Top

VIIKONLOPUN KUULUMISIA JA ARVONNNAN VOITTAJA

Ajattelin vielä näin sunnuntain päätteeksi tulla kertomaan teille lyhyesti meidän viikonlopun kuulumisia ja samalla paljastan, kuka voitti hemmottelupalkinnon. Varmasti teitäkin jo kiinnostaa kuulla, kuka on tuo onnellinen voittaja!

Meidän viikonloppu lasten kanssa meni oikein hyvin. Sää oli mitä parhain ja olimmekin paljon ulkona. Perjataina kävimme koko perhe pyöräretkellä. Lapset istuivat pyörän peräkärryssä ja minä vedin heitä pyörän perässä. Olihan se aika painava lasti, noin 70 kiloa, mutta hyvin matka taittui kun välillä pysähdyttiin koulun leikkipuistoon leikkimään ja juomaan vettä! Jarilla on ihan kunnon maantiepyörä, mutta oma pyöräni on sellainen 10 vuotta vanha Helkama, jota kutsun panssarivaunuksi. 😀 Se on raskas polkea, mutta onhan se kestävä ja palvellut hyvin jo tuhansia tuhansia kilometrejä.

Lauantaina kävimme iltapäivästä läheisellä uimarannalla pyörällä ja lapsethan nautti niin paljon joessa polskimisesta! Itse en kyllä rohjennut veteen mennä, oli se sen verra kylmää minun makuuni. Tänään olimmekin sitten ihan vain kotosalla, aamulla nukuin pitkään ja  loikoilin sängyssä puoli yhteentoista asti. Lapset leikki nukkeleikkejä ja Sandina taiteili jotain muovailuvahalla. Lopulta muovailuvahaa olikin sitten ihan joka paikassa. Välillä ei tahtoisi millään jaksaa lasten sotkuisia leikkejä ja uhkasin jo heittää muovailuvahat roskiin pieniä muovailuvahan murusia sängyn päältä, lavuaarista ja matoilta kerätessäni. Muutenkin koko koti oli kuin taistelutantereen jäljiltä. No, sellaista se on lasten kanssa, varmaan ihan kaikilla.

Lasten lähdettyä siivosin koko kodin ja otin vähän kuvia blogia varten. Sitten Jari ehdotti, että lähtisimme vielä iltalenkille. Teimmekin ihan mukavan 15 kilometrin pyörälenkin todella kauniissa säässä. Voi sanoa, että tämä viikonloppu oli oikein liikunnallinen ja paljon mukavia hetkiä jäi mieleen, joita muistella viikon mittaan. Olo on muutenkin ollut nyt ihan hyvä, aamuväsymystä lukuunottamatta.

Screenshot_2018-07-29 Huoneet - Hotel Rantapuisto

Kuva

rantapuisto (2 of 22)

Ja nyt sitten kerron arvonnan voittajan! Kiitos kaikille teille 233:lle, jotka osallistuitte hemmotteluloman arvontaan! Arvontakone arpoi voittajan, joka on nimimerkki Riikka. Hän valitsi hotelliyön hotel Rantapuistossa melontaretken lisäksi ja aikoo lähteä sinne tyttärensä kanssa. Onneksi olkoon, toivottavasti teille tulee ihana viikonloppu! Otan sinuun yhteyttä sähköpostilla =)

Mukavaa alkavaa viikkoa kaikille!

 

 

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

1 + one =