Top

VIDEO – Näin syntyy pastellinsävyinen kattaus

Eilisessä postauksessani  2x keväinen kattaus näytin kaksi esimerkkiä siitä, miten pöytä- ja kruunukynttilöillä voi saada aikaan täysin erityyppisiä viehättäviä kattauksia. Nyt haluan näyttää teille vielä videon, josta selviää, miten syntyi pastellinvärinen kattaus!

Kattauksen tekeminen kesti noin 10 minuuttia enkä ollut harjoitellut sitä etukäteen. Tämä reilun minuutin mittainen video osoittaa, että kauniin keväinen kattaus ei vaadi monimutkaisia järjestelyitä eikä monenkirjavia koristeluja. Muutama harkittu yksityiskohta riittää. =)

Muistakaahan myös osallistua eilisen postauksen Havi’s-kynttiläpakettien arvontaan! Arvonta-aikaa on 22.3. asti! =)

Mukavaa lauantaita ihan jokaiselle❤

Comments

  1. Tosi kiva video! En ole tämän kaltaista ennen nähnytkään! Tosin kovin paljoa en ole blogeihin perehtynyt, sillä en ole aikaisemmin tarpeeksi mielenkiintoista sellaista löytänyt. Tykkään blogistasi ?

  2. Kyllä vaan näytti niin helpolta kun teit tuon kattauksen mutta sulla on ilmeisesti koulutus tähän hommaan ja se näkyy ripeässä,varmassa ja määrätietoisessa otteessa.?❤.
    Kaunis kattaus. Ruokakin maistuu paremmalta tuossa pöydässä??

  3. Kylläpä on vaikea päätös! Ehkä kuitenkon kakkonen vaikka ykkönenkin on ihana ?

  4. Aivan ihana kattaus! ♥ Ja muutenkin upeita, valoisia kuvia blogissasi! Blogisi on melko uusi tuttavuus minulle, pitääkin tutustua ehdotomasti paremmin 🙂

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

3 × 3 =