Top

VALAISIMILLA OLESKELUTILOIHIN YHTEINÄINEN ILME

makuuhuone-0049-01

Muistatteko, kun tässä postauksessani pohdin mikä olisi paras paikka Vitan pörröiselle jalkavalaisimelle? No nyt olen ratkaissut pulman, ja lopputulos onkin vähän yllättävämpi! Höyhenvarjostin päätyi nimittäin meidän makuuhuoneen kattoon!

Aiemmin meillä ei ollut makuuhuoneessa kattovalaisinta lainkaan, koska en ole raaskinut hankkia sinne samanlaista Vitan valkoista höyhenvalaisinta, joka meillä on olohuoneessa. Kun viimeksi yhteistyössä Trendon kanssa sain tämän höyhenenkevyen valkoista poutapilveä muistuttavan varjostimen, päätin laittaa sen arvoiselleen paikalle makuuhuoneeseen.

makuuhuone-0007-01

Nyt näkymä eteisestä olohuoneen ja makuuhuoneen suuntaan on yhtenäinen ja levollinen, kun valaisimet ovat yhdenmukaiset.

Valaisimia kodin oleskelutiloihin valitessa kannattaakin kiinnittää huomiota siihen, että valaisimet ovat tyyliltään toisiinsa sopivia, vaikkeivät ihan samanlaisia olisikaan. Kannattaa huomioida myös se, että valaisimet, jotka näkyvät yhdellä silmäyksellä tai ovat samassa tilassa, olisivat myös suunnilleen samalla korkeudella katosta. Näin vaikutelma säilyy rauhallisena.makuuhuone-0024-01

Ruokailutilan valaisimena meillä on tällainen pellavalangasta punottu pyöreä suuri valaisin, joka luo sopivan kirkasta ja kuitenkin häikäisemätöntä valoa ruokailutilaan ja ruokapöydän ylle. Olen hankkinut tämän valaisimen aikoinaan FB-kipparilta. Olen hankkinut tähän tilaan myös toisen valaisimen, joka on tyyliltään ihan erilainen, mutten ole vielä varma kumpi valaisin olisi parempi. Täytyy joku kerta kokeilla toistakin valaisinta paikalleen ja ottaa kuvat molemmista vertailumielessä.

harsokukat-9749

makuuhuone-0064-01

Mitä te pidätte meidän kodin tämänhetkisistä valaisimista? Itse olen aika tyytyväinen näihin ratkaisuihin! Joku kerta näytän teille myös sen, minkälaisen varjostimen hankin Vitan kolmijalkaiseen lattiavalaisimeen 🙂

Comments

  1. Hieno ratkaisu. Ilme on tosiaan levollinen ja rauhallinen. Se toimii, kun teillä on eteisestä suora näkymä molempiin huoneisiin.

  2. Sinulla on ihana, kaunis blogi joka inspiroi itseänikin ? Kiitos blogistasi, on ilo seurata vinkkejäsi ?

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

19 − 19 =