinulla on taloudellisesti mahdollisuus vaihtaa näin usein huonekaluja? Olen itse ollut usean vuoden sairauslomalla masennuksen takia, ja tiedän, että jossain vaiheessa tulot aina tippuvat ja sairaanhoitokustannukset vievät ison osan tuloista. Otatko hankintoihisi velkaa, tai saatko nämä blogiyhteistyön merkeissä, vai kenties miehesi rahoilla?
  Ja kysyn ihan vilpittömästi?

  • Hei Angel ja kiitos rohkeasta kysymyksestä =) Tiedän että totta kai talouspuolikin kiinnostaa lukijoita. Raha on olennainen osa meidän jokaisen elämää ja harvalla on rahaa niin paljon, ettei menoja ja kuluja tarvitsisi ollenkaan miettiä tai laskea. En ollenkaan pahastunut kysymyksestäsi, koska kysyt sitä vilpittömästi, et syyttävästi =) Harmi kuulla että olet ollut jo usean vuoden masennuksen takia sairaslomalla 🙁 Luulen, että se tulee olemaan minunkin kohtaloni. Tästä uupumuksesta ja masennuksesta en ihan heti nouse, sen tiedän:/ Mutta ihan ensimmäiseksi haluaisin korostaa, että meidän perheesssä ei ole erikseen mieheni rahoja ja minun rahoja, vaan meidän molempien rahat on YHTEISET.Eli kaikki mitä tulee, laitetaan yhteiselle tilille, josta maksetaan laskut ja kaikki menot. Miehelläni on erikseen yritystili, josta hän maksaa yritykseen liittyvät kulut. Miehelläni on paremmat tulot kuin minulla, minähän saan vain kelan sairaspäivärahaa/kuntoutustukea ja vakuutusyhtiöstä sairaspäivärahaa. Vakuutusyhtiö maksaa kaikki sairauteeni liittyvät kulut. Siinä mielessä olen onnekas, että minulla oli tuo vakuutus otettuna ennen kuin sairastuin. Myös miehelläni on sairausvakuutus, josta hän saa päivärahaa. Sen lisäksi miehelläni on tuloja omasta yrityksestään. Näistä tuloista me kustannamme kaiken mitä hankimme. Jonkin verran tienaan blogista ja saan tuotteita ilmaiseksi/alennuksella, mutta kyllä minä laitan sisustukseen omaakin rahaa aika paljon… joitakin satoja ehkä kuukaudessa. Mieheni joskus minulle tästä huomauttaa ja pyytää etten tuhlailisi. Mutta voisin tehä ihan oman postauksen meidän rahankäyttöön liittyen, nyt kun se on aika ajankohtainen aihe kaikin puolin. Kumpikaan meistä ei ole kokoaikaisesti työelämässä, joten rahankäyttöä on mietittävä erityisen tarkoin.

   • Kiitos vastauksesta. Jään mielenkiinnolla odottamaan tulevia postauksia? Itselleni on aina ollut hyvin tärkeää olla taloudellisesti täysin riippumaton ja itsenäinen, vaikka miestäni se on oikeastaan vain huvittanut. Hän kun ajattelee, että se, mitä hän tienaa on minunkin (siis yhteistä). Ja lapsiperheessähän sitä rahaa kuluu lapsiinkin ja heidän harrastuksiin ym.
    Kiitos vielä kauniista blogistasi, uudet sivut hivelevät silmää.

 12. Voi että, todella onnistunut valinta teille. Sohva on UPEA! ? Ainut harmi tässä nyt on, että sait tartutettua sohvakuumeen. ? Hyvää vointia sinulle ja mukavia hetkiä perheelle! ❤️

 13. Ahaa teilläkin samat projut menossa tai jo edenneet!
  Onhan se kiva muutos ja kun saa sitä istumatilaa lisää. Lastenhuoneeseen tulee myös meillä muutosta.

  Itse halusin kulmasohvan erillisten tilalle ja varsinkin ajatuksena “koko perheen sohva”. Että kaikki voisivat yhtäaikaa olla samalla sohvalla ?

  Meillä ja varsinkin mulla vielä piinaavat 4 viikkoa odotella meidän uutta kulmasohvaa??

 14. Kannatin itse sohvakangasvaihtoehtoa 1, mutta olin täysin väärässä! Sohva on upea ja kangas sopii siihen kuin nenä päähän 🙂 Omaat upean sisustussilmän! Onnea uudelle sohvalle!

  • Voi kiitos paljon! =) Minustakin tämä kuviollinen kangas on yllättävän kiva! Jännitin miltä se näyttäisi näin isossa sohvassa, mutta lopputulos onkin tosi rauhallinen ja kivannäköinen. Joskus kannattaa uskaltaa valita vähän tavanomaisesta poikkeava kangas!

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

twenty − 10 =